Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

Zodiaka zīmes, ar kurām baidījās strādāt Vanga

© Kaspars Krafts/F64

Ne katram cilvēkam bija atļauts tikties ar gaišreģi Vangu, un starp tiem, kuriem šāda iespēja tika liegta, bija daudz tieši trīs konkrētu zodiaka zīmju pārstāvju. Bulgāru gaišreģei bija pilnīgi vienalga, kāds statuss ir personai vai cik viņam ir naudas. Vanga bija pārliecināta, ka šo trīs zodiaka zīmju pārstāvji ir Augstāko spēku aizsardzībā un viņi ir apveltīti ar īpašu enerģiju, raksta "rsute.ru".

Skorpioni

Vanga bija pārliecināta, ka cilvēki, kuri pēc horoskopa ir Skorpioni, ir Augstāko spēku aizsardzībā.

Kādi šie spēki bija, Vanga neprecizēja, taču atzīmēja, ka, strādājot ar šo zīmju pārstāvjiem, vēlāk viņai bija nepieciešams ilgs laiks, lai atgūtu enerģiju. Ir diezgan grūti uzzināt, ko liktenis sola šīs zīmes pārstāvjiem, kā arī to, ko viņi īsti domā.

Zivis

Šīs zīmes pārstāvji patstāvīgi spēj paredzēt nākotnes notikumus. Viņi aizdomājas par katras situācijas sekām, un var šķist, ka, sperot vēl vienu soli, viņi nonāks nepatikšanās. Zivis sajūt maldināšanu. Savukārt Vanga juta spēcīgu enerģiju no zīmes pārstāvjiem, un tāpēc centās ar viņiem nestrādāt, kā arī viņi paši varēja paredzēt, kas viņus sagaida nākotnē.

Lauvas

Diezgan daudzām Lauvām ir ekstrasensa spējas, un tieši tāpēc cilvēkus, kas pec horoskopa ir Lauvas, nav viegli "lasīt". Lauvas ir apveltītas ar diezgan lielu spēku, un kuru starp citu nav viegli kontrolēt, tas ir gandrīz neiespējami.