Seriāla "UgunsGrēks" intriga atklāsies šovakar!

© Publicitātes foto

Šovakar pulksten 20.20 kanālā TV3 atgriežas daudzu TV skatītāju iemīļotais seriāls UgunsGrēks! Šogad seriālam – jau 10. sezona.

UgunsGrēka 9. sezona beidzās ar lielu jautājuma zīmi: kas bija tā sieviete, kas iztraucēja Leona (Ģirts Ķesteris) un Elizabetes (Maija Doveika) kāzas? Par šo sievieti izskanējušas daudzas un dažādas versijas – ka tā bijusi Marta (Dita LūriņaEgliena), kura ir izdzīvojusi pēc sprādziena, vai varbūt Elza (Ilze ĶuzuleSkrastiņa), vai tomēr Līga (Kristīne Nevarauska), kura iznākusi no trako mājas? Bet šīs nav vienīgās aizdomās turamās – ir vēl citas, kuras iepriekšējās seriāla sezonās dažādu apstākļu dēļ nozudušas. Kura tā būs? Varbūt viesnīcā būs ieradusies kāda jauna varone? Cik cieša saikne ar šo sievieti ir Leonam? Kā turpināsies Leona un Elizabetes attiecības? Patiesība ir tikai viena, un to būs iespējams atklāt jau šovakar!

Televīzijas skatītāju iemīļotā seriāla UgunsGrēka 10. sezona būs īpaša ne tikai tāpēc, ka gaidāma apaļa jubilejas sezona, bet tajā būs jaušama pavisam svaiga elpa. Jauna būs ne tikai seriāla tituldziesma, tā vizuālais noformējums, dekorācijas un, protams, atkal jauni aktieri, bet svaigums būs jaušams visā seriālā kopumā. «Kad pirms daudziem gadiem sākām veidot UgunsGrēka tēlu pasauli, neienāca prātā, ka tā izvērtīsies tik liela. Šobrīd jau ir radīti neskaitāmi tēli, kas atraduši savu vietu piejūras mazpilsētas dzīvē un nebeidz mūs pārsteigt ar kolīzijām bagātām situācijām. Šosezon, mīļie skatītāji, jums būs iespēja pasekot līdzi kaut kam pilnīgi negaidītam,» UgunsGrēka režisore Inta Gorodecka prot ieintriģēt.

«Katru sezonu gaidām ar lielu saviļņojumu, bet šī sezona visai mūsu komandai ir patiesi īpaša. Ieguldīts liels darbs un daudz pūļu, un mūsu lielākais gandarījums ir skatītāju novērtējums jau tik ilgā laika posmā!» saka seriāla producente Baiba Saleniece. Visu vasaru UgunsGrēka komanda ir strādājusi, lai jauno sezonu sāktu ar jaunu uzrāvienu, lai seriāls pie skatītājiem varētu atgriezties ar jauniem notikumiem un intrigām.

TV3 seriāla jubilejas sezonā ir gaidāms vēl kāds jaunums – UgunsGrēkam būs jauna tituldziesma, kuru uzrakstījuši Gints Stankevičs un tekstu autors Guntars Račs. Ar abiem profesionāļiem jau vairāku gadu garumā ir izveidojusies brīnišķīga sadarbība. Savukārt jauno telpu māksliniece ir dizainere Inta Zaļkalna, kura ir Pētersonu viesnīcas skaisto un mājīgo telpu dizainere no pirmās viesnīcas pastāvēšanas dienas. Viņa piešķīrusi telpām jaunu skatu, izveidojusi jaunas dekorācijas un noformējumu.

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais