Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

4 horoskopas zīmes, kurām veiksies Valentīna dienā

© pexels.com

Šī Valentīna diena visiem mīlētājiem būs pavisam atšķirīga nekā citus gadus. Šogad nenoris ne lieli koncerti, ne pasākumi par godu šiem svētkiem. Visiem mīlētājiem ir pašiem jāparūpējas un jāuzbur svētku atmosfēra. Tomēr četrām horoskopa zīmēm īpaši veiksies 14. februārī, vēsta medijs "Bustle".

Astroloģe Elisa Robina atzīst, ka šogad Valentīna diena būs īpaši mežonīga, jo Venēra, planēta, kura valda par mīlestību, atrodas Ūdensvīra zīmē. Tādējādi šajā Valentīna dienā mēs alksim pēc brīvības un vēlēsimies izlauzties no ikdienas likstām.

Šajā laikā apkārt valdīs īpaša enerģija, kas ļaus izveidot īpašu saikni ar savu partneri.

Neatkarīgi no tā, vai šajā Valentīna dienā esiet viens, vai attiecībās, šīm četrām horoskopa zīmēm 14. februāris būs ļoti veiksmīgs.

Lauva

Sertificētā astroloģe Kila Derkača atzīst, ka šī Valentīna diena būs īpaši veiksmīga Lauvām. Šogad Valentīna diena Lauvām būs īpaši veiksmīga, jo šajā dienā būs iespējams nostiprināt savas attiecības jaunā līmenī. Ja jūs jau esat precējušies, tad šajā dienā, lai stiprinātu mīlestību varat atjaunot savus kāzu solījumus.

Svari

14. februāris būs īpaši krāšņs Svariem. Šajā dienā Svaru mājās valdīs romantika, jautrība, radošums. Brīvie Svari, iespējams, tieši šajā dienā satiks savu otro pusīti. Savukār tie Svari, kuri jau ir attiecībās aizvadīs šo dienu krāšņā randiņā, kas izdosies daudz labāk, nekā iepriekš tika cerēts. Tiem Svariem, kuri ir attiecības īpaša būs tieši nakts!

Skorpions

Šo Valentīna dienu Skorpioni ar savām otrajām pusītēm aizvadīs ļoti saskanīgi. Šajā dienā attiecībās valdīs miers un visas neskaidrības atrisināsies. 14. februāris ir īpaša diena Skorpioniem, jo tajā ir ieteicams atklāt visu savai otrajai pusītei, kas iepriekš bija sakrājies un palicis neizteikts. Skorpiona partneris šajā dienā būs ļoti iecietīgs un uzklausīs visas jūsu domas, vēlmes un ieteikumus.

Ūdensvīrs

Seksualitāte un romantika ne vienmēr ir Ūdensvīru prioritāšu saraksta augšgalā. Tomēr Valentīna dienā Ūdensvīri jutīsies īpaši romantiski un azartiski. 14. februāris būs ideāla diena, lai Ūdensvīrs savam partnerim izdarītu ko nozīmīgu. Tiem Ūdensvīriem, kuriem nav otras pusītes, ieteicams šajā dienā palutināt sevi, lai nejustos vientuļi. Patīkams pārsteigums sev, spēs uzlabot dienu.