Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IZRĒĶINI PATS! Individuālais gads taro sistēmā

© Pixabay

Taro kāršu sistēmā Vecajā arkānā ietilpst 22 kārtis, kuru simboliskā nozīme papildina numeroloģisko skaidrojumu. Ja numeroloģijā ir skaitlis un tā nozīme, tad taro – arī attēls. Piemēram, Vecā arkāna 7. kārts – Triumfa rati – taro sistēmā nozīmē pārvietošanos laikā un telpā, arī ceļojumu, braucienu, došanos uz ārzemēm, bet numeroloģijā – ceļu pie sevis. Arī tas ir sava veida ceļojums.

Kā rēķināt?

Individuālā gada aprēķiniem izmanto dzimšanas datumu, mēnesi un interesējošo gadu. Ja sākotnēji iegūtā summa ir lielāka par 22, tad turpina saskaitīt

visus ciparus.

1) Dzimšanas datums ir 4, dzimšanas mēnesis - aprīlis (4.4). Interesējošais gads - 2019.

Aprēķins: 4+4=8

2+0+1+9=12

8+12=20

Individuālā gada skaitlis ir 20 un atbilst taro kārtij Tiesa.

2) Dzimšanas datums ir 26, dzimšanas mēnesis - jūlijs (26.7.).

Interesējošais gads - 2020.

Aprēķins: 26+7=33

2+0+2+0=4

33+4=37/3+7=10

Individuālā gada skaitlis ir 10 un atbilst taro kārtij Likteņa rats.

3) Dzimšanas datums ir 29, mēnesis - decembris (29.12.). Interesējošais gads - 2019.

Aprēķins: 29+12=41

2+0+1+9=12

41+12=53/5+3=8

Individuālā gada skaitlis ir 8 un atbilst taro kārtij Taisnīgums/Taisnā tiesa.

INDIVIDUĀLĀ GADA SKAITLIS

1

atbilst taro kārtij MAGS

Gada devīze: Esi aktīvs!

• Šajā gadā nebaidies veltīt laiku idejām, attīsti tās. Ļaujies visneprātīgākajām iecerēm. Dzīvo ar atvērtām acīm un ausīm, klausies, vēro, ķer zemtekstus, lai varētu izmēģināt iespējas, ko iepriekš neredzēji. Dari to, no kā iepriekš baidījies, ka neizdosies, un pierādi ja ne citiem, tad sev, ka spēj. Kurš tad, ja ne es - tā varētu būt otra šā gada devīze.

• Ja vairāk gaidīji, ka attiecībās otrs izrādīs iniciatīvu, tad šogad jārīkojas pretēji. Tu esi iniciators uzsākt attiecības vai izbeigt tās. Mīlas dzīvē pārmaiņas briest!

• Karjerā, profesionālajā dzīvē iespējams virzīties uz priekšu, uz augšu, kur vien vēlies. Liec lietā savu kreativitāti, izdomu, drosmi un problēmu risināšanā izmanto pavisam jaunu pieeju.

• Garīgajā attīstībā - jauni uzdevumi. Nenobīsties no tiem.

2

atbilst taro kārtij PRIESTERIENE

Gada devīze: Ļauj sevi vadīt!

• Šajā gadā ļauj sev sapņot. Šis ir laiks, kad notikumi rit savu gaitu, un ļauj, lai tā notiek. Aktīvi nedarbojies, lai taupītu spēkus. Nekas slikts nenotiks, ja šogad gribēsi gāzt kalnus, vienkārši tas prasīs vairāk laika un enerģijas. Ja ir kāds, kuram uzticēt vadības grožus, dari tā. Lai viņš plosās un rosās, bet pats tikmēr ļaujies savam komfortam - iekšējam un ārējam. Ieteicams saglabāt rāma vērotāja pozīciju un vienlaikus klausīt savām sajūtām un dzīves pieredzei, kas noteikti iekniebs vajadzīgajā momentā, lai tu nokļūtu īstajā brīdī pareizajā vietā un adekvāti reaģētu uz notiekošo.

