Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

Darbs, stabilitāte, likumība - ko nesīs 2020. gads?

© Pixabay

(Fragments no žurnāla «Praktiskā Astroloģija» speciālizlaiduma «Prognozes un Horoskopi», kas patlaban nopērkams visās preses tirdzniecības vietās.)

2020. gadā varēs daudz sasniegt tie cilvēki, kuri būs gatavi strādāt, būs pacietīgi, godīgi un taupīgi. Darba augļi nebūs redzami uzreiz, bet tie būs. Sliņķiem un vējgrābšļiem pamats zem kājām var sabrukt.

2020. gadā var izdarīt to, kas līdz šim atlikts malā, un īstenot to, kas šķita nekontrolējams. Ieteicams atdot parādus (numeroloģijā skaitlis 4 palīdz ieviest kārtību rēķinos), pabeigt iesāktos projektus un investēt nākotnē. Šajā gadā ir jāekonomē, nevis jātērē.

Ja likumi, noteikumi, kārtība tiks ievērota, tad 2020. gadā daudzi atradīs savu vietu zem saules un sakārtos dzīvi. Ja likumi tiks ignorēti vai klaji pārkāpti, tad katrs saņems pēc nopelniem - katrai rīcībai ir sekas. Tas attiecas uz visiem, arī uz tiem, kuri likumus rada, pieņem un īsteno.

Ciparu atkārtojums 2020 brīdina, ka virspusē izpeldēs pagātnes lietas, tāpēc būs vēl viena iespēja kaut kam pielikt punktu un nolikt to domu un atmiņu pagrabā. Kā aploksni - aizlīmēt un vairs nevērt vaļā. Tas īpaši attiecas uz attiecībām ar cilvēkiem, jo šogad nepieciešams saprasties, nevairīties no sadarbības, kam pateicoties būs iespējams izdarīt to, ko prasa gada skaitlis četrinieks, ko varētu dēvēt par krīžu provokatoru.