Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

TESTS. Kura pilsēta ir tavējā? Ja šogad ceļosiet vai manīsiet mītnesvietu

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Pasakot – Parīze, rodas vienas asociācijas, pasakot Lasvegasa – citas. Pilsētām (apdzīvotām vietām) ir savs gars, par tām stāsta gan reāli sasniegumi, apskatāmas un izbaudāmas kultūrtūrisma vietas, gan arī plaši pārstāvēti stereotipi, un viena un tā pati pilsēta nebūs visiem piemērotākā vieta dzīvošanai, biznesam, tūrismam…

Ciparotāji izmanto vairākas metodes, kā noteikt piemērotāko pilsētu konkrēta cilvēka konkrētiem mērķiem, un tad ir jānoskaidro pilsētas un cilvēka saderība. Ir numerologi, kuri uzskata, ka pilsētas raksturojumam jāizmanto tas alfabēts, kāds tiek lietots konkrētajā valstī. Teiksim, gribas noskaidrot, vai vajag doties atpūsties uz Turciju, tātad lietā jāliek turku alfabēts. Gribas pārbaudīt, cik piemērota mācībām ir Tartu universitāte Igaunijā - jāizmanto igauņu alfabēts.

Visvienkāršākais veids, kā saciparot pilsētu numeroloģisko raksturojumu, ir izmantot latviešu alfabētu. Mūsu alfabēta burti atspoguļo vispārēju Latvijas iedzīvotāju skatījumu uz pilsētu. Katrs pats pēc savām sajūtām var izlemt, vai pilsētas gars ir viņam atbilstošs un patīkams.

Katram ciparam no 1 līdz 9 atbilst attiecīgi alfabēta burti. Saskaitot katram burtam atbilstošos ciparus kopā (summai jābūt no 1 līdz 9), iegūst pilsētas ciparu.

1 - A, G, Ļ, T

2 - Ā, Ģ, M, U

3 - B, H, N, Ū

4 - C, I, Ņ, V

5 - Č, Ī, O, Z

6 - D, J, P, Ž

7 - E, K, R

8 - Ē, Ķ, S

9 - F, L, Š

1

Pilsēta spēcīgām personībām. Cilvēkiem jāprot ātri reaģēt uz notikumiem, jābūt vienmēr gataviem būt vislabākajiem, tāpēc no spriedzes var nogurt. Tādos apstākļos cilvēki vai nu rūdās grūtībās, vai salūst. Pilsēta, kurā var uzsākt uzņēmējdarbību, arī riskantu.

2

Pilsēta saviem iedzīvotājiem piedāvā daudz iespēju, un ir jāprot tās ieraudzīt un acumirklī izmantot, jo iespējas var izgaist tikpat ātri kā ziepju burbulis. Ja kāds sevi uzskata par vientuļo vilku, tad cilvēkam nebūs viegli un komfortabli. Tādā pilsētā labāk ir strādāt komandā, atrast draugus un dzīvot ģimenē vai veidot attiecības. Tik harmoniskos apstākļos var attīstīt mākslinieciskus talantus.

3

Pilsēta, kurā ir viegli dzīvot. Cilvēki, kaut arī ne visi, ir labsirdīgi, laimīgi un relaksēti, bet var emocijas izpaust skaļi. Ja gribas atpūtināt prātu, tad to tur var lieliski izdarīt. Pozitīva vieta. Aktīviem cilvēkiem tas var apnikt, viņiem sāks gribēties vismaz kaut nelielas problēmiņas, lai ir ko risināt, tomēr šādā vietā viņi var ātri nodibināt noderīgus kontaktus. Pilsētā var gribēties lieki šķērdēties ar naudu, tāpēc - uzmanīgi!

4

Pilsēta - stabilitātes garants. Pārsteigumus var negaidīt - ne patīkamus, ne nepatīkamus. Princips: kā ir, tā iztiekam. Tas nenozīmē, ka zobi jākar vadzī - cilvēki prot iztikt arī ar mazumiņu un zvaigznes no debesīm negrābj. Tā ir pilsēta, kurā var nogruntēties ļoti stabili un sajust pamatu zem kājām. Ambiciozajiem tādos apstākļos būs grūti, un arī visiem citiem var rasties sajūta, ka ir tikai jāstrādā, bet atpūsties tā arī neizdodas.

5

Pilsēta, kurā vienmēr kaut kas atgadās, turklāt plašā diapazonā: no sīkām ikdienas ķibelēm līdz kataklizmai. Šāda tipa pilsētā stabilitātes nav, cilvēki nezina, ko rītdiena nesīs, viņi ir rosīgi un vēlas visu tūlīt un tepat. Bezrūpīga attieksme, piedzīvojumi, izklaides - kādu laiku var dzīvot arī tā. Ja cilvēks vēlas stabilu dzīvi un plāno nākotni, tad var neizturēt tādas pilsētas atmosfēru. Toties romantika tur sit augstu vilni.

