Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Tests! Automobilis: draugs un palīgs vai ienaidnieks un nelabvēlis

© Depositphotos.com

Ne tikai automašīna, bet arī tās numurzīme mēdz būt savdabīgs fetišs, statusa apliecinājums vai vēlme izrādīties. Starp citu, Amerikā 1901. gada 25. aprīlī tika ieviesti pasaulē pirmie auto numuri. Savulaik premjers Andris Šķēle Latvijā ieviesa MK sērijas numurus. Vārdos pamatojums bija skaists – lai sabiedrība var kontrolēt vēlēto institūciju vadītājus, bet darbos… Būsim godīgi, tas ļāva daudzos gadījumos palikt nesodītiem, jo ceļu satiksmes noteikumus ir pārkāpis īpašā numura īpašnieks!

Pirms vairāk nekā 10 gadiem auto numuros bija populāri burti AA un cipara 7 atkārtojums, vēlams, trīs reizes. Sērija AA bija pirmā, ko Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) ieviesa, kad sāka reģistrēt transportlīdzekļus pagājušā gadsimta 90. gadu sākumā. Interesanti, ka tolaik autovadītāju vidū bija izplatīts stāsts parskaitli 17, kas neliela pārkāpuma gadījumā ļaujot izvairīties no soda. Pat statistika ir to apliecinājusi. Bet iespēja izvēlēties individuālu numurzīmi savam auto Latvijā tika ieviesta 1994. gadā.

Runājot nopietni, piemērotāko auto numuru gan mašīnai, gan tās īpašniekam analizē un nosaka numerologs. Protams, var tīkot dabūt tieši tādu numuru, kādu vēlas pats auto īpašnieks vai kādu iesaka viņu konsultējošais numerologs, bet tad individuālā numura zīme maksās 3647,59 eiro. Tā ir CSDD noteiktā takse. Ja numura izvēle no vairākiem piedāvātajiem notiek CSDD, tad numerologam ir ātri jāizrēķina, kurš no iespējamiem variantiem ir vislabākais.

Toties vienkāršāku skaidrojumu var iegūt, saskaitot visus ciparus auto numura zīmē (summā jāiegūst viencipara skaitlis). Šo metodi piedēvē vēdiskajai numeroloģijai.

1

Auto labvēlis: Sūrja (Saule).

Izpausme: autoritāte, vara, spēks, Es, ego.

Raksturojums: auto ir piemērots spēka struktūru un valsts pārvaldes darbiniekam, kuram piemīt līdera īpašības un nav svešs jēdziens sirdsapziņa. Šāds auto noder karjeras un vajadzīgu kontaktu veidošanā. Auto reti iekļūst satiksmes negadījumos, un vadītājs saņem maz soda punktu. Laba mašīna, ja salīdzina resursus. Piemēram, «Nissan» ar vieninieka kodu ir daudz spēcīgāka un labāka (arī no ieguldījumu un atdeves viedokļa) nekā «Toyota» ar numeroloģiski labākiem skaitļiem.

Ieteikums autovadītājam: šādu auto nedrīkst izmantot nelegāliem darījumiem. Kontrabanda, nelietīgas sarunas, negodīgi līgumi, tumši darījumi ir noliegti. Sirdsapziņa mocīs. Auto īpašniekam jābūt godprātīgam, tad viņu cienīs.

2

Auto labvēlis: Čandra (Mēness).

Izpausme: pievilcība, pēkšņs mainīgums, delikātums, jūtas, emocijas.

Raksturojums: laba mašīna ģimenes vajadzībām. Tajā ir viegli sarunāties, braucēji nekašķēsies, sapratīs viens otru. Ja gribat ceļot ģimeniski, lūk, īstais auto. Ja tas ir darba auto, tad labas izredzes tiem, kuri pārvadā vai pārdod šķidrumus, augļus. Ļoti punktuāla mašīnīte. Izpildīga, ja piedēvējam tai cilvēciskas īpašības. Īpašnieks no tās saņem vairāk nekā gaidījis.

Ieteikums autovadītājam: mašīna itin kā pastiprina auto īpašnieka jūtīgumu, spēju pielāgoties, tāpēc emocijas ieteicams piebremzēt, lai kāds neizmanto ļaunprātīgi jūsu iejūtību, empātiju un neuzkundzējas: sak, aizved tur, palīdzi to. Paši pieņemiet lēmumus un esiet patstāvīgāki.

3

Auto labvēlis: Guru (Jupiters)

Izpausme: garīgums, draudzīgums, disciplīna, paplašināšanās, gudrība.

