Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

Astrologa Andra Rača prognoze - 2021. gads būs lēns

© f64.lv, Mārtiņš Zilgalvis

Astrologs Andris Račs žurnālā "OK" atklāja, kas mūs sagaidīs 2021. gadā.

Astrologs uzsver, ka 2021. gads būs mierīgāks, salīdzinot ar aizgājušo 2021. gadu. Pēc austrumu kalendāra Baltā Metāliskā Vērša gads sāksies 12. februārī.

Janvārī vēl būs manāmas aizgājušā gada atskaņas.

2021. gadā valdošā planēta būs Saturns, līdzīgi kā 2020. gadā. Tomēr šajā gadā mēs ierobežojumus uztversim daudz mierīgāk. Cilvēki kļūs mierīgāki un sociāli atbildīgāki. Tas notiks pateicoties Ūdensvīra zīmei, kas palīdzēs indivīdiem apvienoties, lai paveiktu sabiedriski nozīmīgus mērķus.

Račs prognozē, ka maijā - jūlijā pavērsies brīvākas iespējas ceļošanai. Šīs būs labs laiks, lai pasaules ekonomika atkal uzplauktu. Viņš uzsver, ka tūrisma nozare pilnībā varēs atgūties tikai 2022. gada sākumā, kad Jupiters nostāsies Zivju zīmē.

2021. gada temps būs lēns. Šajā gadā nebūs viegli gūt ātrus panākumus. "Austrumu tradīcijā Vērsis (sākotnēji Govs) ir auglīga, visumā mierīga un nesteidzīga, taču spēcīga dzīvnieka simbols," min astrologs. Vislabāk šajā gadā rīkoties apdomīgi, lai panākumi būtu sasniedzami ilgtermiņā. Šajā gadā var uzsākt nopietnus projektus. Tomēr vislabāk veiksies tiem, kuri strādās komandā.

Šis gads atšķirsies ar to, ka kolektīvajai enerģijai būs ļoti liela nozīme. Šogad būs vērojami dažādi lieli projekti, kuros iesaistīsies dažādu valstu pārstāvji.

"Šis ir daudzsološs gads tiem, kuri cer uz lielvalstu pūliņu apvienošanu klimata regulācijas, migrācijas koordinēšanas un citos visai pasaulei nozīmīgos jautājumos," pauž Račs.

Šajā jaunajā gadā notiks Olimpiskās spēles un šis gads tām būs daudz draudzīgāks, nekā, ja tās būtu notikušas 2020. gadā.

Savukārt 2021. gads nenesīs labumu dažādām struktūrām, tās tiks likvidētas. Latvijas gadījumā tas viss saistās ar pašvaldību reformu, kas ilgtermiņā būs izdevīga visai sabierībai.

Šajā gadā veiksies tiem iedzīvotājiem, kuri mazāk domās par savām interesēm, bet vairāk par citu.

Astrologs uzsver, ka šogad notiks pārmaiņas arī sociālajos medijos. Biežāk tiks slēgti dažādi konti, notiks kiberuzbrukumi.

2021. gads nebūs veiksmīgs ģimeņu atbalsta ziņā. Šajā gadā vecākiem būs cītīgāk jāaizstāv savas intereses. Vislabāk savas intereses aizstāvēt maijā, jūnijā un jūlijā.