Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

Mairis Virsis: Atbrīvojoties no nevajadzīgām enerģijām, dzīve radikāli mainās

© F64 Photo Agency

Reklāmas un veikalu plaukti mums piedāvā visdažādākos tīrīšanas līdzekļus, ierīces un lupatiņas, kurām piemītot gluži vai maģiskas īpašības. Taču diezin vai ar spodrību mājoklī vien būs līdzēts, jo pat ar visspēcīgāko ķīmiju no negatīvajām enerģijām māju attīrīt nav iespējams, jo, tāpat kā mēdz sakrāties izlietotās zobu birstītes un putekļi, sakrājas arī enerģijas.

Mājoklis ir jātur tīrs visās izpausmēs

Kāds sadusmojās, kāds uzkliedza, piemeklēja slimība, pārdzīvojām šķiršanos, kaimiņš izteica visu, ko par mums domā, mēs lamājām valdību un kaimiņu. Dziednieks, gaišreģis un mags Mairis Virsis saka: «Neviens cilvēks nav ideāls, un tāpēc nav iespējams izvairīties no negatīvo enerģiju plūsmām un klātbūtnes. Kā likumsakarība ir fakts - jo vairāk dažādu «draņķību» mājās sakrājas, jo tās pievelk arvien spēcīgāk citas līdzvērtīgas «draņķības», un mājās šķiet, ka gaisa trūkst un elpot grūti. Ģimenē arvien biežāk ir strīdi, nevedas darbi, un to vien gribas, lai visi klusē un liek mierā. Ne viens vien zina to sajūtu, kad pēkšņi vienā dienā saproti - negribas iet mājās! It kā viss ir kārtībā un mājām vajadzētu būt miera ostai, kur atgriezties vienmēr ir patīkami, bet...»

Mairis Virsis iesaka attīrīt mājokli no nevajadzīgajām enerģijām, un jau pavisam drīz būs vērojams, kā mainās dzīve un cilvēki, kurus vairs nenomāc mājoklī uzkrātās negatīvās enerģijas. Runājot par mājokļiem, kuros ģimenes dzīvo daudzus gadus un pat paaudzēm, enerģētiskais attīrīšanas process ir jāveic ļoti uzmanīgi, jo šī vieta glabā ne tikai slikto, bet arī ģimenei labo un vajadzīgo. Iztīrot pilnīgi tīru māju vai dzīvokli, tiek zaudēta karmiskā saite, kas mums palīdz būt pašiem visplašākajā nozīmē. Strādājot pie enerģētiskās attīrīšanas ģimeņu mājokļos, svarīgi sabalansēt iemītnieku enerģētiskās plūsmas ar mājokļa «pieredzi», veicinot vajadzīgo enerģiju spēku, bet samazinot lieko enerģiju klātbūtni. «Es nekādā gadījumā neieteiktu dzimtas īpašumiem mainīt nosaukumus. Nav noslēpums, ka cilvēka vārdam un uzvārdam ir ļoti liela nozīme - tas ir kā kods, kas nāk līdzi visu mūžu, ietekmē procesus un notikumus. Tāpat arī ar mājām - to nosaukums tām piešķir to spēku, kas nepieciešams dzimtas izaugsmei un spējai doties tālāk.» Vaicāts par pretrunām, jo ir cilvēki, kuriem pēc vārda vai uzvārda maiņas atklājas daudz gaišāka nākotnes perspektīva, dziednieks atzīst: «Protams, ir gadījumi, kad vārdu un uzvārdu ir pat ieteicams nomainīt, lai mainītu karmisko sasaisti - cilvēks kļūtu brīvs un spētu attīstīties.»

Taču pilnīgi cits stāsts ir par īpašumiem, kas iegādāti no svešiem ļaudīm. Tad gan ir vērts apsvērt domu par māju nosaukuma maiņu un, protams, māju un pieguļošās būves pilnībā attīrīt no nepiederīgajām enerģijām.