• Attiecību jomā iekšējā balss pateiks pareizos lēmumus un palīdzēs īstenot sapņus. Šajā periodā nevajag ignorēt ne prāta balsi, ne jūtas un sajūtas. Ķermenis nemelo, tas pateiks priekšā, vai attiecībās esi laimīgs.

• Profesionālajā jomā esi atvērts iespējamām izmaiņām. Vēlreiz: neignorē prāta apsvērumus, bet vienlaikus uzticies savām sajūtām - ja tās norāda, ka jānogaida, tad nogaidi. Uz ecēšām nelec.

• Garīgajā dzīvē gaidāmi interesanti pavērsieni. Sajūta, it kā būtu nonācis pie vārtiņiem, tie pēkšņi atveras un aiz tiem ir tavs aicinājums.

3

atbilst taro kārtij IMPERATORE

Gada devīze: Radi jauno!

• Darbīgs gads. Ja iepriekšējos gados neskrēji ar pieri sienā, proti, nedarbojies pretēji visiem savas personīgās labsajūtas likumiem, tad šajā gadā pļausi, ko sēji. Būs vieglāk risināt problēmas. Priecājies par visu jauno, kas dzīvē ienāk un to bagātina. Šajā gadā velti laiku dabai, florai un faunai. Varbūt gribēsies ieviest mājdzīvnieku. Dzīvo saskaņā ar dabas ritmiem, tas palīdzēs atvērt radošo čakru. Jutīsies nedaudz (kas zina, varbūt daudz) nenopietnāk nekā vairākus iepriekšējos gadus, bet tu esi to (no) pelnījis!

• Attiecībās, ļoti iespējams, pārbaudīsi teicienu «veca mīlestība nerūs». Šogad ir iespējams saremontēt attiecības, jo neizturēsies un nerīkosies tik smagnēji kā agrāk. Ja tomēr tās ir sarūsējušas, neatsaki iespēju iemīlēties no jauna. Kādā citā.

• Karjerā ir svarīgas jaunas iespējas, izaugsme un jauns sākums.

• Garīgajā dzīvē būtiski sajust pateicību, ka esi dzīvs, priecāties par dzīvi. Tik vienkārši.

4

atbilst taro kārtij IMPERATORS

Gada devīze: Ievies kārtību!

• Vairāk uzmanības jāveltī visu lietu, dzīves jomu sakārtošanai. Kārtība mājās, galvā, ģimenē, darbā utt. Jārīkojas. Plāni ir «izkalti», iznēsāti, laiks tos dzemdēt. Ja āmurs jau ir paņemts rokā, tad visas naglas ir jāiesit savās vietās. Ja nopūdelēsi šo - rīcības - gadu, tad varēsi kost pirkstos, bet būs par vēlu.

• Mīlas dzīvē viss ir nopietni. Flirts piederas iepriekšējam gadam, šajā gadā gribas nopietnas attiecības, un cilvēks ir gatavs uzņemties pienākumus. Ja bildināt, tad šogad. Ja precēties, tad šogad.

• Profesionālajā dzīvē - lieliska iespēja nostiprināt uzsāktos projektus un sākt jaunus. Darba gan varētu būt pāri galvai, paredzama liela atbildība, bet gada fons ir labvēlīgs tiem, kuri nav plānā galdiņa urbēji. Darbaholiķiem jāuzmanās, lai nepārstrādājas. Atceries, ka neaizstājamu cilvēku nav.

• Garīgajā attīstībā ir jārīkojas, nevis jāsapņo par mērķi. Ja iepriekš biji nolēmis sevi pilnveidot, tad tagad ir laiks to darīt - joga, pašattīstības kursi, mūžizglītība...

5

atbilst taro kārtij PRIESTERIS

Gada devīze: Meklē jēgu!

• Var meklēt dzīves jēgu un izglītoties, ja uzskati, ka kādā nozarē ir balti plankumi. Svarīgi kļūst jautājumi, kas ar tevi notiek un kāpēc dzīvo. Iespējams, tikšanās vai cilvēks pamudinās ieskatīties sevī. Šogad ir iespējams noskaidrot, kas slēpjas tevī, jo ikdienā virspusē uzpeld vieglākais.

