Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izrēķini pats! Tavs mīļākais skaitlis - ko tas vēsta par seksualitāti?

© Pixabay

Šoreiz pat rēķināt nevajadzēs, vien saskaitīt ciparus, ja kādam no lasītājiem mīļākais skaitlis sastāv no vairākiem cipariem. Šā testa izpildei nepieciešams izvēlēties skaitli no 0 līdz 9.

Iespējams, tas ir jūsu ilggadējs talismans skaitliskā formā, tālruņa numura ciparu summa, dzīvokļa numurs, skaitlis, kuru ieraugot allaž atviegloti nopūšaties, sak, šoreiz paveiksies, vai kāda cita ciparu kombinācija.

Ja tīkamākais ir vairākciparu skaitlis, tad visi cipari jāsaskaita līdz viencipara skaitlim.

Testa veidotāji uzskatījuši, ka arī mīļākais skaitlis var raksturot seksualitāti.

1 - šķiet kā latvietis.

Jūtīgs cilvēks. Tuvībā nedaudz baidās no jaunā un nezināmā, un ierasti rituāli gultā liekas daudz tīkamāki nekā fantāziju spēles. Lai viņu iekarotu, nepieciešams pierādīt, ka nodomi ir nopietni, attiecības būs stabilas un mēnesi pēc kāzām nevajadzēs uztraukties par rītdienu. Ja arī pats papūlēsies seksuālajā dzīvē ieviest kaut ko svaigu un negaidītu, tad rutīna nenogalinās visnotaļ jaukas attiecības.

2 - atturīgā brita variants.

Seksā tīkamāka pasivitāte, ir mierā ar rāmām un mierīgām attiecībām. Kaisle un neprāts nav domāti cilvēkam ar šo talismana skaitli. Patīk, ja lutina, skūpsta, samīļo, glāsta. Var uzbudināt pat pieskāriens, bet tas nenozīmē, ka šo cilvēku ir viegli iekarot. Kontrolē emocijas un neļauj atslābināties tik ilgi, kamēr nepārliecinās, ka partnerim var uzticēties, neradot risku sev. Arī mīļāko attiecībās ir ieturēts, ja viņu pamet, tad matus neplēš un kanālā nelec.

3 - kaislīgā dienvidnieka prototips.

Seksuāls un neatkarīgs cilvēks, drosmīgi runā par jūtām un nebaidās no nosodījuma. Cenšoties īstenot savas vēlmes, reizēm pastrādā šo un to neprātīgu, baudas dēļ ir gatavs visu likt uz vienas kārts. Tomēr nevajag slēpties no dzīves tikai aiz seksa, labāk lai seksuālā puse ir kā pikanta garšviela pie ēdiena, nevis pamatēdiens dzīves dzīrēs. Jo vispār jau ir arī citas izklaides.

4 - līdzinās skandināvam.

Patīk stabilas attiecības, pirmajā vietā ir ģimene. Nenodos laulāto, nemeklēs pikantus piedzīvojumus ārpus attiecībām. Četrinieka fans draudzībā ir prognozējams, bet iemīlējies zaudē visu skaidro prātu un saprātu un pastrādā neprātīgas lietas. Attiecību seksuālā puse pārāk nesatrauc un neinteresē, ir mierā ar parastu un pierastu seksu, toties svarīgāka ir emocionālā saderība ar partneri. Tikai labs skolotājs spēs pierādīt, ka kļūdāties, nepiešķirot seksuālai tuvībai tikpat kā nekādu nozīmi.

5 - atgādina amerikāni.

Par sevi ļoti pārliecināts cilvēks, nemitīgi gaida novērtējumu visam, ko dara. Nodod dievs, ja partneris gultā izmetīs maznozīmīgu piezīmi vai pasmiesies - viņš no mušas izpūtīs ziloni un uz ilgu laiku atteiksies no tuvības. Savukārt ja kāds pašaizliedzīgi palīdzēs pārvarēt šo traumu, tad prieku gūs abi, jo piecnieka talismana cilvēkam piemīt rets talants - spēja intuitīvi sajust partneri un pielāgoties viņam. Ja vajag, viņš prot mierināt, ja nepieciešams, priecāties kopā ar otru. Nevajag aizmirst savas vēlmes.

6 - pasaku varonis.

Radošs cilvēks ar oriģinālu domāšanu. Lielākoties dzīvo fantāziju pasaulē. Sekss patīk tad, kad tiek radīta romantiska gaisotne, partneris runā un arī izturas izsmalcināti, pasniedz dāvanas, skandē dzeju, iededz sveces. Labi vēl, ka sešnieka mīļotājs nepieprasa dziedāt serenādes romantiskas gaisotnes radīšanai. Ieteikums: labāk pieņemt dzīvi tādu, kāda tā ir. Sekss ir patīkama šīs dzīves sastāvdaļa, nevis kā piedeva fantāzijām. Jāatslābinās un jāgūst bauda no tā, kas ir, nevis no tā, kas varētu būt.

7 - tikpat kā karavadonis.

Īss raksturojums: kvēls temperaments. Sekss patīk, taču tā dēļ neziedos ģimeni vai karjeru. Vai naudu. Reizēm ir nežēlīgs pret partneri, nepiedod vājības. Ja šķiet, ka mīļotais cilvēks nav viņa vērts, tad nežēlos ne spēkus, ne laiku, lai no viņa atbrīvotos. Vientulība nebiedē. Ģimenē grib spēlēt pirmo vijoli. Uzvarētāja tipa cilvēks.

8 - patriarhāta/matriarhāta nezūdamības piemērs.

Ciena komfortu un stabilitāti. Mīlas mokas pašas met līkumu, jo cilvēks domā tik racionāli, ka nespēj iemīlēties līdz ausīm. Toties seksā savu fantāziju īsteno uz pilnu klapi un zina, kā apmierināt pat viskaprīzāko mīļāko un neaizmirst sevi. Ja ir nolēmis apprecēties, tad izvēlēsies naivāku un pakļāvīgāku cilvēku, lai savam dzīvesbiedram allaž būtu pēdējā instance un vienīgais patiesības paudējs. Ja partneris nepaklausīs un nepakļausies, pat sekss nesagādās prieku.

9 - atblāzma no japāņu seksualitātes.

Asprātīgs, cilvēks ar humora izjūtu, jautrs un neprognozējams. Pašpietiekams, tāpēc sekss ir enerģijas izlāde, nevis mīlestība un jūtas. Meklē intelektuāli līdzvērtīgu partneri arī gultā. Maigs un uzmanīgs dzīvesbiedrs un prasīgs, bet taisnīgs tētis vai mamma. Kopš bērna kājas savas atvases radina pie patstāvības. Arī sarunas par seksu ar bērniem būs atklātas, jo viss, kas dabisks, nevar būt riebīgs.

0 - kāpēc ne?

Reti ir savs viedoklis. Zemapziņā pats to vēlas, jo negrib uzņemties atbildību par savu rīcību, lai kāda tā būtu. Tas attiecas arī uz seksu: ja gadījies labs skolotājs, tad viņa prasības ir kā pamācības mācību grāmatā, kam sekot. Ja pirmā seksuālā pieredze bija draņķīga, tad zaudēs interesi par šo privātās dzīves jomu, nedalītu uzmanību veltot darbam vai tuviniekiem. Vai arī bieži mainīs partnerus, lai gūtu jaunas sajūtas gultā.