Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀS ASTROLOĢIJAS TESTS: Raksturs un planēta

© Pixabay

Numeroloģijas testu sastādītāji piedāvā noteikt cilvēka raksturojumu, izmantojot debess spīdekļa ietekmi numeroloģiskā interpretācijā. Numeroloģijā pieņemts, ka vienkāršajiem skaitļiem atbilst deviņi galvenie Saules sistēmas objekti, tātad – tiek piedēvētas arī tos raksturojošās īpašības. Izmanto skaitļus no 1 līdz 9. Ja nepieciešams, saskaitīšanu turpina, līdz iegūts viencipara skaitlis.

"Praktiskā Astroloģija"

Piemērs.

Saskaitām burtus vārdā un uzvārdā Jānis Bērziņš. Jānis = 6 + 2 + 3 + 4 + 8 = 23

Bērziņš = 3 + 8 + 7 + 5 + 4 + 4 + 9 = 40

Jānis+Bērziņš= 23 + 40 = 63; 6 + 3 = 9

Jānis Bērziņš atbilst 9 jeb Marsam.

  1. Saule Šīs planētas ietekmē esošie cilvēki ir spēcīgas personības, līderi. Mēdz rīkoties impulsīvi. Vienmēr ir pamanāmi. Gūst panākumus vienmēr un visur. Ir situācijas, kad kļūst varaskāri, toties ir augstsirdīgi, taisnīgi, atbildīgi, iniciatīvas bagāti. Bottom of Form
  2. Mēness Emocionāli, atklāti, pat naivi cilvēki. Viegli atrod kopīgu valodu un pielāgojas apstākļiem. Spēcīga intuīcija. Tai pateicoties, daudz sasniedz. Tas nozīmē, ka atrod vieglākos ceļus mērķu sasniegšanai, taču nerīkojas ar neētiskiem, neatļautiem paņēmieniem. Raksturs patīkams, mēdz būt emocionāli kāpumi un kritumi. Mēness cilvēki nopietni izturas pret ģimeni un laulību. Ir uzticīgi, introverti, noslēgti un nerunīgi. Mēģinot risināt problēmas, tās patur sevī, tāpēc gadās garastāvokļa maiņas. Tomēr viņi nepakļaujas pavēlēm. Piemīt stingrs raksturs, ir neatkarīgi, diplomātiski un atbildīgi.
  3. Jupiters Optimistu planēta. Viņi ciena citus un to pašu vēlas saņemt attiecībā pret sevi. Šie cilvēki kā magnēts pievelk laimi un harmoniju. Viņi nav uzstājīgi, bet prot panākt sev vēlamu rezultātu. Patīk analizēt sevi, un tas noved pie laba rezultāta, jo, tā kā pazīst sevi pietiekami labi, spēj precīzi novērtēt arī citus, un ar pirmo acu uzmetienu. Cenšas pilnveidoties, saprotot, ka neviens nav ideāls, bet nepieprasa citiem līdzināties ideālam. Palīdz un aizstāv tos, kam vajadzīga palīdzība. Nesavtīgi cilvēki. Patīk ceļot. 4. Urāns Stūrgalvīgi un kaprīzi cilvēki, sava ceļa gājēji. Viņiem piemīt pašiem savs priekšstats par pasauli un dzīves principiem, kuriem viņi seko, nelikdamies ne zinis par sabiedrībā pieņemtām normām. Vissvarīgākā īpašība ir neatkarība. Patīk daba, meklē sev līdzīgus draugus. Daudz paziņu, kurus vienmēr priecājas satikt. Kustīgi cilvēki, sabiedriski, atbildīgi un strādīgi. Viņiem ir laba atmiņa un piemīt lieliskas organizatora spējas. Diemžēl nereti reaģē nervozi un ir satraukti bez redzama iemesla.