Raksturojums: veiksmīga mašīna uzņēmējiem un cilvēkiem, kuri veic finansiālus darījumus. Auto ar šādu kodu palīdz papildināt naudas plūsmu un nodrošina vajadzīgos sakarus. Braucot tādā mašīnā, vajag plānot - noteikt mērķi un analizēt, kā to sasniegt. Mērķtiecīga cilvēka, nevis sapņotāja auto.

Ieteikums autovadītājam: nevajag kļūt lepnam. Kā zināms, pirmais no septiņiem nāves grēkiem ir lepnība. Ieteicams vairāk kontaktēties ar draugiem, būt pieejamākam, vienkāršākam, ar degunu nestumt mākoņus. Un - vissvarīgākais: nevajag citus mācīt dzīvot.

4

Auto labvēlis: Rahu.

Izpausme: impulsivitāte, noslēpumainība, nepiesātinātība.

Raksturojums: mašīna noder pārvadājumiem, to organizēšanai, mēbeļu vešanai. Ja tas ir darba auto, to labāk izmantot šādām vajadzībām. Ja gribat izbraukt lielā kompānijā, teiksim, ekskursijā ar kolēģiem, tad tas ir vislabākais spēkrats. Īpašniekam palīdz sevi disciplinēt. Nav labi tā teikt, bet mašīnā ar šādu kodu tā vien gribas organizēt nelikumīgus darījumus. Ieteikums autovadītājam: nevajag ļauties kārdinājumam izdarīt kaut ko nelikumīgu, tiklīdz rodas tāda iespēja. Nebojājiet karmu. Mašīnas, kuru numeroloģiskais kods ir 4, 7 un 8, bieži izaicina savus vadītājus uz rupjībām un lamāšanos salonā. Tad jau labāk iekodiet mēlē.

5

Auto labvēlis: Budha (Merkurs).

Izpausme: izklaides, intelekts, mainīgums.

Raksturojums: vislabākais auto darījumu cilvēkiem, ja ir daudz pārrunu, pārbraucienu starp pilsētām. Numeroloģiskais kods labvēlīgs, lai vienotos, sarunātu. Ja tā ir darba mašīna, tādā labi pārvadāt pasažierus un kravas lielos attālumos. Gribat vest uz Angliju sūtījumus - dariet tā. Un pie reizes paķeriet arī ceļabiedrus - gan nopelnīsiet, gan garlaicīgi nebūs. Kas zina, var gadīties nodibināt kontaktus turpmākajam biznesiņam. Īpašniekam vai auto vadītājam šī mašīna nodrošina labus ienākumus.

Ieteikums autovadītājam: tirgotāju aizgādnis Merkurs atbalsta vienošanās, darījumus, palīdz saost peļņas iespējas. Mašīnā iespējams vienoties par visu ko, pat neiespējamo. Tikai nevajag mānīties, noklusēt būtiskus jautājumus, paņemt vairāk naudas, nekā darījums ir vērts. Ja tā izdarīsiet, būsiet iešāvis pats sev kājā.

6

Auto labvēlis: Šukra (Venera).

Izpausme: skaistums, elegance, māksla, jūtīgums.

Raksturojums: šāda mašīna ir vislabākā dāvana cilvēkiem, kuriem patīk skaistums, mākslinieciskums, elegance. Tāda dāvana apliecina, ka mīlat un esat mīlēti. Šādi auto nereti nokļūst uzmanības centrā - daudzi tos apbrīno gan no ārpuses, gan iekšpuses, tajos valda kārtība, izsmalcināti aksesuāri. Mašīnā ar šādu numeroloģisko kodu gribas uzkavēties, sarunāties. Lielākoties - par mīlestību. Mašīnā var rīkot romantiskas tikšanās, izmantot to kā kāzu vai ballīšu auto. Lieliski, ja tā kalpo kā māja uz riteņiem, jo tādā mašīnā gribas radīt, dzīvot un mīlēt.

Ieteikums autovadītājam: ja ar kādu esat sastrīdējies, tad uzaiciniet viņu kopīgā izbraukumā un izlīgsiet ātri un mīlīgi.

7

Auto labvēlis: Ketu.

Izpausme: mistika, intuīcija, oriģinalitāte.

Raksturojums: veiksmes mašīna arī tās īpašniekam, tomēr veiksme vairāk uzsmaidīs tiem, kuri kontaktēsies ar šīs mašīnas īpašnieku. Auto saimniekā un ikvienā pasažierī mašīna ar šādu numeroloģisko kodu rosina vajadzību palīdzēt, gādāt par citiem, garīgi attīstīties, atrast dzīves mērķi. Ideāla mašīna ceļojošiem garīdzniekiem vai ārstiem, kuri strādā plašākā areālā, piemēram, Sarkanajā Krustā vai citās starptautiskās palīdzības organizācijās.

