Nelaimīga mīlestība: zodiaka zīmes, kurām bieži "salauž" sirdi

© Foto: pixabay.com

Šiem cilvēkiem vienmēr ir grūti izjust mīlestību, kas nav abpusēja – viņi ir tik neaizsargāti. Ikviens zina, ka romantiskākās zodiaka zīmes ir Vēži, Zivis un Skorpioni.

Jā, pat Skorpioni, neskatoties uz to smago raksturu, patiesībā ir ļoti maigi un romantiski. Kas šajās zīmēs ir īpašs un kāpēc tās ir tik neaizsargātas?

Vēzis

Foto: pixabay.com

Vēži koncentrējas uz komfortu, mājīgumu un ģimenes tuvību. Viņi novērtē emocijas un jūtas, un tieši uz tām balstās partnera izvēlē. Vēži ātri iemīlas un pieķeras savām otrajām pusēm, gaidot no viņiem pilnīgu atbalstu un pat vecāku gādību. Viņu pieķeršanās var būt spēcīga, bet arī nestabila. Vēži bieži pieprasa, lai partneris būtu pilnībā iekļauts viņu emocijās un pārdzīvojumos, kas dažiem cilvēkiem var būt grūti.

Vēži ir pazīstami ar savām garastāvokļa svārstībām un noskaņojumu, jo viņiem ir grūti kontrolēt savas emocijas. Viņi var strīdēties par pārprastiem vārdiem, dramatizēt notikumus un ieņemt upura pozīciju, kas var negatīvi ietekmēt attiecības.

Tāpēc Vēža romantiskās attiecības bieži beidzas, jo mazāk emocionāli partneri nevēlas piedalīties emociju pārvaldīšanā. Kad tas notiek, Vēži apvainojas, atkāpjas sevī un dziļi pārdzīvo savas emocionālās traumas.

Zivis

Foto: pixabay.com

Zivis tiek uzskatītas arī par vienu no romantiskākajām zodiaka zīmēm. Viņi sapņo satikt “dvēseles radinieku”, cilvēku, kurš viņus sapratīs bez vārdiem, pārsteigs ar romantiskiem žestiem un radīs svētku atmosfēru katru dienu.

Neptūns un Jupiters, kas valda pār Zivīm, liek viņām tiekties pēc romantiskas mīlestības, kā tas ir aprakstīts pasakās.

Sievietes Zivis bieži meklē "princi baltā zirgā", savukārt vīrieši Zivis iztēlojas ideālu sievieti, kas apvieno sociālo piepildījumu, skaistumu un gatavošanas prasmes.

Taču tādi ideāli partneri reālajā dzīvē ir diezgan reti, kas noved pie biežas vilšanās un pēkšņas attiecību pārtraukšanas no Zivju puses. Daudzas Zivis mēdz visu atbildību par savu laimi uzlikt savam partnerim, kas viņam var būt grūti, jo nevar izpildīt visas Zivju cerības.

Šo nereālo cerību dēļ Zivis bieži saskaras ar romantiskām neveiksmēm, ilgstoši viļoties cilvēkos. Tas turpinās, līdz viņi satiek jaunu mīlestību, kas atkal iekaros viņu sirdis.

Skorpions

Foto: pixabay.com

Skorpioni ieņem trešo vietu starp zīmēm, kuras var vilties mīlestībā. Viņi tiek uzskatīti par mīklainākajiem un noslēpumainākajiem, bet tajā pašā laikā ļoti neaizsargātiem mīlas attiecībās.

Skorpioniem ir augsta empātija un viņi spēj lasīt cilvēkus kā atvērtas grāmatas, bet dod priekšroku slēpt savas patiesās jūtas. Šī īpašība bieži neļauj viņiem veidot attiecības laulībā un ģimenē.

Lai piesaistītu Skorpiona uzmanību, jums skaidri jāpauž savi nodomi un līdzjūtība. Viņu uzvedība ir tieši atkarīga no signāliem, ko viņi saņem no potenciālā partnera.

Lasi arī: Niķīgāko zodiaku TOP 5

Svarīgākais