Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

TESTS. Kādas maģiskās spējas jums dotas?

© Pixabay

Kas dots vienam, tas nav citam... Izmantojot numeroloģiju, ikviens var izrēķināt, ko skaitļi un to tulki saka par maģiskām spējām ikvienā no mums.

Aprēķinā izmanto dzimšanas gadu, datumu un mēnesi. Visus ciparus saskaita, līdz iegūst viencipara skaitli no 1 līdz 9.

Piemēram, cilvēks dzimis 1985. gada 2. augustā. Saskaitām: 2+8+1+9+8+5=33=6. Maģiskais skaitlis ir 6.

1 - Mags

Vieninieks ir radīšanas skaitlis. Ezoteriķi uzskata, ka cilvēki, kuriem laimējies piedzimt šā skaitļa zīmē, var kļūt par izciliem magiem. Viņi ir apveltīti ar spēcīgu gribu, un kā daudziem tādiem cilvēkiem - piemīt spēja ietekmēt apkārtējos, piemēram, uzspiest savu viedokli. Tādu rīcību gan sastopam ne reizi vien, īpaši publiskās diskusijās. Šāda tipa cilvēki kontrolē citus, pat ļaunu nedomādami.

Vieninieka cilvēki spējot viegli apgūt hipnozi un ātri ievest citus hipnotiskā stāvoklī.

Brīdinājums. Ja jums piemīt īpašas spējas, esiet uzmanīgi, cilvēks nav rotaļlieta. Manipulēšana ar cilvēkiem nav godīga nodarbe.

2 - Iejūtīgais

Apveltīts ar neticamu jūtīgumu, burtiski ar ādu sajūt apkārt esošo cilvēku nodomus, garastāvokli, spēj lasīt domas. Ārkārtīgi empātisks cilvēks. Mēdz teikt, ka šādam cilvēkam ir trešā acs, un tā allaž ir atvērta. Ja savas dotības nenoliedz, bet turpina par tām interesēties, tad visu mūžu iespējams saglabāt māku lasīt domas vai paredzēt, ko sarunbiedrs teiks, bet biežāk tā izpaužas bērnībā, kamēr cilvēks vēl nav stereotipu un «pareizas» uzvedības samaitāts. Jūs esat ļoti atsaucīgs un līdzjūtīgs. Izmantojiet savas maģiskās dotības, palīdzot cilvēkiem, īpaši - palīdzot atvieglot viņu sāpes un ciešanas, gan fiziskās, gan garīgās.

Brīdinājums. Neaizmirstiet atjaunot savu enerģiju, ne velti fizikā zināms savienoto trauku princips. Cik daudz iztērēts, tik arī jāatgūst. Jums palīdz atpūta dabā, iespējams, vienatnē - lai nav jātērē enerģija, jūsmojot kopā ar kādu citu par piedzīvoto, bet to var akumulēt sevī un iespaidus paņemt jeb atcerēties tad, kad būs vajadzīgs enerģijas lādiņš. Izbaudiet skaistus skatus nesteidzīgi!

3 - Trejdabis Mēness

Trijnieks iemieso Mēness fāzes: jauns, pilns un dilstošs. Vēl tiek uzskatīts, ka trīsvienībā ietilpst dievības dzīve trīs posmos: jaunava, māte un večiņa. Šis nu ir cilvēks ar milzu iekšējo spēku, kurš var visu - gradācija ir no labā līdz ļaunajam.

Brīdinājums. Esiet uzmanīgs, jo vēlēšanās piepildās! Ne velti to atgādina un atgādina. Jums ir milzu potenciāls - jūs esat gan radītājs, gan iznīcinātājs. Un jūsu vēlēšanās piepildās gandrīz zibenīgi. Domājiet, ko domājat!

4 - Stihiju pavēlnieks

Četrinieks ir tieši saistīts ar četrām stihijām: Uguni, Ūdeni, Zemi un Gaisu. Racionāli domājošs cilvēks, apveltīts ar lielu gribasspēku. Tas ir nepieciešams, lai spētu savaldīt un harmonizēt visas četras stihijas. Viņš nekrīt no viena grāvja otrā, teiksim, nav tikai ezoteriķis vai tikai absolūts zinātnieka tips. Ja arī pieļauj, ka kaut kur mīt citplanētieši, tad būs izlasījis un atradis informāciju, uz ko paļauties, lai izteiktu viedokli. Četras stihijas dod tādu spēku, ko nav iespējams noskaust un iznīdēt. Uguns, ūdens, zeme un gaiss ap jums veido necaursitamu apvalku.

Brīdinājums? Nav. Viens no retajiem cilvēku tipiem, kuriem nekas nespēj kaitēt. Nelabvēļi drīzāk nolauzīs zobu nekā jūs ievainos pat ar nieka kodumu.

5 - Spiritists

Skaitlis četri iemieso četras stihijas, bet piecnieks simbolizē piekto elementu - garu jeb mūžīgo dzīvi. Šā skaitļa iedarbībā dzimušie cilvēki var izsaukt mirušo garus un piesaistīt tos. Jūs varat būt lielisks spiritists.

