Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

TESTS! Iepriekšējās dzīves kļūdas: kā tās labot

© Pixabay

Mēs pieļaujam kļūdas, ko nožēlojam, ar kurām samierināmies, kuras labojam un par kurām nebeidzam pārdzīvot. Tā notiek un notiks, jo neviens, pat pāvests, nav nevainojams.

Numeroloģijā tiek izmantoti nopietni aprēķini, bet laika kavēklim - arī testi, kuros ir arī racionāls grauds. Piemēram, šis tests piedāvā iepazīties ar iespējamām kļūdām, kādas esat pieļāvuši iepriekšējās dzīvēs vai beidzamajā reinkarnācijā. Tie, kuri tic pārdzimšanai, pieļauj, ka kļūdas seko cilvēkam no pārdzimšanas un pārdzimšanu, ja vien kādā dzīves posmā netiek izlabotas. Gadās, ka cilvēks klūp vienā un tajā pašā situācijā, pieļauj tās pašas kļūdas vai sūkstās par regulārām neveiksmēm kādā dzīves jomā, iemīlas nepareizajos, nemitīgi konfliktē...

Līdzīgi kā psihologi iesaka «izstrādāt» traumu, lai pie tās neatgrieztos vai tā vismaz netraucētu dzīvot, arī numerologi var dot norādi par iespējamu kļūmju buķeti, ko var izretināt, ja zina, ko retināt.

Kā rēķināt

Izmanto dzimšanas datumu, mēnesi un gadu un vārdu. Burtus pielīdzina cipariem, izmantojot tabulu:

Ekrānuzņēmums

PIEMĒRS

Vārds Alīna. Dzimšanas dati: 6.11.1997.

Alīna: A=1, L=9, Ī=5, N=3, A=1.

Lai uzzinātu karmas kļūdas skaitli un tā nozīmi, jāsaskaita visi cipari dzimšanas datos un personvārdā:1+9+5+3+1+6+1+1+1+9+9+7=53

Jāiegūst skaitlis no 1 līdz 9, tāpēc iegūtās summas ciparus jāturpina saskaitīt, līdz iegūst viencipara skaitli:

5+3=8

Pārdzimšanas skaitlis ir 8. Ko tas nozīmē?

Skaitļu skaidrojums

1

Iepriekšējā dzīvē regulāri izraisījāt sarežģījumus ģimenes dzīvē un mīlas lietās. Visticamāk, pienācīgi nepildījāt mātes vai tēva pienākumus, tāpēc tagad ir samulsušas problēmas partnerattiecībās. Kā to vērst par labu? Nekrāpiet savu otro pusīti un vienmēr saglabājiet labas attiecības ar pretējo dzimumu. Vienlaikus ieteicams apzināties, ka ne katrs padoms ir zelta vērts. Ja kāds attiecībā pret jums rīkojies neģēlīgi un nav pelnījis jūsu cieņu un mīlestību, tātad nevajag sevi piespiest just to, ko gaida citi.

2

Diemžēl iepriekšējā dzīvē nodevāt tuvu, mīļu cilvēku. Tāpēc šajā dzīvē vajag darīt vairāk laba un piesargāties no tuvinieku nodevības. Ja tā notiks, nu ko - ko sēsi, to pļausi. Bet, darot labu, sastrādāto karmu var mainīt. Esiet godīgs attiecībās ar tuvākajiem cilvēkiem.

3

Visticamāk, iepriekšējā dzīvē pieļautā kļūda bija slinkums. Dzīvojāt uz citu rēķina, darbu veicāt pavirši, pa roku galam. Varētu salīdzināt ar Oblomovu, krievu rakstnieka Ivana Gončarova romāna varoni, kurš visu dzīvi vadīja gultā un kuram pat mīlēt bija slinkums. Lai šo kļūdu labotu, centieties būt punktuāls, godprātīgs, palīdzēt kolēģiem un padotajiem no tīras sirds, bez savtīgiem nolūkiem.

4

Neņemiet ļaunā, bet reiz bijāt tirāns un augstākās šķiras egoists. Jums bija pašsaprotami citiem cilvēkiem, īpaši vistuvākajiem, likt justies vainīgiem, pieprasīt, lai izdabā. Nepieļāvāt kompromisus, kritizējāt visus, izņemot sevi, uz kritiku reaģējāt agresīvi. Bija tikai viena taisnība - jūsējā. Bija tikai viens cilvēks, ar kuru sevi salīdzinājāt - jūs pats. Lai mainītu karmu un mazinātu iepriekšējo pārdzimšanu laikā sastrādāto (ne)darbu sekas un kļūdas, ieteicams mācīties piedot cilvēkiem. Saprast un piedot.

