Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IZZINI SEVI! Jautājums-atbilde: ko cilvēkam dod kristāmais vārds?

© Pixabay

Skaidro sertificēts numerologs un astrologs Kristaps Baņķis: «Vecākiem, kuri nevar izvēlēties bērnam vārdu un katrs grib ielikt savu, es iesaku vienu no vārdiem izvēlēties par kristāmo vārdu. Tad nevajadzēs šo it kā lieko vārdu turēt zemapziņā kā milzīgu nerealizētu alternatīvu. Esmu pārliecinājies, ka pēc tam ģimenē iestājas miers. Kristāmais vārds darbojas kā garīgā vertikāle un ir domāts individuālajam ceļam, nevis mijiedarbībai ar valsti. Tam savukārt kalpo dzimtsarakstu nodaļā reģistrētais vārds.

Kristāmo vārdu nevajag izpaust citiem, tas kalpo kā enerģētiskā aizsardzība. Saka jau, ka dievs visus mīl un visu redz, bet, ja nav pieprasījuma pēc mīlestības, tad to nevar saņemt. Tāpēc kristāmais vārds ir kā tiešais adresāts uz «Turieni», jo ar baznīcā doto vārdu sargeņģelis tiek nosaukts konkrētā vārdā.

Ja cilvēkam numeroloģiskajā matricā iztrūkst kāds skaitlis, tad, tēlaini runājot, pasaule grib sadoties rokās un palīdzēt, piemēram, bērnam iedod iesauku. Kristāmais vārds tad ir kā ielāpiņš, aizsardzība, plāna plēvīte, kas tomēr ir vairāk nekā nekas. Kristāmais vārds palīdz pieņemt lēmumus sev radnieciskāk, labvēlīgāk, tas ir intuīcijas palīgs un lieliski harmonizē ar cilvēka labākajām īpašībām, ceļ, nevis gremdē.

Baznīcas vārda došana ir saistīta ar rituālu, un rituālam ir liela nozīme. Iniciācijas rituālu cilvēka dzīvē nav daudz: piedzimšana, kristības, nevainības zaudēšana, laulības.»