Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

Horoskopa zīmes, kurām ļoti grūti atteikties no alkohola

© Pixsell/PA Images/Scanpix/LETA

Kuram gan nepatīk glāze iecienītākā stiprā alkoholiskā dzēriena pēc smagas darba dienas vai nedēļas nogalē? Kamēr daļai cilvēku izdodas viegli kontrolēt sevi, citi tas sagādā pamatīgas grūtības, raksta "kurs.com.ua".

Astrologi ir pārliecināti, ka nespēja apstāties laikā, nespēja atteikties no alkohola ir tieši atkarīga no zodiaka zīmes.

TOP 3 atklāj košais ballīšu zvērs Auns. Šai zodiaka zīmei patīk būt lielā kompānijā, kurā nav izslēgts arī alkohols. Nu kā jūs varat atteikties no kokteiļa? Un tad vēl viena... Vispār, ja Auna dzīvē ir daudz ballīšu, tad ir daudz alkohola. Neskatoties uz to, iedzimtas spītības dēļ Auns nekad neatzīs, ka ir nedaudz “pāršāvis pār strīpu”.

Reitinga otrajā vietā ir Zivis. Viņas arī ik pa laikam nevar iztikt bez trokšņainām ballītēm, kurās daudz dzer, dažreiz daudz vairāk nekā visi pārējie. Ūdens daba palīdz Zivīm viegli izdzīvot skaļās ballītēs un, pārsteidzoši, kontrolēt sevi un izdzerto alkohola daudzumu.

Skorpions noslēdz šo topu. Šai zodiaka zīmei nemaz nav paveicies: tā mīl dzert ne mazāk kā Auns, bet nezina, kā savaldīt sevi, piemēram, kā Zivis. Nevainīgs dzēriena piedāvājums bārā vai viesībās var kļūt par ilgstošām Skorpiona problēmām un nepatīkamām sekām nākamajos gados. Skorpioniem noteikti jāiegūst gribasspēks un jāattīsta precīza proporcijas izjūta attiecībā uz alkoholu.