Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

Kuru horoskopa zīmju pārstāvjiem ir vissmagākais raksturs?

© Tass/Scanpix/LETA

Starp zodiaka zīmēm ir arī tādas, ar kurām vienoties ir ļoti grūts uzdevums. Šo horoskopa zīmju pārstāvji var viegli manipulēt ar cilvēkiem un pat tiekties uz zināmu tirāniju. Turklāt šīm zodiaka zīmēm ir tumšās puses, par kurām ir vērts zināt, raksta "rsute.ru".

Skorpioni ir izcili un izveicīgi manipulatori.

Viņiem ir pietiekami daudz netikumu. Lai gan Skorpioni ikdienā tos neizrāda, laiku pa laikam tie tomēr iznāk gaismā". Skorpioni var manipulēt ar jebkuru cilvēku, un viņš to pat nepamanīs. Un piesaistīt ikviena cilvēka uzmanību viņiem nemaz nav grūti. Nav ieteicams uzticēt noslēpumus šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem.

Nekas nevar apturēt Lauvu, ja viņš ir izvirzījis sev mērķi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir pieraduši iegūt visu nepieciešamo no dzīves. Viņiem riebjas zaudēt, un viņi pat ir gatavi iet pāri galvām, ja tas ir nepieciešams. Pat paši Lauvas bieži cieš no savām ambīcijām. Viņi visu laiku velta to īstenošanai. Citiem vārdiem sakot, nekad nevajadzētu traucēt Lauvas.

Dvīņus neapšaubāmi var saukt par visīstākajiem tirāniem. Ārēji tie ir mīļi, trausli, bet tas nav nekas vairāk kā skaista maska. Dvīņi var būt pieklājīgi, draudzīgi, smieklīgi un reaģēt uz citu simpātijām. Tomēr tas, kas notiek viņu dvēselē, ir ļoti atšķirīgs. Ja jūs neklausīsit Dvīņus, tad viņš par to sodīs, pie kam ļoti nežēlīgi un pats to nekad nenožēlos.