Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

Izrēķini pats! Cik gadu ir tavai dvēselei?

© Pixabay

Mēdz sacīt, ka cilvēkam ir veca vai jauna dvēsele. Ka vecums nenozīmē gudrību un viedumu. Ka izskats neatbilst vecumam un pretēji. Tas viss neattiecas uz plastiskajām operācijām un «jaunības» injekcijām. Tas ir par ko citu – par to pieredzi, kas mums dota piedzimstot un ko nākas iegūt mūža garumā.

Kā izrēķināt dvēseles vecumu?

Piemērs: cilvēka dzimšanas datums ir 09.06.1990. Jāsaskaita visi cipari: 0+9+0+6+1+9+9+0=34. Summā jāiegūst skaitlis no 1 līdz 9, tāpēc jāturpina saskaitīt: 3+4=7.

Skaitlis 7 ir dvēseles vecums.

Katram skaitlim ir savs skaidrojums, kas raksturo, kāds ir cilvēka dvēseles briedums.

Skaitļu raksturojums

Viens. Jauna dvēsele, kas pieaug kopā ar cilvēku, izejot visus dzīves ciklus - piedzimšanu, zīdaiņa periodu, bērnību, pusaudža gadus, jaunību, briedumu, novecošanu un nāvi. Dzīves pieredze ir neliela, tāpēc arī intuīcija vēl tikai attīstās.

Cilvēks mācās visu dzīvi, pat sirmā vecumā viņam ļoti daudz kas no piedzīvotā šķiet jauns, nebijis, interesants. Viņš neskaitāmas reizes mēdz uzkāpt uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem. Apkārtējie uzskata, ka viņš nemācās no savām kļūdām. Vieniniekam atbilstošā dvēsele ir pārliecināta, ka mācās gan. Arī bērns, kamēr iemācās stabili staigāt un skriet, neskaitāmas reizes nokrīt.

Toties vieniniekam atbilstošā dvēsele var dzīvot laimīgi, jo tai nav jāatstrādā iepriekšējo dzīvju karmiskie parādi. Tāpēc, ka tādu nav.

Divi. Skaitlis divi norāda uz to, ka cilvēks pārdzimis otro reizi. Jūsu dvēselei ir nedaudz vairāk par 100 gadiem, kas ir maz, salīdzinot ar pārējām - pieredzējušām - dvēselēm. Līdzīgi kā vieniniekam atbilstošajai dvēselei, arī divnieciņam karmisko problēmu tikpat kā nav.

Cilvēks ar jaunu dvēseli nereti ir egoistisks un nenopietns. Par viņu mēdz teikt - vējaslota, žvīks - sāk darīt kaut ko, žvāks - drīz vien ķeras pie nākamā. Arī viņu šajā inkarnācijā interesē ļoti daudzas jomas, tāpēc ieteicams nopietni pievērsties vienai vai, ja citādi nevar, tikai dažām.

Toties viņš nav ļauns, atriebīgs un dunci mugurā neiedurs.

Trīs. Šīs dvēseles «socializācija» ir noslēgusies vai gandrīz pabeigta. Salīdzinot ar cilvēka dzīves ciklu, ir iestājusies jaunība. Dvēseles vecums varētu būt starp 150 un 200 gadiem.

Cilvēks ar tādu dvēseles skaitli var būt veiksmīgs uzņēmējs, zinātnieks, jaunatklājējs, kuru neiegrožo robežas un brīdinājums «tā nedrīkst». Nebūtu viņa, nebūtu progresa.

Četri. Šīs dvēseles vecums ir 200-300 gadu. Tuvojas brieduma gadi. Cilvēkam piemīt jaudīga intuīcija, ass, attīstīts prāts. Ja intuīcija snauž, to var uzmodināt, izmantojot piecus īpašos talismanus: platīnu (sievietēm ieteicami auskari un ķēdīte ap kaklu, vīriešiem - rokassprādze vai gredzens); ametistu (ieteicams ametista rotas nēsāt krūšu rajonā, akmeni turēt kabatā, bet nevalkāt kopā ar citiem minerāliem vai dārgakmeņiem. Izņēmums ir platīna rotas); zilo krāsu (telpā var izlīmēt zilas tapetes, vilkt zilu apģērbu, izvēlēties mākslas darbus intensīvi zilā krāsā); ziloņa figūriņu (ieteicams lietot apzeltītas vai arī no tumša metāla gatavotas figūriņas); jasmīnu (zīmējumu vai jasmīna zariņus var novietot guļamistabas vai darba telpas tiešā tuvumā).

Pieci. Jūsu dvēsele tuvojas 500 gadu robežai. Nav slikti, ne? Cilvēkiem jāizpilda karmiskais pienākums - palīdzēt citiem, nevis fokusēties tikai uz sevi, mīļo, skaisto, vienīgo. Kļūstot par mecenātiem un filantropiem, viņi piedzīvo laimes sajūtu. Cilvēka dzīves moto varētu būt: dots devējam atdodas.

Seši. Savā 600-700 gadu ilgajā dzīvē dvēsele ir uzzinājusi visu nepieciešamo. Cilvēkam ir savi morāles principi, ko viņš ievēro, un tie nav pretrunā ar vispārcilvēciskām vērtībām. Viņš var būt lielisks pedagogs, garīdznieks, uzticamības persona - ētiskais etalons. Sešniekam atbilstošās dvēseles ir vislabākie vecāki.

Septiņi. Cilvēks, kurš dzīvo mierā, harmonijā un saskaņā ar sevi. Viņa dvēsele ir ieguvusi lielu pieredzi, lai ļautu cilvēkam saprast, ko viņš grib, kas viņam ir vajadzīgs, kāpēc un kad savas vēlmes vislabāk īstenot. Viņš zina, kāpēc ir kļūdījies un ko no kļūdām ieguvis. Jo ieguvis viņš ir vienmēr - gan no savas dzīves pozitīvām, gan sāpīgām situācijām. Dvēseles vecums tuvojas tūkstoš gadu robežai, un pat garīgajā pasaulē tie ir cienījami gadi.

Septītniekam atbilstošā dvēsele jūtas vienlīdz labi visur, tomēr ļoti bieži tā meklē sabiedrību, nevis noslēdzas vienatnē. Cilvēks kļūst par cienītu un respektētu līderi.

Astoņi. Nedaudz mistisks skaitlis, jo tam atbilstošās dvēseles vecumu nav iespējams noteikt. Varbūt cilvēks pārdzimis jau 20. reizi, bet, kas zina, varbūt tikai otro un pasaulē raugās kā nieka 100 gadus veca dvēselīte.

Cilvēka pagātne un aura ir noslēpums, ko atšķetināt var tikai pats, iepazīstot sevi. Nav vienkāršs uzdevums. Kad to izpildīsiet, varēsiet turpināt apgūt dzīves mācības.

Deviņi. Cilvēkam ir konkrēts karmiskais uzdevums - viņam jābūt radītājam, nevis postītājam. Jo vairāk destrukcijas viņa dzīvē, jo lielāks kaitējums pašam. Visu mūžu ir jāpalīdz citiem, jo devītniekam atbilstošas dvēseles vecums ir jau 1000 un vairāk gadu. Kurš gan varētu būt vēl viedāks, ja ne šāda dvēsele? Tai turklāt dota ārkārtīgi spēcīga intuīcija.