Ieteikums autovadītājam: mašīnā gribas pamēļot, aprunāt, patrīt mēli. Tāpēc ieteicams turēt mēli aiz zobiem vai arī visu laiku domāt, ko runā. Nekādā gadījumā nevajag lamāties.

8

Auto labvēlis: Šani (Saturns).

Izpausme: gudrība, darbaspējas, skumjas, bēdas.

Raksturojums: darbaholiķis, nevis mašīna. Visu laiku jāstrādā, arī ja negribas, mašīnīte ir spiesta strādāt. Tas ir šī auto ikdienas ritms. Savam saimniekam tā «dod» spēku, pārliecību, izlēmību, ar laiku - arī veiksmi darbā. Nu nevar strādāt un strādāt un neko nesasniegt. Šis ir «selfmade man» vai «selfmade woman» auto. Starp citu, ķīniešiem patīk skaitlis 8 - tas nozīmē, ka strādīgam cilvēkam Saturns noteikti nodrošina veiksmi.

Ieteikums autovadītājam: daudziem var rasties vēlēšanās ekspluatēt darbaholiķi astotnieku bez maksas. Tāpēc šīs mašīnas īpašniekam ir jāiemācās pateikt nē vai arī skaidri un gaiši pasacīt: es gribu naudu par savu darbu. Nedaudz rupji, tik un tā mēs taču tā sakām: par velti pat mušas nesprāgst. Ja kāds grib, lai viņam palīdz kaut ko aizvest, vai nu jāatsaka, ja ir neērti prasīt samaksu, vai arī jānosaka maksa par pakalpojumu.

9

Auto labvēlis: Mangals (Marss).

Izpausme: spēks, kareivīgums, vienkāršība, drosme.

Raksturojums: piemērots auto spēka struktūru darbiniekiem, juristiem un citiem Temīdas kalpiem, finansistiem. Mašīna nosaka vajadzību ievērot disciplīnu un kārtību. Auto īpašniekam tā «dod» spēku, organizētību un izlēmību.

Ieteikums autovadītājam: mašīna bieži bojājas, ja tās saimnieku ir viegli izprovocēt uz agresīvu rīcību, vārdu pārmaiņu, ja viņš nespēj savadīt emocijas. Ja vadītājs ir cilvēks ar humora izjūtu un pozitīvs, tad viņš ar mašīnu atradīs kopīgu valodu.

NO CITAS PUSES

* Ja auto reģistrācijas numura zīmē ir nulle, tad tā var bremzēt citu ciparu labvēlīgo iedarbību. Nekas bīstams tas nav, ja auto īpašnieks ir ideālists, cīnītājs un gatavs doties pret straumi. Ja gribas visu sasniegt bez liekām pūlēm, tad meklējiet numura zīmi bez nulles.

* Amerikā par sliktu zīmi tiek uzskatīta mašīna zaļā krāsā. Tādi auto biežāk iekuļas ceļu satiksmes negadījumos. Zaļā krāsa nomierina, atslābina. Bet zaļas krāsas auto ir ieteicams cilvēkiem, kuru aizgādnis ir Jupiters, Merkurs, Saturns.

* Ziemeļvalstīs avārijas biežāk notiek ar baltiem auto, jo uz sniega fona tos ir grūtāk pamanīt. Nekādas mistikas.

* Ķīnieši uzskata: ja auto numurā ir skaitļi 2, 6, 8, tie labvēlīgi ietekmē un harmonizē autovadītāju. Ja šādi skaitļi numura zīmē ir vairāki, mašīna piemērota ģimenes pārbraucieniem tuvos attālumos. Ja auto numurā ir vairāk nepāra skaitļu, ar tādu mašīnu var doties tālos ceļojumos un komandējumos.

* Fenšui metode piedāvā izvēlēties auto krāsu atkarībā no tā īpašnieka piederības kādai no stihijām:

Koka stihijas pārstāvjiem - zaļie toņi (stabilizē garastāvokli, piešķir pārliecību, drosmi pieņemt lēmumus, palīdz koncentrēt uzmanību, uzlabo atmiņu);

Ūdens stihijas pārstāvjiem - melna, tumši zila krāsa, gaiši zila nokrāsa (veicina karjeru, sasniegumus, papildina ienākumus, sargā no baumām);

Uguns stihijas pārstāvjiem - sarkanie toņi (simbolizē spēku, izlēmību);

Metāla stihijas pārstāvjiem - baltā krāsa, sudrabainie toņi (simbolizē skaistumu, dabiskumu, domu tīrību). Auto sudraba krāsā piemērots introvertiem, mierīgiem, klusiem, līdzsvarotiem cilvēkiem;

Zemes stihijas pārstāvjiem - bēšie, oranžie toņi, dzeltenā krāsa (uzlabo noskaņojumu, harmonizē, nomierina).