Īres dzīvoklis jātīra obligāti

Dzīvokļu īrēšana, kuros jau pirms tam ir dzīvojuši sveši cilvēki, ir viens cilvēkam nelabvēlīgākajiem variantiem. Diemžēl dzīve ir dzīve un ne jau visiem īpašumā ir dzimtas mājas vai dzīvokļi, bet jādzīvo kaut kur ir. Mairis Virsis norāda: «Iekārtojoties mājoklī, kurā kāds jau ir dzīvojis, mēs nonākam pilnīgi citā, sev nepiemērotā enerģētiskajā vidē. Iepriekšējo iemītnieku sāpes, ciešanas, dusmas, neveiksmes vēl arvien ir palikušas šajā vietā un ietekmē jauno īrnieku dzīves. Pirms iekārtoties īrētā mājoklī, tas ir pilnībā jāatbrīvo no iepriekšējo cilvēku atstātās enerģijas. Arī tad vēl paies ilgs laiks, līdz mājoklis piepildīsies ar jūsu enerģiju un kļūs patiešām par jūsējo.» Jāattīra ir ne tikai pats dzīvoklis, bet arī atstātās mēbeles vai citas lietas. Īpaša uzmanība jāpievērš spoguļiem, jo tie bieži vien var kalpot kā portāli - mēs nekad nevaram zināt, kas nāk un kas iet caur spoguļa portālu. «Es ieteiktu ar spoguļiem būt ļoti uzmanīgiem!»

Arī ar māju pirkšanu un pārdošanu dziedniekam ir liela pieredze - atnāk klients un saka: «Nevaru pārdot māju.» «Māja skaista, labā stāvoklī, cena adekvāta - daudzi sākumā grib, bet tad atsakās. Sāku pētīt, kas tajā mājā īsti ir! Ieraudzīju šķiršanās sāpes un vēl visādas negācijas. Kad māja tika enerģētiski attīrīta, tā ātri vien tika pārdota, jo vairs enerģētiski neatgrūda potenciālos pircējus. Es domāju, ka katram ir tā bijis: skaista lieta, it kā laba mašīna vai jauka māja, bet vairāk par vienu reizi to redzēt negribas. Cilvēki neapzinās, ka tā ir lietas, mājas, mašīnas enerģētika, kas atgrūž. Vienmēr ir jāklausās, ko saka jūsu ķermenis - viņš ir visgudrākais. Ja jūtat kaut mazāko nepatiku, ko cenšaties apslāpēt ar prāta argumentiem, labāk tomēr pakļauties klusajām sajūtām un no pirkuma atteikties.»

Arī tad, ja esat iegādājies mājokli, kas jums patīk, tomēr nepieciešams to enerģētiski attīrīt, jo šā vai tā svešās enerģijas nav tas pats, kas jūsējās.

Vaicāts, kā attīrīt mājokli, Mairis skaidro: «Metodes ir dažādas. Internetā ir daudz dažādu padomu, tajā skaitā ar sāli un svecēm. Taču fundamentāli pašu spēkiem diezin vai izdosies tikt vaļā no visa liekā un sabalansēt mājokli ar iemītnieku enerģijām. Labāk tomēr izvēlēties profesionāļa realizētu rituālu. Arī es praktizēju dažādus paņēmienus - viss atkarīgs no konkrētās situācijas. Reizēm pietiek, ja klients atnāk ar mājas fotogrāfiju - tad ar to arī strādāju, bet reizēm ir jābrauc uz mājokli pašam klātienē.» Vaicāju: «Kam gaišreģim vajadzīga fotogrāfija? Jūs taču tāpat varat to ieraudzīt!» Gaišreģis atzīst: «Varu, bet es, visticamāk, ieraudzīšu to dzīvokli, māju vai citu īpašumu, kas cilvēkam mentāli, astrāli vai karmiski tuvākais, un tas var ne tuvu nebūt tas, par ko ir jautājums. Līdz ar to, lai izslēgtu kļūdas, fotogrāfija ir nepieciešama, turklāt tā vajadzīga arī attīrīšanas rituālam.»

Nu tad metam ārā visu lieko, tajā skaitā sakrātās negatīvās enerģijas un sliktās domas.

Mairis Virsis

Gaišreģis, dziednieks, mags

Sekmīgi ārstē un atvieglo slimības gaitu cilvēkiem ar visdažādākajām slimībām (onkoloģiskajām, muguras sāpēm, redzes traucējumiem utt.)

Atbrīvo no atkarībām (azartspēles, alkohols, narkotikas)

Risina ar ģimenes lietām saistītas problēmas

Enerģētiski attīra mājokļus, automašīnas, darba vietas