Atklās "zaļo" dāvanu tirdziņu

11. decembrī latviešu dizaina veikalā "Paviljons", tirdzniecības centrā "Domina" notis "Neizmet - pārstrādā un dāvini!" labdarības tirdziņa atklāšana.

Tuvojoties Ziemassvētkiem, ikviens ir aizņemts ar dāvanu piemeklēšanu saviem tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem. Tomēr reti aizdomājamies, ka mums apkārt esošās nevajadzīgās lietas ar pavisam nelielu radošu pieskārienu ir iespējams pārvērst pārsteidzošās dāvanās. Tādējādi, lietderīgi izmantojot resursus, mēs varam ne tikai ietaupīt, bet arī parūpēties par savu apkārtējo vidi un - pārsteigt savus līdzcilvēkus.

Tirdziņā varēs aplūkot un iegādāties no pārstrādātām mantām radītas "zaļās" dāvaniņas, kā arī satikt pašu darbu autorus, tostarp Šeilu, Elīzu Ceski, Vitu Radziņu, Agnesi Narņicku, Ievu Janelsiņu un Martu Ģībieti.

"Neizmet - pārstrādā un dāvini!" labdarības tirdziņš darbosies līdz pat Ziemassvētkiem, un tā laikā gūtie līdzekļi tiks ziedoti sabiedriskā labuma organizācijai - Krīzes grūtniecības centram.

Labdarības akciju "Neizmet - pārstrādā un dāvini!" rīko Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) mākslinieki un latviešu dizaina veikals "Paviljons" sadarbībā ar DnB NORD Vides glābšanas komandu.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais