Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izrēķini pats! Iepazīšanās datums: laimīgas attiecības vai mīlas mokas

© Pixabay

Pavasarī piedāvājam izmēģināt vieglprātīgāku testu tiem, kuriem ir svarīgi zīmīgi datumi un kuri tos ievēro, svin un atceras. Proti, ko iepazīšanās vai attiecību uzsākšanas datums (kad nolēmāt dzīvot kopā, kļuvāt par pāri u.tml.) pavēsta par jūsu attiecībām.

Var, protams, uzdot neatbildamus jautājumus: kāpēc mēs iepazināmies, kāpēc tieši tajā datumā un gadā, kāpēc tieši tur, bet var intereses pēc apsēsties un sarēķināt, ko piedāvā cipari.

Šī informācija ir vispārīga. Tāpat kā astroloģijā, arī numeroloģijā individuālas prognozes tiek veidotas, izmantojot individualizētus, personīgus datus. Tā ir daudz precīzāka un trāpīgāka prognoze.

Kā rēķināt? Summā izmanto skaitļus no 1 līdz 9. Piemēram, iepazīšanās datums ir 2015. gada 15. februāris. Saskaitām visus ciparus: 2+0+1+5+1+5+2=16=1+6=7

Šī pāra attiecībām aizbildnis ir 7.

Atgādinām, ka gada mēneši tiek apzīmēti ar skaitļiem rindas kārtībā: janvāris - 1, februāris - 2, marts - 3 utt.

Ambiciozais Vieninieks

Vieninieks simbolizē ambīcijas, neatkarību, pašpārliecinātību. Nereti cilvēkus, kuri ir iepazinušies zem Vieninieka zīmes, apvieno kopīgas profesionālas īpašības, piemēram, karjerisms, mērķtiecība un vēlme priekšniekot, sauksim to tā. Ne vienmēr, tomēr samērā bieži Vieninieka pāris cenšas apvienot spēkus un sadarboties, retāk - sacensties un mēģināt noteikt, kurš ir labāks, veiksmīgāks, bagātāks u.tml. Tieši sāncensība var kļūt par klupšanas akmeni šī pāra attiecībās, jo abi vilks deķīti katrs uz savu pusi, kamēr to pārplēsīs.

Šo pāri bieži ietekmē apkārtējo viedoklis, vērtējums, prasības. Tas var izjaukt šo savienību. Toties satuvināties palīdz spēcīgas emocijas un jauni iespaidi. Biežāk kopā dariet to, kas abiem sagādā emocionālu baudu! Var sarīkot svētkus nedēļas vidū un negaidīt piemērotu datumu.

Sentimentālais Divnieks

Divnieks simbolizē maigumu, sentimentu, romantiku. Divnieks asociējas arī ar pacietību. Viens vai abi partneri var ilgi šaubīties par sevi, par mīļoto cilvēku, par savām un viņa jūtām, analizēt emocijas. Iekšējās šaubas ilgstoši nevajag krāt, labāk tās izrunāt, jo bieži mēs iekšēji projicējam pavisam citu ainu. Šis pāris, kur abiem ir ļoti augsts pacietības līmenis, attiecības var uzsākt tikai fiziskas pievilkšanās dēļ, bet ar laiku labs sekss var pārtapt par noturīgu mīlestību. Divnieka pārī traucēklis ir haoss, steiga, vēlme visu saņemt ātri un tepat, neprasme klausīties un just mīļoto cilvēku. Ja gribas forsēt, izdarīt spiedienu, tad kāds no partneriem attiecībām zibenīgi pieliek punktu.

Divnieks signalizē, ka nevēlas krasas pārmaiņas: labāk, lai viss notiek lēni, mierīgi un loģiski. Divnieka cilvēkus tuvina romantika. Tās nekad nevar būt par daudz. Ja citiem ir medusmēnesis, tad šim pārim ir vismaz medus pusgads. Ja Divnieka pāris jūt, ka jūtas sāk izplēnēt, ar steigu jāizdomā kaut kas romantisks. Tik vienkārši.

Cietais rieksts Trijnieks

Trijnieks nozīmē: ir visas iespējas izveidot tik ciešas attiecības, ka tās var droši pārbaudīt ar uguni, ūdeni, varu, sievietēm, vīriešiem un vēl visu kaut ko. Grūtības Trijnieka pāri burtiski sacementē.