  4. MerkurS Merkura cilvēkiem ir ass prāts, viņi izrāda iniciatīvu, patīk viss jaunais, un viņi bieži maina apstākļus. Viņu lielākais ienaidnieks ir rutīna. Ķeras pie jebkura darba, un viss padodas. Mērķtiecīgi cilvēki. Visu dara ātri: ātri rīkoja, ātri domā, ātri pieņem lēmumus. Cilvēki, kuri atrodas Merkura ietekmē, ir paškritiski, labprāt apgūst jaunas zināšanas un nodarbes. Prot kritizēt draugus tā, lai tie neapvainojas. Viņiem padodas itin viss, bet ja gadās kļūdas, tad ātri zaudē paļāvību saviem spēkiem un spējām. Viņi prot šarmēt, un tas atsver citas nepieciešamas īpašības, kuru viņiem trūkst. Piemēram, ģimenes dzīvē. Saimniekot gan nepatīk.
  5. Venera Veneras aizgādībā esošie ir jūtīgi un mīloši. Viņi ir apburoši, kas bieži dzīvē palīdz izkulties no sarežģītām situācijām, sevišķi tad, kad būtu jāizmanto prāts un rakstura stingrība. Viņiem patīk viss skaistais, daiļais, augstās mākslas. Viņi var gūt atzinību kādā no mākslas nozarēm. Vienmēr atradīs naudu savām iemīļotajām nodarbēm, jo visbiežāk apprecas ar pārtikušiem cilvēkiem. Piemīt laba gaume. Reizēm mēdz būt augstprātīgi. Viņi ir atvērti visam jaunajam. Ja jāpaveic kāds darbs vai uzdevums, spēj kļūt ļoti savākti un mērķtiecīgi, tomēr labprātāk atpūtina gan miesu, gan garu. Lādzīgs raksturs, miermīlīgi.
  6. Neptūns Cilvēki ar maigu raksturu, tomēr nepiekāpīgi. Aizraujas ar reliģiju un filozofiju. Nepraktiski, viņiem nauda neturas, ja ko nopelna, ātri notērē. Piemīt neparasts domāšanas veids, kas palīdz rasties ģeniālām idejām. Tā kā Neptūna cilvēki ir haotiski, viņi nenoved iesākto līdz galam. Ļoti jūtīgi, viņus var sāpināt uz līdzenas vietas, ir žēlsirdīgi un līdzjūtīgi. Fiziski nav spēcīgi. Ar grūtībām pieņem lēmumus. Kaprīzi, nespēj atteikt savām iegribām. Nepatīk skandāli un strīdi. Nosliece uz azartspēlēm.
  7. Saturns Vientuļnieki, sabiedrības nesaprasti. Ārēji šķiet nepieejami, taču tā ir tikai maska. Nepatīk nekas virspusējs, lēmumus pieņem pārdomāti. Vajadzīga stabilitāte un materiālais pamats. To visu Saturna cilvēki sasniedz ar smagu darbu, sviedriem un asinīm. Viņi ir noturīgi un pastāvīgi itin visā - attiecībās, paradumos, darbā. Vecumdienās ir materiāli nodrošināti. Mēdz būt spītīgi, bet tas lieti noder, kad jāsasniedz mērķis. Punktuāli, aprēķinātāji šā vārda labākajā nozīmē, uzmanīgi, piesardzīgi, metodiski, strādīgi. Saturnieši pakļauj, nevis pakļaujas. Uz viņiem var paļauties.
  8. Marss Tāpat kā planēta aizbildnis, arī Marsa cilvēki ir gatavi visu panākt saviem spēkiem. Ja «marsieši» sastop šķēršļus, viņi no tiem nenobīstas, gluži pretēji - kļūst vēl nelokāmāki ceļā uz mērķi. Marsa cilvēki ir ļoti vīrišķīgi un apveltīti ar dzelzs gribasspēku, bet bieži vien viņu impulsivitāte un paradums rīkoties nedomājot ir lielākais klupšanas akmens. Neizvērtējot savus spēkus, viņi nereti sabojā labi sākto. Turklāt viņi ir diezgan patmīlīgi, un tas rada problēmas ģimenē un attiecībās kopumā. Apveltīti ar labām organizatora spējām, «marsieši» ilgi necietīs padotā statusu. Uzņēmīgi, ar iniciatīvu apveltīti, aktīvi un enerģiski cilvēki. Īsti līderi.