Pamela Andersone otrreiz apprecējusies ar Riku Salomonu

© skynews.com

Kādreizējā "Playboy" modele un seriāla "Baywatch" aktrise Pamela Andersone otrreiz salaulājusies ar filmu producentu Riku Salomonu.

Andersone un Salomons pirmoreiz apprecējās 2007.gadā. Viņi salaulājās 90 minūšu pārtraukumā starp Andersones priekšnesumiem kādā Lasvegasas kazino. Taču pēc gada Andersone pieprasīja laulības anulēšanu, ka iemeslu minot krāpšanos.

Sestdien Andersone ieradās kinozvaigznes Šona Penna labdarības pasākumā ar briljantu gredzenu pirkstā. Uz žurnālistu jautājumiem, vai viņa atkal apprecējusies ar Salomou, modele atbildēja apstiprinoši.

"Mūsu ģimenes ir ļoti laimīgas, un tas ir vissvarīgākais," viņa sacīja.

Oktobrī televīzijas sarunu šovā "Ellen" Andersone atzina, ka esot salabusi ar bijušo vīru.

Tā nav pirmā reize, kad Andersone atgriezusies pie bijušā mīļotā. Pēc 1998.gada šķiršanās no rokmūziķa Tomija Lī viņi divas reizes atjaunoja attiecības.

Izklaide

Šonedēļ, par godu 5. oktobrī atzīmētajai Pasaules skolotāju dienai, Latvijā zināmi mūziķi – Annija Putniņa, Miks Galvanovskis un operdziedātāja Andžella Goba – ierakstījuši dziesmu “Sēde”. Tā izskan šajā rudenī atskaņotajā, jaunās skaņās atdzimušajā, mūziklā “Klase”. Lielās skatītāju intereses dēļ mūzikls oktobrī uz VEF kultūras pils skatuves 15. oktobrī piedāvās vairākas papildizrādes.

Svarīgākais