Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

2020. gada moto: darbs, stabilitāte, likumība Dariet to, par ko sapņojāt!

© Pixabay

Savā ziņā zīmīgs gads – secīgi atkārtojas divnieki un nulles. Divreiz pa 20. Maģiski vai mistiski zemteksti tāpēc gan nav jāmeklē. Gada ciparu summa ir 4.

Darbs, ieguldījumi nākotnē

2020. gadā varēs daudz sasniegt tie cilvēki, kuri būs gatavi strādāt, būs pacietīgi, godīgi un taupīgi. Darba augļi nebūs redzami uzreiz, bet tie būs. Sliņķiem un vējgrābšļiem pamats zem kājām var sabrukt, jo stabilitāti bez nereti ļoti nogurdinoša darba sasniegt nevar. Tas attiecas arī uz citiem - ja kaut kas ir nestabils, tas šajā gadā var sabrukt, beigt pastāvēt. Arī tiem, kuri paļaujas tikai uz veiksmi, šajā gadā var sanākt, runājot sarunvalodā, aplauziens. Var teikt, ka četrinieks iemieso četras stihijas, kas strādās cilvēku labā, ja viņi neslinkos. Visticamāk, darba būs vairāk nekā iepriekš. Nav ieteicams meklēt vieglāko ceļu un atteikties no šķietami nenozīmīgiem darbiem - to augļus varēs plūkt vēlāk. Nevajag izvairīties no darba pilnām rokām un strādāšanas līdz septītajiem sviedriem.

2020. gadā var izdarīt to, kas līdz šim tika atlikts malā, un īstenot to, kas šķita nekontrolējams. Ieteicams atdot parādus (numeroloģijā skaitlis 4 «palīdz» ieviest kārtību rēķinos), pabeigt iesāktos projektus, nodrošināt sevi un investēt nākotnē. Šajā gadā ir jāekonomē, nevis jātērē. Izklaidēm naudas jāatvēl mazāk, labāk to investēt īpašumā. Piemēram, veikt remontu, pabeigt būvēt māju. Četrinieka gadā var likt pamatus visam, kam nepieciešams ilgs kalpošanas laiks. Aktuāli var kļūt nekustamā īpašuma jautājumi.

Iespējams, gribēsies slinkot, nevis mellu muti rauties, ķermenis tā vien ilgosies likties slīpi, prāts alks nepiesārņot galvu ar domām un problēmām. Nepavisam negribēsies mācīties un attīstīties, bet slinkums jāmet pie malas. Jāpaļaujas arī uz intuīciju, lai risinātu situācijas.

Īstenot sapni

Ja vien mērķis, ko gribas sasniegt šajā gadā, neprasīs pārcilvēcīgu spēku, tad šajā gadā ir iespējams to sasniegt. Gribat dibināt firmu? Uzrakstīt grāmatu? Nopirkt kazu? Dariet to, par ko sapņojāt! Skaitlis 20 dod impulsu radošam darbam, kas rezultātu sasniegs nākamajā gadā. 2020. gadā notiek ieceres iznēsāšana un nobriedināšana, un tā svešām acīm nav jāredz. Bet, lai kādus mērķus izvirzītu un lēmumus pieņemtu, tas jādara bez rozā brillēm. Tos, kuri lidināsies mākoņos, ātri vien nometīs zemē, pārāk pašpārliecinātajiem pasniegs mācībstundas, kas liks kļūt padevīgākiem.

Starp citu, šajā gadā var atdzīvināt vecu, malā noliktu hobiju. Talantu īstenošana dod arī materiālu labumu!

Likumība, kārtība

Ja likumi, noteikumi, kārtība tiks ievērota, tad 2020. gadā daudzi atradīs savu vietu zem saules un sakārtos dzīvi un sadzīvi. Ja likumi tiks ignorēti vai klaji pārkāpti, tad katrs saņems pēc nopelniem - katrai rīcībai ir sekas. Tas attiecas uz visiem, arī uz tiem, kuri likumus rada, pieņem un īsteno. Ja ir paredzēti darījumi valsts, pašvaldības un tamlīdzīgās «kroņa» iestādēs, tad jārēķinās, ka tas nenotiks ātri. Jāapbruņojas ar pacietību.

Attiecības

Dzīves sīkumiem gan nevajag tērēt laiku, nevajag strīdēties, kaut gan gada enerģija varētu uz to provocēt. Tāpat kā uz šķiršanos. Ja pietiks gudrības sadarboties, nevis pierādīt, kuram taisnība vai kurš mājās saimnieks, tad rezultātā neattapsieties pie sasistas siles. Šajā gadā viegli sabojāt attiecības, un atkal būs jāsāk viss no jauna.