• Attiecībās var sagaidīt nozīmīgu tikšanos un būs vieglāk uzticēties. Iespējams, uzticēties būs vieglāk tieši tiem cilvēkiem, kuri sen neko tādu nav sev ļāvuši.

• Arī darbā gribēsies meklēt jēgu, nevis automātiski izpildīt uzdevumus. Ja nejutīsi gandarījumu, meklēsi citas profesionālas iespējas un alternatīvu.

• Garīgie meklējumi var aizvest līdz autoritātei, kam uzticēsies un kurā ieklausīsies.

6

atbilst taro kārtij MĪLĒTĀJI

Gada devīze: Ieklausies sirdī!

• Pragmatiķiem būs diezgan grūti ierobežot prātu un ļauties sajūtām. Labs laiks, lai nolīdzinātu negludumus, samierinātu pretiniekus, sakārtotu dzimtu. Ja ir bijis grūti piedot, varbūt šajā gadā tas izdosies. Ja šaubījies par kādu lēmumu, mēģini ļauties jūtām un pārliecināties, vai tās būs labāks padomdevējs nekā prāts. Vislabāk ir apvienot abus.

• Pār visu zemi mīla valda. Tas ir par tevi šajā gadā. Tavos spēkos ir nolīdzināt visus konfliktus.

• Ja būsi drosmīgs un izlēmīgs, profesionālajā dzīvē tas vainagosies panākumiem.

• Ja gribēsiet apgalvot, ka mīli visus cilvēkus, tad tā arī būs. Darbosies ne tikai savā, savas ģimenes un radinieku labā, tavs dāsnums sasniegs arī citus cilvēkus.

7

atbilst taro kārtij TRIUMFA RATI

Gada devīze: Vienmēr ceļā!

• Nē, tas nenozīmē ceļot. Drīzāk ceļu uz sevis sakārtošanu - vecais prom, lai ienāktu jaunais. Ja biji neizlēmīgs, minstinājies, rīcību, lēmumu atliki uz vēlāku laiku, tad tagad ir pēdējais brīdis izšķirties - vajag vai nevajag. Nevajadzīgo aizmirsti un uz priekšu, būs jauni mērķi! Iekšējās pretrunas būs vieglāk atrisināmas.

• Jaunas attiecības, kurās ir iespēja nevis iepeldēt, bet ielēkt. Jauns gads, jauns sākums.

• Profesionālajā dzīvē - zaļā gaisma. Nelaid garām iespēju, ja saskati, ka esi no tās kaut soļa attālumā. Šajā gadā solis var pārvērsties par lēcienu. Lēkt var bedrē, bet var arī kā tāllēkšanā - uz priekšu.

• Garīgajā izaugsmē nozīmīga ir iekšējo pretrunu pārvarēšana. Ja ko gribi sasniegt, tad dari.

8

atbilst taro kārtij TAISNĪGUMS/TAISNĀ TIESA

Gada devīze: Gudrs lēmums ir nākotnes ķīla!

• Šajā gadā esi atbildīgs par saviem lēmumiem. Ja tā ir vieglāk, uzskati, ka no tavas rīcības ir atkarīga planētas nākotne. Viss, ko iepriekš darīji, un iesāktie darbi ir jāpārvērtē, vai tie ir bijuši lietderīgi un jēdzīgi. Ja esi kaut ko salaidis dēlī, tas ir jāatzīst, jāizlabo un, ja nepieciešams, jāatvainojas. Vēl viena šā gada devīze: dzīvot, domāt un rīkoties atbildīgi. Spontāni lēmumi, spontāna rīcība nav labākais, kam pakļauties. Lēmumus apsver rūpīgi, ja vajadzīgs, velti pārdomām vairāk laika. Lēmumiem jābūt tādiem, lai nekaitētu citiem cilvēkiem.