Trijnieks labi atrisina finansiālas un psiholoģiskas problēmas. Ja arī sāk sprikstēt kāda konflikta dzirkstelīte, partneri spēj ātri atrast kompromisu un tas ļauj izvairīties no situācijām, kad strīda laikā viens no tā dalībniekiem var justies apspiests vai pat pazemots. Tāpēc Trijnieka pāris atstāj laimīgu, harmonisku attiecību iespaidu, un tā arī ir. Šai idillei var pienākt gals, ja ļaujat ģimenē iebrist ļauniem, skaudīgiem, melīgiem, liekulīgiem un nelietīgiem cilvēkiem. Savu draugu un paziņu loku izsijājiet caur smalku sietu.

Tā kā Trijnieka pārim viss ir labi, abi ir apmierināti, ar laiku abus var pārņemt slinkums kaut ko uzlabot savās attiecībās. Ir vērts pašiem sevi sapurināt, lai to izdarītu, Trijnieka pārim vajadzīgi kopēji mērķi, kopējs darbs, kopēji sasniegumi.

Sabiedriskais Četrinieks

Ja jums patīk pļāpāt par visu, tad jāiepazīstas Četrinieka pārvaldītajā datumā. Šis pāris būs ļoti sabiedrisks, komunikabls, vienmēr čalojošs, un sarunu tēmas nekad neapsīks. Četrinieka datumā parasti arī iepazīstas tie, kurus dēvē par kompānijas dvēselēm. Viens izmet kādu vārdu, otrs to uzķer un atspēlē pretim kā pingponga bumbiņu. Skat, intriga ir uzsākta!

Četrinieks simbolizē stabilitāti, tāpēc attiecībās nebūs jālauza galva, kur ņemt naudu, kur dzīvot, kā nopirkt mašīnu. Traucēklis var būt ļaunas mēles - skaudīgi, sīkumaini ļaudis. Ja tādi sāk lenkt šo pāri, ir laiks no viņiem atbrīvoties. Nē, ne tādā veidā! Labāk izvairieties no saskarsmes ar viņiem, jo Četrinieka pāris ir atklāti un mazliet par daudz lētticīgi, ko citi mēdz izmantot savā labā. Ieteikums: nedaudz noslēpiet savu atklātumu un atvērtību. Jo mazāk par jūsu attiecībām zinās, jo drošāk dzīvosiet.

Ja attiecības pārī sāk šķobīties, tās var atjaunot atklāta, sirsnīga saruna. Ir vēl kāds ieteikums: ja esat iepazinušies Četrinieka datumā un uzsākuši kopdzīvi, tad lieciet aiz auss, ka par visu nozīmīgākas ir jūsu attiecības, nevis citu cilvēku problēmas.

Laimīgais Piecnieks

Ja esat iepazinušies zem Piecnieka zvaigznes, varat uzskatīt, ka izvilkta laimīgā loze. Šis datums sola stipras un laimīgas attiecības. Par Piecnieka pāri mēdz teikt, ka cilvēki visu mūžu nodzīvojuši kā cimds ar roku. Ideālu attiecību nav, arī tas ir skaidrs kā avota ūdens. Piecnieka pārim klupšanas akmens var būt vētrainas emocijas, impulsīva rīcība, un te nu vietā atcerēties, ka pateiktu vārdu ar cirvi neizcirtīsi. Ar laiku jau cilvēki iemācās iekost mēlē vai noskaitīt vismaz līdz 37. Tomēr attiecību sākumā var gadīties situācijas, kad abi jūtu uzplūdā sastrīdas, sakrāmē somas, aizcērt durvis un izšķiras. Pēc laika abi tikpat vētraini metas viens otram ap kaklu, izkrāmē somas un atkal sāk dzīvot kopā. Kamēr tas abiem ir drīzāk jautri nekā mokoši, tikmēr viss labi. Diemžēl ar laiku tādās attiecībās var emocionāli pārdegt. Labāk ir iemācīties nespēlēties ar sevi un partneri. Kamēr Piecnieka pāris nesāk konfliktēt tā, ka asinis šķīst, un spēj vienoties par abiem būtiskiem jautājumiem, tikmēr viņi ir nešķirami.