Ciparu atkārtojums 2020 brīdina, ka virspusē izpeldēs pagātnes lietas, tāpēc būs vēl viena iespēja kaut kam pielikt punktu un nolikt to domu un atmiņu pagrabā. Kā aploksni - aizlīmēt un vairs nevērt vaļā. Tas īpaši attiecas uz attiecībām ar cilvēkiem, jo šajā gadā nepieciešams saprasties, nevairīties no partnerības, sadarbības, kam pateicoties būs iespējams izdarīt to, ko prasa gada skaitlis četrinieks, ko varētu dēvēt par krīžu provokatoru.

Precēties, neprecēties?

Kopdzīvē ilgu laiku pavadījušie var nolemt apprecēties vai radīt bērnus. Ja gribat attiecībās nogruntēties un rīkoties prātīgi, nevis spontāni aizrauties ar kopdzīves ideju, tad jā, šajā gadā tam ir labvēlīgs laiks. Ja neesat drošs par savām vai partnera jūtām, tad 2020. gadā varēsiet saprast, vai ir jēga turpināt attiecības. «Attiecības 2020» var nebūt kaislīgas, toties - noturīgākas pret dzīves turbulencēm.

Kādi būs 2020. gadā dzimušie?

Kopējās īpašības: spēcīga intuīcija, komunikabli, viegli atrod kopīgu valodu, diplomātiski, empātiski, talantīgi un radoši - potenciāls varētu attīstīties pēc 30 gadu vecuma sasniegšanas. Viņiem gribēsies darīt patīkamu darbu un gūt gandarījumu no tā. Viņus varētu dēvēt par miernešiem, miera nesējiem.

GRIBI - TICI, NEGRIBI - NETICI

Atkal pasaules gals?!

«Iepriecināsim» tos, kuri spļaudās par kārtējā pasaules gala pareģošanu - apokalipses apoloģēti sludina kārtējo civilizācijas kolapsu, un tas sākšoties 2020. gadā, bet no 2040. līdz 2050. gadam tā civilizācija, kādu mēs zinām, būs beigusies.

Jau kopš 2018. gada dažādās interneta vietnēs klejo Austrālijas raidorganizācijas ABC atkārtoti aktualizētā informācija par to, ka 1973. gadā Masačūsetsas Tehnoloģiskā institūta (ASV) pētnieki izveidoja datorprogrammu «World One», kas bezkaislīgi izskaitļoja, ka civilizācijas straujš noriets sāksies 2020. gadā.

Datorprogramma izveidota pēc ieinteresētu personu - zinātnieku, uzņēmēju, valdības ierēdņu - pasūtījuma, jo viņi gribēja vismaz aptuvenas prognozes par to, kāds būs attīstības temps pasaules industrijā. Datorprogramma izskaitļoja, ka pašreizējo civilizāciju piebeigs piesārņojums un pārapdzīvotība, kas savu apogeju sasniegs no 2040. līdz 2050. gadam, un globāls kolapss esot neizbēgams. Izstrādājot programmu, tika ņemts vērā piesārņojuma līmenis, iedzīvotāju skaita pieaugums, dabas resursu pieejamība un dzīves kvalitāte. Pasaules galu konstatēja pēc grafikiem, kas atspoguļoja iepriekš nosaukto rādītāju attiecības - tiem bija lejupvērsta trajektorija. Ap 2020. gadu planētas stāvoklis atspoguļots kā ļoti kritisks.

Tiktāl mākslīgais intelekts ir vienisprātis ar ekonomistiem un astrologiem, kuri brīdina par kārtējo krīzi, un tā gaidāma 2020. gadā. Tas, ar ko biedē iepriekš minētie prognožu teicēji, attiecas uz ekonomiku, bet datorprogramma izvērtēja kritērijus, kas liecina par draudiem cilvēku pastāvēšanai. Pēc 1973. gadā mākslīgā intelekta veiktās analīzes, piesārņojuma dēļ iedzīvotāju mirstība strauji palielināsies un cilvēku uz zemeslodes kļūs mazāk nekā 1900. gadā. Ja Eiropā ap 1900. gadu bija tikai 400 miljoni iedzīvotāju, bet pasaulē ap 1,6 miljardiem, tad prognozes tiešām ir traģiskas, ņemot vērā, ka 2019. gada oktobrī pasauli vajadzēja apdzīvot jau sešiem miljardiem ļaužu.

«World One» prognozes tika pārbaudītas vēlāk, un to izdarīja citi ieinteresētie, izmantojot citus mainīgos kritērijus: iedzīvotāju skaits, pārtikas ražošana, industrializācija, piesārņojums un neatjaunojamo dabas resursu patēriņš. Jaunais apokalipses scenārijs paredzēja civilizācijas sabrukumu līdz 2072. gadam. Tas gan tika kritizēts, bet prognozes veidotāji taisnojās, ka viņu secinājumi jāuztver kā trauksmes signāls - diez vai līdz 2100. gadam valstis varēs dzīvot cerībā, ka viss ir puslīdz labi.