• Attiecībās vajadzīga skaidrība, godīgums, patiesība. Nedrīkst uzspiest savu viedokli. Konfliktos centies ieņemt mediatora lomu un nevainot citus, bet arī pats uzņemies atbildību par notiekošo. Iekod mēlē, ja gribas pārmest otram.

• Ja karjerā pieņemsi izsvērtus, gudrus, korektus lēmumus, pavērsies jaunas, interesantas perspektīvas.

• Garīgajā attīstībā ir iespēja ieraudzīt savu mijiedarbību ar notikumiem - tie māca, bet pārdzīvojumi atspoguļo attieksmi pret sevi un notiekošo. Tiek ļauts saprast, ko nozīmē dzīves mācība, un pieņemt to ar lielāku pazemību.

9

atbilst taro kārtij VIENTUĻNIEKS

Gada devīze: Ieeju sevī!

• Meklē to, kas ir nozīmīgi tev. Koncentrējies uz to. Šis gads ir kā priekšspēle nākamajam gadam. Tāds kā laiks, kad akmeņi ir bijuši izmētāti, bet tagad tie ir jāsavāc. Kamēr neatbildēsi uz jautājumu, kas tev ir svarīgi un ko gribi, nevarēsi virzīties tālāk. Tāpēc ir vajadzīgs laiks pārdomām, lai izvairītos no citas - sabiedrības, ģimenes, draugu, autoritāšu - ietekmes. Atceries: katrs pats lemj par savām prioritātēm.

• Sarežģīts laiks attiecībām. Norobežošanās var izraisīt neizpratni un konfliktus, tāpēc mīļā miera labad vajadzētu paskaidrot, kas ar tevi notiek. Vientulības pozitīvie rezultāti būs jūtami vēlāk, un ne tikai tev.

• Profesionālajā dzīvē nodarbinās jautājumi: kas ir svarīgi; ko gribu darīt; kādus pienākumus uzņemties?

• Jau kārts nosaukums liecina, ka cilvēks iedziļinās savā iekšējā pasaulē. Garīgos meklējumos skaļas kompānijas nav vajadzīgas.

10

atbilst taro kārtij LIKTEŅA RATS

Gada devīze: Nenokavē īsto brīdi!

• Nav laika sapņot, nav laika iedziļināties sevī, bet ir īstais laiks atrasties šeit un tagad un nepalaist garām izdevības. Aktīvas rīcības gads, tāpēc plāno (nevis sapņo), ko gribi izdarīt. Ja kaut ko atliki uz vēlāku laiku, tad sāc to īstenot. Iespējams, konfrontēsies ar gaidām un ilgām, un izsapņotais izrādīsies lieks.

• Attiecībās jāsper solis pašam un ir iespēja satikt attiecībām piemērotāko cilvēku vai atklāt viņu no jauna.

• Profesionālajā jomā ir jāpabeidz iepriekšējie uzdevumi, projekti un jāizvirza jauni mērķi. Ja izmaiņas ir uz labu, tad neesi pats sev šķērslis. Nav vērts strādāt pa vecam.

• Garīgajā dzīvē iepazīsi savus dzīves uzdevumus un sapratīsi, ka laiks uz vietas nestāv. Neesam mūžīgi, aiz mums stāv nākamie konkurenti uz dzīvi, sasniegumiem, attiecībām.

11

atbilst taro kārtij SPĒKS

Gada devīze: Pārkāp robežas!

• Velti laiku tam, kas patiesi priecē un rada pozitīvas emocijas. Dari visu, lai paliktu savā labākajā formā (ne tikai fiziskajā, bet arī emocionālajā) vai vismaz sasniegtu to. Negaidi neko vairāk kā mierīgu, saprātīgu plūšanu pa straumei. Gribēsies baudīt dzīvi, bet neaizmirsti, ka pastāv arī noteikumi.

• Slepus alksti pēc dziļām, kaislīgām jūtām. Vari tādas piedzīvot.

• Profesionālajā jomā gaidāms sarežģīts, saspringts laiks. Uzdevumi būs grūti, bet izpildi tos! Tu to vari.

