PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Tests! Izrēķini pats! Nauda līp vai bēg?

© Pixabay

Grozies kā gribi, pat vislielākais ideālists bez naudas dzīvot nevar. Numeroloģijā iespējams saskatīt cilvēka potenciālu, tajā skaitā attiecības ar naudu. Hirologi zina, kāda izskatās tā dēvētā miljonāra zīme cilvēka plaukstā. Tie, kuriem tāda zīme ir, ir spējuši iegūt lielu naudu. Arī numerologs spēj atšifrēt naudīga un beznaudīga cilvēka ciparu kombinācijas.

Šajā izklaides testā ir iespējams papētīt savu numeroloģisko naudas līniju. Ja vārda un uzvārda skaitliskais kods vai dzimšanas dati satur vienu no tā dēvētajiem naudas skaitļiem, tad tas liecina par to, ko droši vien konkrētais cilvēks jau zina - nauda viegli nāk, un šajā ziņā viņš ir veiksminieks. Viņš spēj labi nopelnīt vai nu ar savu darbu, vai hobiju, vai arī citādā veidā tiek pie lieliem līdzekļiem. (Precīzāk to izanalizē numerologs individuālā konsultācijā.)

Ja naudas vibrācijas dzimšanas datumā vai vārda un uzvārda skaitliskajā kodā nav, tad cilvēkam ir jāraujas vaiga sviedros, lai kaut cik nopelnītu. Ne vienmēr tas tā arī ir - strādā, cik daudz spēj, bet līdzekļi pazūd kā reta lielus lāse tuksneša smiltīs. Tiklīdz nauda ir nopelnīta, rodas pēkšņa vajadzība to izlietot un nav iespēju uzkrāt.

Kā rēķināt.

1. Nozīmīgākais kods ir cilvēka dzimšanas dati. Lai aprēķinātu šo kodu, jāsaskaita visi cipari dzimšanas datos līdz viencipara skaitļiem. Izņēmums - ja summa ir skaitļi 11 un 22.

Piemēram, dzimšanas datums ir 31.10.1984.:
3+1+1+0+1+9+8+4 = 27 = 2+7 = 9.

Devītnieks ir pirmais naudas koda skaitlis.

2. Burtu un ciparu atbilstības tabula

Publicitātes foto

Vārdu un uzvārdu pārveidojiet ciparu formātā:

J a n a Z ā l e

6 1 3 1 5 2 9 7

Visus ciparus saskaita: 6+1+3+1+5+2+9+7 = 34 = 3+4= 7

Tādējādi iegūstam otro naudas kodu - septītnieku.

Ja ir mainīts uzvārds, var izrēķināt, kāds naudas kods atbilda iepriekšējam uzvārdam vai uzvārdiem.

NAUDAS SKAITĻI

Šajā kontekstā naudas skaitļi ir: 4, 6, 8, 9.

Ja viens vai abi jūsu individuālie naudas kodi ir kāds no šiem skaitļiem, tad esat piedzimis ar laimes vērdiņu pagalvī.

Ja kods ir:

4 - varat neuztraukties par naudu. Kaut arī ienākumi nav lieli, tie ir stabili. Ja vien paši neizdarīsiet kādu īpaši kļūmīgu soli, bez naudas nepaliksiet;

6 - nāksies strādāt ilgi un sviedriem vaigā. Toties dzīves otrajā pusē būs iekrāts pamatīgs kapitāls un vecumdienas būs visai naudīgas;

8 - nauda jūs mīl, tā allaž uzrodas, turklāt vairumā. Svarīgi ir laikus plānot, ko ar to darīt, kā ieguldīt;

9 - jums vienmēr būs tieši tik daudz naudas, cik vajadzīgs konkrētā plāna vai vēlmes īstenošanai. Brīdinājums: lai nauda nekļūst par pašmērķi!

BEZNAUDAS SKAITĻI

Šajā kontekstā beznaudas skaitļi ir: 1, 2, 3, 7.

Ja viens vai abi naudas kodi atbilst kādam no šiem skaitļiem, tas nenozīmē, ka naudas nebūs. Tas nozīmē, ka cilvēkam būs ļoti daudz jāstrādā, pat jācīnās, jāpūlas, lai nodrošinātu savu materiālo dzīvi. Naudas trūkums būs dzinulis to iegūt. Diemžēl ir lielākas iespējas līdzekļus zaudēt, ja tos iegulda nepārdomāti.

ĪPAŠIE SKAITĻI

Tiem atbilst: 5, 11, 22.

Ja kods ir:

5 - pārmaiņu skaitlis; viss ir atkarīgs no dzīvesveida un rīcības, kādu cilvēks izvēlējies. Uz piecnieku var attiecināt teicienu «Visu vai neko»;

11 un 22 - ja dzimšanas datos vai vārda un uzvārda skaitliskā izteiksme atbilst šiem skaitļiem, tad cilvēkam ir noteikti jāzina savs dzīves mērķis; viņam jāattīstās garīgi, lai nonāktu naudas plūsmā;

11 - formāli tas nav naudas skaitlis. Pie cilvēka ar šādu kodu nauda «atnāk» dzīves otrajā pusē, ja viņš ir dzīvojis atbilstoši savam dzīves aicinājumam, mērķim un garīgi attīstījies;

22 - šā skaitļa vibrācija spēj piesaistīt ļoti lielus līdzekļus, ja cilvēks ir iemācījies sekot savam aicinājumam un nebaidās rīkoties, vadīt vērienīgus projektus, pieņemt izaicinājumus. Pretējā gadījumā nākas novērot, ka ķibeles, nereti pat traģēdijas seko cita citai.

P.S. Profesionāļiem

SKAITĻU TRŪKST - KO TAS NOZĪMĒ?

Lai to konstatētu, jāizveido numeroloģiskā matrica. Žurnāla lasītāju vidū ir gana numeroloģijas zinātāju, tāpēc par matricas izveidi sīkāk nepaskaidrosim. Citi šo testa daļu var ignorēt.

Ja trūkst skaitļa:

4 - rodas grūtības materiālās dzīves nodrošināšanā un naudas pelnīšanā; trūkst enerģijas mērķu sasniegšanai;

5 - ir grūtības noskaidrot un attīstīt savus talantus, dotības; nevar pilnībā sevi pierādīt, lai kļūtu zināms vai slavens, nemitīgi kaut kas bremzē un traucē;

6 - naudas grūtības, jo cilvēks pienācīgi nenovērtē savu darbu, zināšanas, ieguldījumu, viņam ir zems pašvērtējums;

8 - vairs ne grūtības, bet jau problēmas ar naudu, rodas iespaids, ka katrs eirocents bēg no šī cilvēka;

9 - dzīvē jāiztiek bez tā, ko mēdz dēvēt par eņģeli. Proti, ja cilvēks krīt, tad spilvenu viņam kritiena vietā neviens nenoliek; rodas naudas grūtības, neparedzēti izdevumi, turklāt lieli.

VISNAUDĪGĀKIE SKAITĻI

Ja aprēķinos veidojas šādas kombinācijas, tad ziniet - tie ir visnaudīgākie skaitļi: 88, 48, 68, 89, 45, 58, 56, 59.

Horoskopi

Domāšanas temps mēdz būt izšķirīgs situācijās, kad nepieciešama ātra reakcija. Ir cilvēki, kas ātras reaģēšanas iemaņas izmanto profesionālajā darbībā, kļūstot par specvienības kareivjiem, pilotiem vai smalkiem ķirurgiem, kad sekundēs pieņemti lēmumi nosaka dzīvību cenu.

Svarīgākais