Valkā notiks grupas "Putnu balle" Ziemassvētku koncerts

23. decembrī Valkas pilsētas kultūras namā notiks grupas "Putnu Balle" Ziemassvētku koncerts "Es eju tālāk".

Jauniešu grupa "Putnu balle" ar akustisko koncertturneju "Es eju tālāk" apceļo daudzas Latvijas pilsētas, tai skaitā - arī Valku. Koncertā skanēs gan daudzas populāras un visiem labi zināmas "Putnu balles" dziesmas, piemēram, "Spārni un vējš", "Sapņu pārdevējs" un "Divi eņģeļi", gan arī pavisam jaunas kompozīcijas no topošā albuma.

"Mūsu jaunā singla un tūres nosaukums "Es eju tālāk" jau visu pasaka. Pēdējā laikā esam bijuši klusāki, jo daži no mums bija ārzemēs, bet tagad atkal esam sanākuši kopā, jo jūtam sevī vēlmi muzicēt un dāvāt prieku klausītājiem," teic grupas solists Valters Frīdenbergs. Īpašs pārsteigums koncertos būs visu grupas dalībnieku jauno mūzikas projektu prezentācijas. Līdz ar to gaidāmie grupas koncerti uzskatāmi ne vien par "Putnu balles" turneju, bet gandrīz vai par īstu festivālu.

"Ir sācies Adventes un Ziemassvētku gaidīšanas laiks - mīlestības un piedošanas, gaišuma un prieka laiks! Vai Jums ir prieks par gaidāmajiem Ziemassvētkiem? Svētkus var svinēt katru dienu, tos var svinēt kalendāros iezīmētajos datumos, var svinēt tikai savus svētkus, var svinēt un nesvinēt. Tik un tā šī svētku sajūta ir tikai mūsu sirdīs. Viss ir mūsu sirdīs, un tikai mēs paši izvēlamies, ko no tās sniedzam pasaulei un apkārtējiem. Lai padarītu šo Ziemassvētku gaidīšanas laiku gaišāku un priecīgāku, Valkas pilsētas kultūras nama kolektīvs šajā pirms Ziemassvētku laikā piedāvā dažādus sarīkojumus gan bērniem, gan pieaugušajiem! Sekojiet reklāmām," aicina Valkas kultūras nama kultūras pasākumu organizatore Mārīte Meļķe.

Svarīgākais