• Savaldi savu iekšējo zvēru, lai tas spētu ievērot civilizētus spēles noteikumus. Tāds ir garīgais uzdevums šim individuālajam gadam.

12

atbilst taro kārtij PAKĀRTAIS/UPURIS

Gada devīze: Iepauzē un izdari apvērsumu!

• Jo vairāk interešu, jo vairāk darbošanās, jo labāk. Pavērsiena gads. Ja kaut kas apstājas, bremzē, tad nevajag sisties ar pieri sienā. Ja nonāci strupceļā, ieturi pauzi un apdomā, vai nebūtu labāk, ja mainītu maršrutu.

• Attiecībās arī var iestāties pauze, kad šķietami nekas nenotiek, kamēr nebūsi mainījis izturēšanos un pat uzskatus par lietu kārtību. Iespējams, vajag atteikties no kā tāda, ko līdz šim uzskatīji pašu par sevi saprotamu. Atceries: jaunas iespējas, jauna dzīve!

• Ja profesionālajā jomā šķēršļi rodas uz līdzenas vietas, apbruņojies ar pacietību. Tas ir pārbaudījums. Pacietība un lēnprātība ļaus saskatīt izeju.

• Nav brīnums, ka šajā laikā garīgā izaugsme vairāk atgādina purvu. Iespējams, tādā veidā tu audz dziļumā, kur arī slēpjas atklāsme.

13

atbilst taro kārtij NĀVE

Gada devīze: Pieliec punktu!

• Velti daudz laika un enerģijas, lai atbrīvotos no balasta. Atvadies no tēmām, kas savu laiku nodzīvojušas, neļauj attīstīties tām, kurām nav nākotnes. Laiks atmest sliktos ieradumus, ja tie traucē. Ja draudzība sevi ir izsmēlusi, nevajag to uzturēt pieklājības dēļ. Ja tiksi vaļā no vecā, tā vietā varēs ienākt kas jauns.

• Attiecībās tas nozīmē iepriekšējā posma beigas vai pieradumu maiņu.

• Profesionālajā dzīvē beidzot var pielikt punktu vecajam etapam un sākt jaunu posmu.

• Samierināšanās, izlīdzināšanās ar savu pagātni - būtisks garīgās attīstības jautājums cilvēka dzīvē. Ir laiks tam pieķerties.

14

atbilst taro kārtij MĒRENĪBA/ATTURĪBA

Gada devīze: Visu ar mēru!

• Uzsvars konfliktu risināšanai un rūpēm par savu veselību. Gads jāveltī zelta vidusceļa meklējumiem. Meklē saprātīgu izeju itin visā. Ar mēru apvainojies, ar mēru priecājies, ar mēru dusmojies. Saglabā mieru un ievēro mērenību ēšanā, dzeršanā, pirkšanā, mīlēšanā, jo īpaši tajās jomās, kur esi bijis ļoti vienpusējs un rīkojies konservatīvi.

• Attiecībās laiks atrast harmoniju, tuvību un vienotību.

• Profesionālajā jomā tiek dota iespēja atrast ideālo veidu, kā risināt konfliktus vai citas problēmas. Kolēģi to novērtēs.

• Periods, kad izmantot enerģiju, kas līdz šim kalpoja ārējai izaugsmei, un novirzīt to iekšējai izaugsmei, lai iestātos līdzsvars.

15

atbilst taro kārtij VELNS

Gada devīze: Gaismas staru - tumsas valstībā!

• Kad vēl, ja ne tagad, meklēt pareizo ceļu? Pirms tam ir jāizprot, kas traucē, kādi iekšējie bloki vai ārējie šķēršļi bremzē. Iespējams, rutīna ir kļuvusi par drošu un pierastu rīcības veidu. Reizēm rīkojamies, nesaprotot, kāds impulss īstenībā ir licis to darīt. Ir vietā teiciens, ka nezināšana neatbrīvo no atbildības. Kad sapratīsi rīcības impulsu, varēsi novērst sekas.

• Gaidāma tikšanās, kas būs liktenīga - vai nu balstīta uz kaisli, vai arī mainīs dzīvi.

