Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izrēķini pats! Kāda ir mūsu saderība

© Pixabay

Lai pēc numeroloģijas metodes noteiktu saderības koeficientu, pietiek zināt tikai dzimšanas datumu. Savējo, protams, bet to jau parasti zinām, un tam cilvēkam, ar kuru gribam noskaidrot saderību.

Piemēram, jūs esat dzimis 11. datumā. Saskaitiet abus ciparus: 1+1= 2. Nepieciešams viencipara skaitlis.

Jūsu intereses objekts ir dzimis 9. datumā. Tātad saskaitiet savu un viņa dzimšanas datumu viencipara summu: 2+9= 11. Nepieciešams viencipara skaitlis, tāpēc turpiniet: 1+1= 2.

Jūsu saderības koeficients ir 2.

1

Saderība nav peļama, tikai jāapzinās, ka katram viņa paša intereses būs vissvarīgākās, un šajā ziņā nesaprašanās ir pat ļoti iespējama. Abi partneri vēlas pašapliecināties, pierādīt savu taisnību, abi ir ambiciozi, un savas pozīcijas neviens nevēlas atdot bez kaujas. Ja nozīmīgāk ir pierādīt savu taisnību par katru cenu, nevis mēģināt sadzīvot, tad kopā būšana būs kā oratoru sacensības - runās daudz un otrā neklausīsies. Ja cilvēki apzināsies, ka segu nav vērts raut tikai uz savu pusi, tad šis pāris var nodzīvot ilgi un laimīgi.

2

Romantiska vilkme vienam pie otra, abi vienlīdz jūtīgi. Ieteikums nav pieņemams konservatīvajiem un pārāk romantiskajiem, un tas skan: jums labāk būt mūžīgajiem mīlētājiem (mīļākajiem), nevis precēties vai dzīvot nereģistrētā kopdzīvē. Kā to pieņemts dēvēt, laulības kuģis var uzskriet sēklī. Pret to var nodrošināties, ja pirms kopdzīves sakārtosiet materiālās dzīves nosacījumus: dzīvesvieta ir, iekrājumi, kaut arī nelieli, ir. Tad var ļauties arī mūžīgajai romantikai.

3

Te nu gan jāteic, ka pār visu zemi kaisle valda. Nevis mīla, bet kaisle, jo šajā pārī sekss ir virzītājspēks. Būtībā seksuālā vilkme ir tik milzīga, ka cilvēki viens par otru nezina neko citu, kā tikai viņa un savu kaislības spēku. Ja fiziskās pievilcības skurbums ir aizmiglojis acis, nogaidiet. Nesāciet veidot kopdzīvi, kamēr neesat iepazinuši viens otru ne tikai priekos, bet arī bēdās. Bet vismaz zināsiet, ka gultas līmeņa attiecībās jums saskan - arī labi.

4

Vairāk draugi nekā mīlētāji. Ja tas abus apmierina, tad var uzsākt kopdzīvi. Ja īsti ne, tad palieciet labi draugi, kuriem ir labi, brīvi, interesanti vienam otra sabiedrībā. Ja izlemsiet apprecēties vai dzīvot partnerattiecībās, tad esiet gatavi tam, ka jūsu pārim nozīmīgākas ir labas attiecības, sapratne, nevis spilgtas emocijas, kaislīgs sekss katru dienu un skandāli kā itāļu ģimenēs. Iespējams, to visu gribēsies iegūt citās attiecībās, no malas. Ja dubulta dzīve ir pieņemama, tad šis ir jūsu saderības koeficients jeb izvēle.

5

Katrs no jums apbrīno sevi, bet no otra cilvēka gaida vairāk veselā saprāta, racionalitātes un mazāk ekscentriskuma. Jūs katrs spēlējat savos vārtos, kas šo savienību padara vienlaikus gan pievilcīgu, gan nestabilu. Kad pārtrauksiet mīlināties tikai ap savu spoguļattēlu un sāksiet ieklausīties otra cilvēka vēlmēs, iecerēs, sapņos, tad arī divi tādi narcisiņi var kopā nodzīvot ilgu laiku.

6

Cilvēki, kuri viens otrā izšķīst, izjūk, saplūst. Abiem tas patīk. Kāds teiks, ka tas ir ļoti dīvaini un nesaprotami, atgādina pasakas sižetu, bet jums abiem ir skaidrs, kas notiek. Tā ir jūsu realitāte, jūs viens otru saprotat. Jums ir pašiem sava pasaule, un nav būtiski, vai kāds cits to izprot. Jūs esat laimīgi savā realitātē, jo jūs esat atpestīti no daudzu citu pāru problēmām - kā pieslīpēties, lai abi justos ērti. Jūs tā jūtaties jau kopš pirmās kopā pavadītās dienas.

7

Abi partneri ir pārāk nepārliecināti par sevi, lai kopā izveidotu drošu cietoksni, proti, kopdzīvi, ko neizpostīs niecīgākā vēja pūsma. Ieteikums - vispirms atrodiet paši sevi, pēc tam arī attiecības nešķitīs vāras kā stikla figūriņa. Pārī ar šādu saderības koeficientu nav ieteicams pārbaudīt attiecību stiprumu, otra partnera uzticību vai veikt tamlīdzīgus eksperimentus. Priecājieties par to saprašanās devu, kuru esat panākuši, un apzinieties, ka šo savienību var izjaukt muļķīga, neveikla nesaprašanās, pārprasts izteikums vai aizvainojums.

8

Mēdz teikt, ka skaistums ir šausmīgs (tieši tā - šausmīgs) spēks. Pārfrāzējot - šī kopdzīve ir šausmīgs spēks. Vārda tiešā nozīmē. Šajā savienībā viens ir par visiem un visi par vienu, abi kopā tiks galā ar jebkuru nelabvēli un situāciju atrisinās sev par labu. Kad divi tādi tornado apvienojas pret ārējo ienaidnieku, tas ir spēks! Arī viens pret otru viņi var mēģināt izmantot līdzīgu taktiku. Šajā savienībā būs mūžīga pretstāve, jo līdzīgi kā Vieninieka attiecībās arī šajās cilvēki vēlas varu sev un viņiem ir svarīgi sevi pierādīt, apliecināt, izcelt. Ja nopūtāties, šo lasot, tad atslābstiet - šī savienība tik un tā cieša, ja vien abi savu līderību pierāda godīgi, spēlē ar atklātām kārtīm. Tieši godīgumu viņi novērtē visaugstāk. Tomēr, ja vienam šī mūžīgā cīņa, pretstāve un adrenalīna gūšana pāra iekšienē apniks, attiecībām var pienākt beigas.

9

Laikam jau šī savienība neizveidotos, ja nebūtu erotiska pievilkšanās spēka un laba seksa. Jums tāds ir. Attiecībām no attālumam, īslaicīgam romānam ar to ir gana, bet vai ar to ir pietiekami laulībai? Kamēr tiekat skaidrībā, ko vēlaties, izbaudiet saskaņu. Ļoti iespējams, ka romantiskās attiecības beigsies pēc īsa laika, turklāt pēc abpusējas vienošanās, un vairs nevajadzēs mocīties pārdomās, ko darīt. Turklāt abi būsiet šķīrušies kā draugi un saglabāsiet patīkamas atmiņas viens par otru.

Šim pārim labāk ir nesteigties ar attiecību oficiālu statusu. Ja radi neliek mieru, paziņojiet, ka esat saderinājušies, un dzīvojiet laimīgi kā līdz tam.

! P.S. Šis ir izklaides tests un kā tāds arī uztverams.