5

Šim skaitlim atbilst raksturojums: cilvēks, kurš iepriekšējā dzīvē bremzēja līdzcilvēku centienus iegūt izglītību, mācīties, pilnveidoties. Cilvēks, kurš iepriekšējā dzīvē neļāva līdzcilvēkiem būt laimīgiem un brīviem. Tagadnes uzdevums ir kļūt par cilvēcīgu, iedvesmojošu līderi, autoritāti, kas spēj aizraut pārējos un vadīt viņus saprātīgi, nekaitējot. Ja esat dzīves mākslas skolotājs vai tamlīdzīgs personīgās izaugsmes treneris, tad izglītība un prasmes ir jāiegūst nevis divu nedēļu kursos, bet ilgstoši mācoties. Pēc tam var palīdzēt cilvēkiem viņu dzīves jēgas meklējumos.

6

Iepriekšējā dzīvē ne reizi vien ticis izmantots dienesta stāvoklis un pārkāpti likumi, zinot, ka nekas par to nebūs, sodīs citus, bet ne tik neaizskaramu cilvēku kā jūs. Morāle bija tukša skaņa. Lai labotu savu grēku sarakstu, ieteicams nodarbotiesar garīgām praksēm, veidot sevi par cilvēku, kuram ir patīkami līdzināties, ievērot morāles un ētikas normas, būt taisnīgam pret citiem un jo īpaši ievērot, ka nevajag iejaukties viņu personīgajā dzīvē pat ar labi domātiem padomiem. Skaitlim 6 atbilstošam cilvēkam ir vispirms jāsakārto sevi, tikai pēc tam viņš var mesties labot citas dzīves.

7

Nozīmīgākais iepriekšējās iemiesošanās mīnuss varēja būt alkatība un skopulība. Tas attiecas ne tikai uz naudu, bet arī uz padomiem, kas jums tika lūgti, uz informāciju, kas varēja glābt dzīvības un atrisināt problēmas, kuru dēļ citi cilvēki sitās uz dzīvību un nāvi. Tālab šajā dzīvē ir jādalās ar pieredzi, nedrīkst skopoties ar to, ko zināt, īpaši tad, kad kāds lūdz padomu konkrēti jums un jūsu pieredze un iespējas ir pietiekamas, lai palīdzētu. Jums jādzīvo pēc principa «lūdziet, un tiks dots», tikai jūs būsiet tas, kuram lūgs un kurš dos.

8

Numeroloģijā šim skaitlim tiek piedēvēts naudas konteksts. Ļoti iespējams, ka iepriekšējā dzīvē šķiedāties ar naudu, bijāt merkantils un sīkumains cilvēks. Sev, mīļajam, nežēlojāt neko, toties citiem noskaudāt pat kapeiku. Lai mazinātu šīs rīcības negatīvo ietekmi, tagad neņemiet to, kas pieder citam, pat sētmalē nosviestu mietu ne. Esiet godīgs, kad rīkojaties ar naudu, neapskaitiet citus, nespekulējiet. Ak, jā, tagad to dēvē par biznesu... Neiedzīvojieties uz citu nelaimes rēķina. Piemēram? Lūdzu. «Covid-19» pandēmijas laikā ir iespējams pārdot sejas aizsargmaskas gan ar 1000 procentu, gan dažu procentu uzcenojumu. Jums nav ieteicams negausīgi kampt tos 1000 procentus.

9

Rupjība, agresija, manipulēšana, naida kurināšana, kūdīšana bija lielākie grēki iepriekšējā dzīvē. Lai labotu visu kādreiz sastrādāto, tagad ieteicams nebojāt attiecības ar cilvēkiem un palīdzēt tiem, kuri meklē savu dzīves mērķi, jēgu, vietu dzīvē. Vēlams iemācīties draudzēties ar cilvēkiem un neatteikties no tādām jūtām kā mīlestība. Var nākties piedzīvot salauztu sirdi un vienpusēju mīlestību, bet tāda nu reiz būs mācība «dots devējam atdodas». Karmiskos parādus vislabāk dzēsīs rīcība šajā dzīvē, piemēram, ja palīdzēsiet citiem cīņā ar kaitīgiem ieradumiem. Esat izvēlējies narkologa profesiju? Lieliski!