• Profesionālajā dzīvē esi gatavs darīt to, ko negribi. Uzmanies, lai vēlāk nenožēlotu savas rīcības sekas.

• Garīgajā dzīvē ir laiks iepazīt savu tumšo pusi, vājības un izgaismot savu iekšējo ellīti. Jo mazāk tumšu kaktu, jo vieglāk saskatīt, kas tajos slēpjas.

16

atbilst taro kārtij TORNIS

Gada devīze: Prom rāmjus!

• Jārevidē sava dzīve un no tās jāizmēž viss liekais, traucējošais. Kad atskatīsies uz savu 16. individuālo gadu, sapratīsi, kas tas bija atbrīvošanās periods no iestrādātiem uzvedības modeļiem. Pārbaudi, kurā jomā veco uzvedības modeli izjūti kā traucēkli, un rīkojies, jo agri vai vēlu apstākļi vai citi cilvēki piespiedīs tevi to darīt. Labāk pats.

• Mīlas dzīvē vētra vairs ne ūdens glāzē, bet okeānā: vai nu pats maini vecos ieradumus, vai arī Amora bulta ķers tā, ka ilgi nespēsi atgūties. Labāk pats.

• Profesionālajā jomā viss jūk un brūk, bet krīze ir uz labu - beidzot būsi spiests izrauties un meklēt jaunu veidu, kā apliecināties.

• Garīgajā dzīvē tas pats, kas citās jomās - vecie stereotipi ir jāpārskata.

17

atbilst taro kārtij ZVAIGZNE

Gada devīze: Jauns, skaists sākums!

• Laiks plānot nākotni. Gads būs zem laimīgas zvaigznes. Tev tikai jāseko savam sapnim un jākaļ nākotnes plāni, jo tālāk nākotnē, jo labāk. Ir pamats būt par sevi pārliecinātam. Ja pašam ieceres šķiet utopiskas, nebaidies - tās var izrādīties daudzsološa perspektīva.

• Attiecībās dzīvosi bez bēdu - vai nu ar esošo partneri atklāsiet viens otrā daudz jauna, vai arī satiksi cilvēku, ar kuru vēlāk saistīs ilgas, noturīgas attiecības.

• Profesionālajā jomā - tavs gads. Sāksi darīt to, kas ilgstoši nodrošinās labu karjeru. Jātiecas pēc jauniem mērķiem.

• Garīgajā dzīvē viss jau ir - seko tam, kas izraisa uzticēšanos.

18

atbilst taro kārtij MĒNESS

Gada devīze: Pārkāp slieksni!

• Velti laiku visam, kas aizkustina vai sakustina dvēseli. Pat tad, ja kaut kas šķiet biedējošs, nenovērsies, bet izpēti to. Laiks spert ļoti nozīmīgu soli, ko visu laiku baidījies izdarīt. Kaut kas tevi bremzēja: bailes uzstāties publiski, kautrīgums, bailes no neizdošanās. Pabīdi to visu malā un atbrīvo ceļu savam jaunajam es. Ja klausīsi iekšējai balsij, būsi ieguvējs. Bailes bremzē.

• Attiecībās ir laiks ielūkoties sevī un godīgi atbildēt uz jautājumu: kas līdz šim attiecībās ir biedējis visvairāk? Ja neesi veidojis ilgstošas attiecības, tad noskaidro, kāpēc tā notiek. Arī attiecībās jāsper izšķirošs solis.

• Profesionālajā jomā neļauj bailēm sevi bloķēt. Pārkāp slieksni, kā priekšā līdz šim apstājies vai saminstinājies.

• Garīgajā dzīvē atrodi to, kas atbilst taviem uzskatiem, un izzini to. Neseko modes lietām ezoterikā tikai tāpēc, ka daudzi ar tām aizraujas.

19

atbilst taro kārtij SAULE

Gada devīze: Saules laiks klāt!

