Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

TESTS. Cik bērniņu stārķim pasūtījāt?

© Pixabay

Protams, stārķis zina labāk, kuram un cik mazuļu nest, bet kāpēc zīlēt kafijas biezumos, ja var pajautāt skaitļiem...

Kas jādara?

Jāsaskaita visi cipari abu partneru dzimšanas datos, kamēr iegūst skaitli no 1 līdz 9.

Piemērs. VIŅA: 1988. gada 1. janvāris.

VIŅŠ: 1990. gada 4. marts.

1+9+8+8+1+1=28=2+8=10/1

1+9+9+0+4+3=26=2+6=8

1+8=9

Šim pārim atbilst skaitlis 9.

Ja testu veic cilvēks, kuram partnera vēl nav, bet moka ziņkārība attiecībā uz iespējamo ģimenes pieaugumu, tad jāizvēlas tikai savs dzimšanas datums un arī jāskaita visi cipari, līdz iegūst viencipara skaitli.

Piemērs. VIŅA:1988. gada 1. janvāris.

1+9+8+8+1+1=28/2+8=10/1

Šai sievietei atbilst skaitlis 1.

Bet jāņem vērā, ka tad, kad otrā pusīte parādīsies, iegūtā prognoze par potenciālo bērnu skaitu būs pavisam cita.

Skaitļu nozīme

1 - var būt daudzbērnu ģimene, ja tādu lēmumu pieņems abi dzīvesbiedri. Citiem vārdiem sakot, būs jāpapūlas, lai šajās attiecībās rastos kaut tikai trīs atvases, jo vecākiem pilnīgi pietiks ar vienu nerātneli.

2 - ģimenē būs viens vai divi bērni.

3 - tiek uzskatīts, ka abiem dzīvesbiedriem jāuzmana reproduktīvā veselība. Ja ar veselību viss ir kārtībā, tad nereti viens vai abi partneri izlemj vispirms atrisināt finanšu problēmas, tikai pēc tam dzemdēt mazuli.

4 - jā, jā, šis ir daudzbērnu ģimenes skaitlis, un bērnu var būt... uzminējāt! Četri!

5 - šis, pēc numeroloģijas, draiskais cipariņš liecina, ka, visticamāk, būs vairāk nekā viens bērņuks un, ļoti iespējams, jāgatavojas, ka var pieteikties dvīņi!

6 - ne gluži tā, ka katrs bērns no sava tēva vai mātes, tomēr ļoti ticams, ka vienam vai abiem vecākiem bērni būs dzimuši vairākās laulībās vai arī viņiem - bērniem - būs liela vecuma starpība.

7 - ļoti bieži pāris, kuram dzimšanas datu summā ir septiņi, izvēlas dzīvi bez bērniem. Pēc ilgām pārdomām viņi nolemj radīt vienu pēcnācēju, bet vairāk gan ne.

8 - iespējams, cilvēki daudz vieglāk nekā citi izšķiras adoptēt mazuli gan tad, kad savu bērnu nav, gan tad, kad pašiem ir savi bērni. Šis skaitlis liecina, ka abiem vai vienam no dzīvesbiedriem bērni ir iepriekšējās attiecībās. Ja gribat vaicāt, vai pārim, kam atbilst skaitlis 8, var būt kopīgi bērni, tad atbilde ir apstiprinoša.

9 - divi bērni, un punkts. Ja dzīvesbiedriem atbilst skaitlis 9 un ģimenē ir trīs un vairāk bērnu, tad šāda saime ir izņēmums.

__

Šis tests domāts tikai izklaidei, ne prognozēšanai.