Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

Astroloģija: kādas lietas nedrīkst dāvināt tuviniekiem?

© Jānis Saliņš/F64

Vienmēr ir patīkami saņemt dāvanu, taču ne visas dāvanas ir tik labas. Ir priekšmeti ar sliktu enerģiju, ko nevajadzētu pasniegt tuviniekiem, raksta "slovofraza.com".

Dvielis. Viens uzdāvināts dvielis var izraisīt nesaskaņas ģimenē, un, ja izvēle tomēr krīt uz vannas piederumiem, tad vislabāk dāvināt komplektu.

Maks vai krājkase. Ja šīs lietas dāvā tukšas (bez naudas), tas var novest pie zaudējumiem. Tiem, kas noteikti vēlas iepriecināt mīļotos ar skaistu maku vai oriģinālu krājkasi, jāieliek vismaz viena monēta.

Mākslīgie ziedi. Nav pieņemts dāvināt dāvanas, kas nes “mirušo enerģiju”, lai ģimenei neradītu nepatikšanas. Šīs lietas vislabāk atstāt veikalu plauktos.

Dakšas un naži. Jebkuri asi priekšmeti nav piemēroti dāvanai. Saskaņā ar ticējumiemm tie var izraisīt nesaskaņas, kā arī slimību personai, kurai domāta dāvana.

Dāvinātas lietas Tiek uzskatīts, ka pasniegt dāvanu otro reizi ir slikts tonis. Ja kāda lieta nav nepieciešama, tā vienkārši tiek atdota vai pārdota par simbolisku samaksu.

Spoguļi. Šie priekšmeti tiek uzskatīti par mistiskiem, un spoguļa dāvināšana var būt bīstama negatīvās enerģijas dēļ dēļ, ko izplatīs šī lieta.

Pulkstenis. Tiek uzskatīts, ka uzdāvināts pulkstenis ir nenovēršamas šķiršanās pazīme. Daudzās kultūrās pastāv uzskats, ka dāvināts pulkstenis skaita dzīves gadus, saīsinot tos ar katru roku kustību.

Lietas jaundzimušajiem. Tiek uzskatīts, ka slikta zīme ir bērnu lietu pasniegšana nedzimuša bērna mātei.

Pērles. Neskatoties uz to, ka pērļu kaklarota, auskari vai kuloni ir ļoti skaisti, tos nav vērts dāvināt. Saskaņā ar leģendu, pērlēm ir destruktīva enerģija, t tās var iegādāties tikai sev.