• Priecājies un izbaudi visu, kas sagādā prieku. Dzīvesprieks kūsā pāri malām. Šajā gadā būs tikai daži mākoņi, ko nāksies padzīt malā. Kopumā saulains gads. Nemoki sevi ar koncepcijām un sarežģītiem lēmumiem. Jo vienkāršāk, jo labāk.

• Attiecībās - tieši tikpat saulains laiks. Ja iepriekš bija saspringtas attiecības, tad tagad ir laiks atslābināties, baudīt, būt augstsirdīgam un nekasīties par niekiem.

• Karjerā viss iet kā pa sviestu. Neslēp savu pašpārliecinātību, šogad tā ir vietā. Tu esi apmierināts ar dzīvi un darbu, un kolēģi to novērtē pozitīvi.

• Garīgi jūties kā no jauna piedzimis. Gaidi atklāsmi!

20

atbilst taro kārtij TIESA

Gada devīze: Atrodi dārgumu!

• Nāksies risināt ilgi krātas problēmas. Izdari ģenerāltīrīšanu savā dzīvē. Svarīgu lēmumu laiks. Viegli nebūs, bet tas jādara, lai dzīvot kļūtu vieglāk - nebūs tarakānu galvā, iestāsies miers un iekšēja izlīgšana ar sevi un pasauli. Harmonija ir dārgums, kas jāatrod.

• Attiecībās viss vairs nerādīsies tumšās krāsās un varēsi ieraudzīt savu zelta gabaliņu. Tepat jau tas bija.

• Profesionālajā jomā: ja pieņemsi pareizus lēmumus, varēsi novērst iepriekš neatrisinātās problēmas.

• Garīgajā dzīvē: jo dziļāki pārdzīvojumi, jo vieglāk kļūst, kad tos izsāp.

21

atbilst taro kārtij PASAULE

Gada devīze: Nonāc pie mērķa!

• Vairāk laika velti mērķa vai mērķu sasniegšanai. Turi acis vaļā, lai atrastu īsto pozīciju un pareizo vietu, lai sakārtotu savu dzīvi. Dari to ar godīgiem līdzekļiem. Vairākās jomās ir iespēja sasniegt ilgi lolotus mērķus, kas nodrošinās labu, skaistu dzīvi.

• Ja attiecībās kūlies kā pliks pa nātrēm, tad tagad ir laiks nevis sapņot un cerēt, bet īstenot sapņus.

• Profesionālajā jomā ir iespēja iegūt labu amatu. Un uz ilgu laiku.

• Garīgajā ceļā esi nokļuvis pie svarīgākā mērķa vai pie viena no svarīgākajiem. Tev labāk zināms, kāds tas ir. Priecājies!

22

atbilst taro kārtij ĀKSTS/MUĻĶIS

Gada devīze: Ļaujies radošajam haosam!

• Izmēģini visu neierasto un uztver dzīvi kā spēli. Esi atvērts visam, kas ar tevi notiek. Ja notiekošais atgādina haosu, sakod zobus un piedalies, lai uzzinātu, ar ko tas beigsies. Haoss ir nepieciešams, lai veidotos jauna kārtība. Liec lietā visu savu zinātkāri un pamēģini visu, kas interesē. Pagaidām tikai spēlējies, laiks pieņemt nozīmīgus lēmumus pienāks vēlāk.

• Attiecībās gaidāms viegls flirts un nenopietna saskarsme. Var rasties sajūta, ka apkārt visi ir sajukuši prātā. Tevi ieskaitot.

• Profesionālajā jomā - jo vairāk nebijušu piedāvājumu, jo labāk. Ja darbavietā piedāvā darīt kaut ko jaunu, neatsakies. Izmanto visas iespējas. Šajā periodā tu vari būt tas klases teicamnieks, kurš allaž pacēla roku pirmais, atsaukdamies uz skolotājas aicinājumu atbildēt pie tāfeles.

• Garīgās attīstības ceļā tu atrodies vai nu uz starta līnijas, vai soļa attālumā no apjausmas, ka esi vieds muļķis. Es zinu, ka neko nezinu - sengrieķu filozofam Sokratam piedēvētais teiciens atbilst tavām sajūtām.