Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

TESTS. Karmas dāvanas un pārbaudījumi

© Pixabay

Kālab vienam veicas, bet cits pinas kā vista pa pakulām? Kāpēc nespējam īstenot savus piedzimstot dotos dotumus? Kur mēs tos nozūmējam un kāpēc? Vai pozitīvās īpašības var tā pārsālīt, ka labi domāta rīcība noved pie konflikta?

Ātrais karmisko īpašību tests ir tikai āķis lūpā, lai vēlāk, ja interesē, izzinātu sevi pamatīgāk. Lai iegūtu rezultātu, visi cipari dzimšanas datos ir jāsaskaita līdz viencipara skaitlim.

Piemēram, dzimšanas datums ir 1973. gada 15. maijs: 1+9+7+3+1+5+5=31=4

Par karmas dāvanām un brīdinājumiem uzzināsiet, izlasot skaitlim 4 atbilstošo raksturojumu.

1

Kas dots: spēks, ambīcijas, aktivitāte, slava.

Dzīvē daudz sasniegs, ja rīkosies atklāti, slepus nepīs intrigas un nekonfliktēs tādēļ, lai tikai pierādītu savu taisnību par katru cenu.

2

Kas dots: līdzsvars, miers un konfliktu noregulēšana.

Diemžēl mēdz veltīt daudz uzmanības un spēka citiem ļaudīm un viņu problēmu risināšanai, bet savējos pamet novārtā, uzskatot, ka paši tiks galā. Lai gūtu panākumus, dzīve jāpieņem, nevis jācenšas pārveidot visu, kas pastāv apkārt. Grūtībās vajadzīgs atbalsts, tāpēc jāiemācās lūgt palīdzību.

3

Kas dots: ass prāts, spēja ātri uztvert jaunas zināšanas, nosliece manipulēt ar citiem.

Cilvēks uzticas sev, un ne velti, bet nereti izvēlas vieglāko ceļu. Nedomā par nākotni. Pienāks laiks, kad būs jāpatukšo pensijas fondi, ko nevarēs izdarīt, ja tie būs tukši. Talantīgs un bezrūpīgs īpatnis.

4

Kas dots: uzcītība, pamatīgums.

Cilvēks lēni, bet neatlaidīgi sasniedz mērķus, izvairoties no riska. Uz viņu var paļauties. Pamatīgs kā betona muca. Viņš vienmēr sasniedz mērķi vienatnē.

5

Kas dots: pozitīvisms, piedzīvojumu kāre, nebaidīšanās no riska, spēja ātri apgūt svešvalodas.

Ja to var dēvēt par talantu, tad, jā - talants izkulties no sarežģītām situācijām bez lieliem zaudējumiem. Par tādiem mēdz teikt, ka viņiem viss kā pīlei ūdens. Tiešām nelaimes klāt nelīp. Kaldina plānus tālai nākotnei, nelauzot galvu ne par šodienu, ne rītdienu. Viņu himna ir: «Pēc kaut kā tāla, nezināma sirds ilgojas, sirds ilgojas.»

6

Kas dots: dzīvesspars un tieksme pēc progresa.

Visu paveic ideāli nevis tālab, lai saņemtu atalgojumu, bet sapratnes un uzslavu, bet ne glaimu dēļ. Vislabāk jūtas starp domubiedriem.

7

Kas dots: noslēpumainas zināšanas.

Romantiska persona ar stipru intuīciju. Mākslinieks, dzejnieks, filozofs - cilvēks, kurš iegrimis sevī. Gadās, ka slimo ar depresiju. Patīk būt vienatnē. Vienatne un vientulība nenozīmē, ka cilvēks ierāvies iekšējā pasaulē un tajā iestrēdzis. Viņš sasniegt labus rezultātus savā profesijā un arī hobijos. Bezgalīgi gudrs, tāpēc viņu uzskata par īpatnēju un neizprotamu.

8

Kas dots: drosme, biznesa ķēriens, dzelžains gribasspēks, spēcīgs raksturs.

Ko sola, to izdara, ar tukšiem solījumiem nebārstās. Plāni un ieceres vienmēr ir pamatoti, izsvērti, aprēķināti līdz pēdējam centam un sekundei. Ko nolēmis, to izdara. Piemērotākās nodarbes: politika, uzņēmējdarbība, militārā nozare. Bet viņš draugus izvēlas tikai pēc viņu sociālā statusa, kā saka, skata vīru no cepures.

9

Kas dots: intelekts un radošās spējas.

Tā vai citādi saistīts ar mākslu, bet intereses ir daudzveidīgas. Ja spēj precīzi saprast, kas viņu interesē, pievelk, un pēc tam īsteno savas vēlmes un piepilda intereses, tad sasniedz gan izcilus rezultātus, gan izpelnās atzinību. Radošajās profesijās ir īpaši panākumi. Ir jābūt īpaši slinkam, jo intelekts apriori neatļaus būt neaptēstam, lai šo talantu palaistu vējā.