Bezpalīdzīgais Sešnieks

Ja tiešām pietrūkst mūžīgu pārdzīvojumu, smadzeņu skalošanas, greizsirdības scēnu, tad iepazīstieties Sešnieka datumā! Sešnieks garantē ļoti sarežģītas, emocionāli mokošas, piesātinātas attiecības. Nereti iepazīšanās gadadienā nez no kurienes uzrodas bijušie vai bijušās, kas paši/pašas nezina, ko grib. Bet klāt ir. Nereti Sešnieka datumā sākas intrigas, romāni, kas nebūt nav tas, ko gribas ilgtermiņā.

Ja cilvēks ir uzsācis attiecības Sešnieka datumā, tad viņam ir jāmācās piedot, jābūt pacietīgam un attiecībās jārod kompromiss. Tas var palīdzēt nosargāt attiecības, ja tās ir tik nozīmīgas, ka gribas saglabāt.

Aukstais Septītnieks

Ne velti saka, ka līdzīgs pievelk līdzīgo. Septītnieka datumā mēdz iepazīties cilvēki, kuri, gluži kā kaķi, staigā, kur tiem tīk. Šiem cilvēkiem nav viegli atrast kopēju valodu ar citiem, viņi nav emocionāli un attiecībās drīzāk ir vēsi. Meksikāņu kaislību un itāļiem raksturīgu saldu vārdu plūdu Septītnieka pārī nebūs. Viņus tas neuztrauc, jo viņiem ir sava ērtā pasaule. Drīzāk par to mēles trin cilvēki no malas.

Septītnieka pārī attiecības var izjaukt nepacietība, nespēja uzklausīt un pieņemt kritiku. Toties šī pāra savienību ir iespējams stiprināt, ja cilvēki apzinās, ka uz notiekošo var paraudzīties mazāk eksaltēti un pieņemt, ka cilvēki ir dažādi, bet tas nenozīmē, ka «normālo» cilvēku pasaule nav domāta Septītnieka tipa cilvēkiem. Ja šajā pārī viens otru periodiski pārsteigs ar kaut ko jaunu un spēs vismaz šad un tad piekāpties, tas attiecības uzlabos.

Krievu rulete jeb Astotnieks

Visneprognozējamākās attiecības. Nekad, tiešām - nekad nebūs saprotams, ko partneris grib. Kur nu partneris, arī pats par sevi nebūsi pārliecināts vai pārliecināta. Konflikti rodas uz līdzenas vietas, bez iemesla. Astotnieka pārim ir pilnīgi pieņemami vakarā nolemt, ka rīt abi precas, bet no rīta pamosties un visai pasaulei paziņot: mēs šķiramies! Attiecības ir sarežģītas, tās emocionāli iztukšo abus. Cilvēki jūtas noguruši viens no otra. Par Astotnieka pāri var droši teikt - no mīlas līdz naidam ir viens solis. Pat vēl mazāk. Bet! Der arī apgrieztais variants - no naida līdz mīlai viens solis. Jau tā apgrūtināto saprašanos pavisam sabojā nepārtraukta kontrolēšana un partnera pārmērīga aprūpe.

Astotnieka pārī attiecības var uzlabot, ja katram ir sava privātā telpa. Gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Kaut kur taču cilvēkam ir jāatpūšas un jābūt iespējai palikt vienam.

Fantazētājs Devītnieks

Devītnieks nozīmē visai īpatnējā veidā sakompilētas fantāzijas un, teiksim, bērnišķīgas kaislības. Ļoti bieži partneri viens otru idealizē un piedēvē īpašības, kādu īstenībā nav. Gluži kā pasakā. Attiecību sākumā viss šķiet skaisti un labi. Idille. Bet kādā brīdī acis atveras, un tad tikai sākas! Vilšanās ir klāt. Tāpēc Devītnieka datums zinātāju uzreiz brīdina, ka visbiežāk tajā tiek uzsākti īslaicīgi un vētraini romāni. Attiecībām punktu var pielikt neskaitāmi zvani, īsziņas, tādā veidā atgādinot par sevi, līdz partnerim apnīk. Ja gribat pielikt treknu punktu šeit un tagad, sāciet runāt par kopīgu nākotni. Viss. Tas, kurš šo ideju uzklausa, dziļās šausmās nolems bēgt.

Attiecības ir iespējams stiprināt ar kopīgām izklaidēm, kas vismaz nedaudz ļaus īstenot fantāzijas. Un vispār - lai tas ir īss romāns, toties tik neaizmirstams, ka būs ko mazbērniem stāstīt!