Brīdinājums. Ja zināt, kā mirušo garus atdabūt uz šo sauli, tad jāprot tos aizsūtīt arī atpakaļ. Nevazājiet aiz deguna aizgājēju tuviniekus un citus tiem mīļus cilvēkus, ja spiritisma seansi jums ir izklaide, nevis nopietns process. 27 gadu vecumā mirusī dziedātāja Eimija Vainhausa savam tēvam esot teikusi: «Tēt, pēc nāves ir dzīve.» Viņas tēvs bija vērsies pie spiritista jeb medija.

6 - Saules skolnieks

Sešnieks simbolizē Sauli un visu, kas saistīts ar gaismu. Jums ir ārkārtīgi liels enerģijas uzkrājums, jo, tāpat kā saules baterijas, arī jūs uzlādējaties no gaismas. Sešnieka zīmē dzimušos var apskaust, jo viņiem ir laimīga dzīve. Ja nu kāds saņem visas likteņa dāvanas, tad tie ir Sešnieka cilvēki. Šā tipa cilvēki ir dziednieki. Vienlaikus līdera īpašības var sagādāt nepatikšanas, ja cilvēkam nepiemīt empātija. Izmantojiet savas maģiskās spējas, bet nepārkāpiet morāles kodeksu! Nav būtiski, vai tas ir tikai jūsu kodekss vai sabiedrībā pieņemtās labā - ļaunā definīcijas un normas.

Brīdinājums. Liela vara nozīmē arī lielu atbildību. Nevajag izmantot savas līdera spējas ļaunprātīgi! Nekaitējiet citiem!

7 - Mēness māceklis

Septiņi simbolizē Mēnesi un tam piedēvētās brīnumainās īpašības, kas saistās ar nakti, tumsu, neredzamo pasauli. Jūsu īpašā spēja ir saistīta ar zemapziņu - intuitīvi jūtat, kad un kas ir jādara. Jūsu intuīcija ļauj improvizēt un sasniegt vēlamo rezultātu. Jums nepatīk rutīna. Nereti redzat viedus sapņus.

Brīdinājums. Ja iemācīsieties uzticēties intuīcijai un pratīsiet tulkot savus zīmīgos sapņus, varēsiet darīt brīnumu lietas. Vienlaikus jāprot valdīt pār savām spējām.

8 - Ragana

Tiek uzskatīts, ka astoņi ir vismaģiskākais skaitlis. Horizontālā stāvoklī tas simbolizē bezgalību. Atcerēsimies, ka senie indieši uzskatīja: pasauli uz saviem kamiešiem notur astoņi ziloņi. Senāk arī latvieši gadalaikus iedalīja astoņos laikos: Sala (Ziemas) laiks - no Ziemassvētkiem līdz Meteņiem; Sērsnu laiks - no Meteņiem līdz Lieldienām; Sulu (Pavasara) laiks - no Lieldienām līdz Ūsiņiem; Sējas laiks - no Ūsiņiem līdz Jāņiem; Siena (Vasaras) laiks - no Jāņiem līdz Mārām; Rudzu (Rudens) laiks - no Mārām līdz Apjumībām; Veļu laiks - no Apjumībām līdz Mārtiņiem; Ledus laiks - no Mārtiņiem līdz Ziemassvētkiem.

Vārds ragana varētu būt cēlies no vārda redzēt, un ar to saprata gaišredzību. Raganas bija reģes, spēja ieraudzīt pagātni un nākotni un tādā veidā savienot pasaules.

Jūsos ir maģisks spēks, ko jaunībā neizjūt. Spējat viegli atšķirt melus no patiesības, ausis jums nepiežūžos ar glaimiem un acis neaizmālēs.

Starp citu, nesen mākslinieks Arvils Linde izstādīja lielformāta gleznu sēriju «Raganas», iedvesmojoties no Raiņa «Uguns un nakts» Spīdolas tēla. Raganas tēls joprojām intriģē...

Brīdinājums? Raganām tāda nav.

9 - Šamanis

Deviņi simbolizē sākumu un galu - tur viss sākas un beidzas. Gandrīz Rainis, vai ne? Devītnieka zīmē dzimušais spēj sevī iemiesot visas iepriekš aprakstītās zināšanas.

Devītnieka cilvēks uz pasauli skatās citādi nekā vairums viņa līdzgaitnieku, un viņam var rasties sajūta, ka nav tāds kā citi. Ļoti radošs cilvēks ar neordināru domāšanas veidu. Ar laiku šo īpatnību var iemācīties izmantot savā labā, proti, neparastā pieeja problēmu risināšanā ir jūsu lielākais trumpis. Kur citi ierauga tikai četrus stūrus, jūs redzat arī piekto un pat sesto. Jums piemīt arī dziednieka talants.

Brīdinājums. Šis skaitlis tiek saistīts ar nāvi un reinkarnācijām. Jūs viegli varat pārkāpt šīs pasaules robežas, kā to dara šamaņi, tikai nevajag tā rīkoties, ja nav pietiekami daudz zināšanu par atgriešanos savā ķermenī.