6

Pilsēta ģimeniskiem cilvēkiem un ļaudīm, kas darbojas pakalpojumu jomā, kā arī tiem, kuri ir gatavi palīdzēt grūtdieņiem. Bet tiem, kuri vēlas veidot karjeru vai savu biznesu, labāk meklēt citu dzīves un darba telpu. Tomēr attiecīgai uzņēmējdarbībai pilsēta ir piemērota - kā jau iepriekš rakstīts, ja vēlas palīdzēt. Tāpēc advokāti. Mediatori, psihologi var atvērt savu individuālo praksi. Ģimenēm ar bērniem un māksliniekiem ļoti piemērota vide.

7

Pilsēta vienatni mīlošajiem. Tā piemērota cilvēkiem, kuri nepulcējas baros, bet labprāt pavada laiku vienatnē vai starp dažiem sev dvēseliski tuviem cilvēkiem. Tā ir pilsēta, kas nepieprasa attiecību veidošanu, tāpēc sabiedriskām personām tādos apstākļos šķitīs, ka viņi atrodas klosterī. Lieliski apstākļi, kuros meditēt, nodarboties ar jogu, apcerēt dzīvi un darboties kā zinātniekam un pētniekam. Vienlaikus ieteicams, lai par zinātnieka, pētnieka, meditētāja un joga dzīves materiālo pusi parūpējas kāds cits.

8

Pilsēta, kas vienmēr attīstās un kurā ir iespēja gūt slavu vai atzinību. Tur gandrīz katrs var sasniegt mērķus un gūt sasniegumus, vienīgi jaunienācējiem vajadzīgs laiks, lai izsistos. Ikviens atradīs sirdsdarbu vai patīkamāko hobiju, bet lielākos panākumus gūs mērķtiecīgi cilvēki. Pilsēta, kurā valda naudas enerģija, tātad - materiālā labklājība. No pārpilnības raga visi labumi nebirs - cilvēkam jābūt disciplinētam un strādīgam.

9

Pilsēta, kas attīstās lēni, toties pārliecinoši. Tur var sasniegt daudz, ja daudz strādā. Veicas arī tiem, kuri izveido stipras, pastāvīgas attiecības. Tā ir piemērota vieta līdzcietīgām dvēselēm, dzīves skolotājiem, viediem ļaudīm un cilvēkiem, kuri grib mācīties, izglītoties, pilnveidoties. Dzīve var arī izmācīt - ja pārlieku aizraujas ar savu zināšanu došanu citiem, var iedzīvoties veselības problēmās.

Dažu pilsētu raksturojums

RĪGA

7511

7+5+1+1=14/1+4=5

Rīga atbilst piecnieka kodam. Uz Rīgu cilvēki no citām Latvijas malām brauc, lai apmeklētu mākslas un kultūras pasākumus, Rīgā izsenis bijuši dažādi tingeltangeļi. Un gaismas festivālu «Staro Rīga» rīko Latvijas galvaspilsētā, un dziesmu un deju svētki arī notiek Rīgā. Piedzīvojumu kārie, aujiet kājas un dodieties ceļā!

ROMA

7 5 2 1

7+5+2+1=15/1+5=6

MASKAVA

2 1 8 7 1 4 1

2+1+8+7+1+4+1=24/2+4=6

Roma un Maskava atbilst sešnieka kodam. Mākslas meka Roma, mākslas meka Maskava - kurš gan to apstrīdēs? Un teiciens par skaļo itāļu ģimenīti… Itāļiem ģimene ir svarīga. Šķiet, itāļu vīriešiem mamma ir pat nozīmīgāka nekā sieva. Maskava, iespējams, šķiet prestiža pilsēta dzīvošanai, bet ar biznesa veidošanu tur nemaz tik viegli un ērti nav.

HURGADA

3 2 7 1 1 6 1

3+2+7+1+1+6+1=21/2+1=3

Hurgada atbilst trijnieka kodam. Kur braukt atpūsties, laiskoties un baudīt? Uz Hurgadu! Ar to viss pateikts.

Saderība ar pilsētu, izmantojot dzīves ceļa skaitli

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā pārbaudīt savu saderību ar kādu apdzīvoto vietu, ir izmantot savu dzīves ceļa skaitli. To aprēķina, saskaitot visus ciparus dzimšanas datumā, mēnesī un gadā. Jāsaskaita līdz viencipara skaitlim.

Piemēram, dzimšanas datums ir 1994. gada 14. marts. Ciparu valodā tas ir 1994 14 3: 1+9+9+4+1+4+3= 31/3+1=4

Cilvēkam ar dzīves ceļa skaitli 4 piemērotākas būs apdzīvotas vietas, kuras atbilst skaitļiem 4, 6, 8.

Dzīves ceļa skaitlis Piemērotāko pilsētu kods
1 5, 7, 9
2 4, 6, 8
3 6, 7, 9
4 4, 6, 8
5 5, 7, 9
6 3, 6, 8
7 3, 7, 9
8 2, 4, 6
9 3, 5, 6