Holivuda gaida Džonija Depa un Emberas Hērdas kāzas

© Scanpix

Holivuda dzīvo kārtējo grandiozo kāzu gaidās – apstiprinājusies informācija par 50 gadus vecā aktiera Džonija Depa un viņa 27 gadus vecās kolēģes Emberas Hērdas saderināšanos.

Beidzamajās nedēļās pāris, kas kopā ir kopš 2012. gada, aizvien biežāk kopā iziet sabiedrībā, taču amerikāņu dzeltenā prese brīdina E. Hērdu – viņas izredzētais arī iepriekš sievietēm dāvinājis saderināšanās gredzenus, nākamo loģisko soli tā arī nesperot.

Vēstis par saderināšanos medijus aplidoja pagājušās nedēļas sākumā, kad fotogrāfiem slavenību medniekiem jeb paparaci izdevās nofotografēt E. Hērdu ar iespaidīgu briljanta gredzenu uz pirksta. Lai gan aktrise mēģināja slēpt dārglietu, īpaši labi tas viņai nepadevās. Iespējams gan, ka tas bija darīts ar nolūku, lai uzjundītu dzeltenās preses interesi un varētu noslēpumaini pavēstīt jaunās ziņas – ja tā, plāns izdevies par visiem 100 procentiem. Nedēļas nogalē žurnāls People, atsaucoties uz uzticamiem avotiem Dž. Depa un E. Hērdas draugu aprindās, paziņoja, ka informācija par saderināšanos ir apstiprinājusies.

«Viņi ir ļoti laimīgi par šo soli un gatavojas kopā pavadīt visu dzīvi,» sacījis kāds E. Hērdas draugs. Viņš piebildis, ka Dž. Deps savu mīļoto bildinājis jau Ziemassvētkos, kad arī pasniedzis viņai saderināšanās gredzenu. Jāatgādina, ka decembra sākumā dzeltenā prese bija izdibinājusi – Dž. Deps kādā juvelierveikalā iepircies par aptuveni 50 000 dolāru. Toreiz aktieris stāstīja, ka nopircis auskarus un kaklarotu, taču tagad kļūst skaidrs, ka viņš samelojies, patiesībā iegādājoties gredzenu. «Emberai tas jau kādu laiku bija, tikai viņa to nenēsāja,» sacījis aktrises draugs. Viņš piebildis, ka Dž. Deps arī iepriekš ne vienu reizi vien izteicis priekšlikumu saderināties, taču E. Hērda bijusi izvairīga, jo vēlējusies pārliecināties gan par savu, gan aktiera jūtu stiprumu.

Us Weekly atgādina, ka Dž. Deps un E. Hērda iepazinušies 2011. gadā filmas The Rum Diary filmēšanas laikā. 2012. gada jūnijā diezgan negaidīti tika paziņots par Dž. Depa šķiršanos no ilggadējās partneres (abi kopā nodzīvoja 14 gadus, taču tā arī neapprecējās) un divu bērnu māmiņas, franču aktrises un dziedātājas Vanesas Paradī. Jau pēc pāris mēnešiem bulvārprese vēstīja, ka Dž. Depu un E. Hērdu saistot kas vairāk par vienkāršu draudzību, tomēr pāris lielus iemeslus baumām nedeva, samērā prasmīgi neafišējot savas attiecības. Tikai šā gada sākumā viņi kopā sākuši apmeklēt dažādus pasākumus, pievēršot sev fotogrāfu uzmanību organizācijas The Art of Elyseum labdarības pasākumā un Zelta globusu balvu pasniegšanas ceremonijā. Pēc Us Weekly domām, šāda atklātība liecina, ka attiecības sasniegušas jaunu līmeni un kāzas būtu to loģisks noslēgums.

People norāda, ka Dž. Depa un V. Paradī bērni Lilī Rouza (14) un Džeks (11), kuri daudz laika pavada kopā ar tēvu, ir pieņēmuši viņa draudzeni. «Embera un Lilī Rouza divatā ir gājušas iepirkties, izstaigājušas Losandželosas modes salonus, un meitenei tas paticis,» stāstījis kāds zinātājs. Tomēr People arī atgādina, ka līdz šim Dž. Deps allaž centies savas attiecības iegrožot tā, lai tās nenonāktu līdz kāzām – acīmredzot uz viņu iespaidu joprojām atstāj neveiksmīgā laulība ar Loriju Annu Elisoni (no 1983. līdz 1985. gadam). Savulaik skaļi vēstīts par viņa saderināšanos ar aktrisēm Dženiferu Greju, Šerilinu Fennu un Vinonu Raideri, ar supermodeli Keitu Mosu aktieris nodzīvoja kopā četrus gadus, bet ar V. Paradī četrpadsmit, taču precēties kā nebija, tā nebija gatavs. 2010. gadā žurnālam Extra sniegtā intervijā, atbildot uz jautājumu, vai beidzot nebūtu laiks kāzām ar V. Paradī, viņš sacījis: «Man nekad nav šķitis, ka tas oficiālais dokuments ir tik ļoti nepieciešams. Laulība – tā ir dvēseļu un siržu savienība, man nav vajadzīgs kāds, kurš paziņo – tā, nu jūs esat precējušies,» viņš skaidrojis.

Svarīgākais