Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 20. februārim

© Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Netērējies pāri mēram

Tā kā Veneras pārziņā ir arī naudas lietas un planēta turpmākajās dienās nerāda to labvēlīgāko dabu, jābūt apdomīgam ar finansēm. Te nav runas par blēdībām vai naudas plūsmas bremzēšanos, bet drīzāk par nepārdomātiem spontāniem tēriņiem. Veneru uz to provocē saspēle ar Jupiteru, kurš ir vislielākais starp Saules sistēmas planētām un visu vēlas daudz. Plānojot lielākus pirkumus, rūpīgi jāiepazīstas ar cenām, jo pastāv riski pārmaksāt. Tāpat jābūt uzmanīgam ar atlaižu vilinājumiem. Daudzos veikalos šobrīd ir akcijas, bet - vai akcija patiesi ir akcija un cena ir tā labākā?

Negantnieks un putrotājs ir klāt!

Jaunajā darba nedēļā, 17. februārī planēta Merkurs sāk savu neganto retrogrādo kustību, un tā ilgs līdz 10. martam. Šādi periodi iestājas trīs līdz četras reizes gadā, un kosmosa kārtību mainīt nav iespējams. Mēs vienīgi varam piesargāties un uzmanīties.

Minētajā periodā nesāciet jaunus darbus, no kuriem gaidāt atdevi ilgtermiņā, nevajag plānot svarīgas darījumu sarunas un slēgt līgumus. Nav arī labs laiks ceļojumam, auto vai sadzīves tehnikas iegādei. Toties lietotu auto var pārdot visnotaļ sekmīgi. Un var izdoties sekmīgi pabeigt darbus, kas kādu laiku iestrēguši.

AUNS

Nejauc draudzību ar naudas lietām, rūpīgi pieskati sava maciņa saturu un netērējies bez apdoma tikai tāpēc, ka veikalos pilnā sparā rit atlaižu sezona. Šobrīd labāk iekrāt, nevis izdot. Tiesa, Valentīndienā gan apmainieties ar mīļoto cilvēku ar sirsnīgām dāvaniņām. Attiecības jākopj un jālolo.

VĒRSIS

Tevi ir grūti izsist no ierastā dienu ritma, taču šis periods ir ļoti trauksmains. Jāsargās pieņemt straujus lēmumus, bet nedrīkst arī tūļāties, jo tādējādi garām var paslīdēt kāda lieliska izdevība darbā vai biznesā. Atrodi zelta vidusceļu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, bet tā jāizvērtē ar kritisku skatu.

DVĪŅI

Netici solījumiem. It īpaši tad, ja kāds sola no debesīm nonest zvaigzni... Galvenais nav vārdi, bet rīcība, un, iespējams, ka attiecību jomā kaut kas izvērtējams. Uzklausi mīļoto un respektē viņa viedokli. Darbā daudz pienākumu un kādā brīdī var likties, ka visa kā ir par daudz. Vajag izvēdināt galvu.

VĒZIS

Jaunas ieceres darbā vai biznesā. Ja kaut kas neizdodas vai tu sastopies ar šķēršļiem, nemet plinti krūmos. Vienkārši mazliet jānogaida. Un galvenais - bez emocijām. Brīvajā laikā paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes. Priecāsies, ka tev apkārt ir labi un uzticami cilvēki.

LAUVA

Nedēļas nogalē būs daudz darāmā mājās un kopīgi pasākumi ar savējiem. Gūsi pozitīvas emocijas, raisīsies interesantas sarunas, un tu izjutīsi, ka ģimene ir atbalsts. Darbā viegli nebūs, bet sekmīgi tiksi ar visu galā. Ir vērts mērķēt uz paaugstinājumu vai domāt par savu biznesu. Tikai objektīvi novērtē iespējas.

JAUNAVA

Darbā vai biznesā diezgan nemierīgi, bet nesatraucies par situācijām, ko nevari ietekmēt. Gan viss nostāsies savās vietās. Daudz svarīgāk ir pievērsties privātajai dzīvei. Ja esi kopā ar kādu, sarīko romantisku Valentīndienu. Savukārt brīvajiem ļaudīm jāatver sirds mīlestībai.

SVARI

Esi atvērts jaunām emocijām. Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos lieliem darbiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās, kas sirdij liek pukstēt straujāk. Lietišķajā jomā esi uzmanīgs darījumu partneru izvēlē un pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Nevajadzētu arī uzskatīt, ka visu zini labāk.

SKORPIONS

Pirmajā vietā mājas dzīve - var nākties palīdzēt vecākās paaudzes radiniekiem, kaut ko paremontēt, sarīkot ģimenes pusdienas un atbalstīt savējos ar padomiem. Darbā un biznesā veiksmīgs periods, tikai jāpievērš uzmanība dokumentiem un jātur kārtībā naudas lietas.

STRĒLNIEKS

Dienas ritēs strauji, daudz pienākumu profesionālajā jomā, interese par dažādām tēmām, vēlme apgūt ko jaunu un paplašināt redzesloku. Piemērots laiks mācībām, komandējumiem vai darba maiņai. Naudas lietās ir iespējas ielikt labus pamatus nākotnei. Tikai neatstāj novārtā privāto dzīvi.

MEŽĀZIS

Būs daudz enerģijas, interesantas idejas un pozitīvas emocijas. Neklausies cilvēkos, kas bieži čīkst un žēlojas un ir pilni negatīvisma - tev ar viņiem nav pa ceļam. Lieliskas iespējas palielināt ienākumus, bet, iespējams, jāiemācās kaut kas jauns. Mājas dzīvē jāgādā par saskaņu.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā jomā var pavērties jaunas iespējas, taču, pirms pieņemt izšķirošo lēmumu, izvērtē plusus un mīnusus. Brīvajā laikā esi pēc iespējas vairāk kopā ar ģimeni, šie brīži būs priecīgi un uzlādēs pozitīvi. Pārdomas var rasties saistībā ar sirdslietām. Neturi domas pie sevis, bet dalies ar mīļoto.

ZIVIS

Daudz pārdomu par dzīvi. Meklēsi atbildes uz dažādiem jautājumiem, analizēsi notikumus un cilvēku rīcību. Atrodi laiku pārdomām vienatnē, tā veiksmīgāk sakārtosi domas. Darbā ies diezgan nemierīgi. Vēlēsies sevi parādīt un savu taisnību pierādīt, bet nedari to kaujinieciski.