Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. 2019.gads: dzīvosim labi, ja mācīsimies no kļūdām

© Scanpix

2019. gada numeroloģiskā ietekme «pieder» skaitlim 3 (2+0+1+9=12/3). Prognozējot to, kāds varētu būt 2019. gads, var vērtēt arī pārējos skaitļus 2, 0, 1 un 9 un to ietekmi uz Latviju simbolizējošo ciparu 8, kā arī katra cilvēka individuālo gadu. Šajā publikācijā vairāk akcentēšu divus skaitļus – 9 un 3.

Devītnieka mācība

Devītnieks prasa pabeigt iesākto, kā arī norāda uz noslēgumu - kādai darbībai, procesam, periodam. Tātad šajā gadā varēsim izvērtēt, ko Latvijas valsts un tās iedzīvotāji ir sastrādājuši aizvadītajā desmitgadē. Ko būsim sējuši, to pļausim nākotnē. Taču cilvēka atmiņa ir īsa, kā zelta zivtiņai, un nu jau aizvadītās desmitgades mācības, visticamāk, būs aizmirstas. Kas zina, kāpšana uz vecajiem grābekļiem turpināsies…

Devītnieka ietekme var izpausties kā vēlēšanās mainīt veco, novecojušo un regresīvo un rīkoties pa jaunam. Gada sauklis varētu būt: «Vecais traucē!» Ak, jā, precedents ir - XIX gadsimta 70.-80. gados sarakstītajā kreiso kustības himnā «Internacionāle» tā arī teikts: «Mēs jaunu pasauli sev celsim.»

Atskatoties tikai uz dažiem aizvadītajiem gadiem, kas, pēc numeroloģijas, pagājuši trijnieka ietekmē, un vienu, kas bijis arī ar iespaidīgu devītnieka «bagāžu», ir visai maz iepriecinoša, ko pateikt par iespējamo «ražu» 2019. gadā.

Trijnieka ietekme: viegli, radoši, netradicionāli

Trijnieka ietekme ir vieglāka, gaisīgāka, pat vieglprātīgāka. Ja Latvijas simtgadi un dziesmu un deju svētkus ar visiem to izdevumiem svinētu 2019. gadā, tad cilvēku attieksme būtu cita - pieļāvīgāka, labvēlīgāka, priecīgāka. Jo svētki taču. Ir jāpriecājas. Un cilvēkiem gribas priecāties. Trijnieks ir cerību aizbildnis. Gribēsies cerēt, ka viss būs labi. Sākusies jauna Latvijas simtgade. Bet vietā atcerēties biznesa astrologa Kristapa Baņķa brīdinājumu par 2020. gadā gaidāmo krīzi. Varbūt tieši tāpēc 2019. gadā ir vēlme padzīvot vieglāk; ja gribas skarbāku vērtējumu - gads aizritēs kā dzīres pirms mēra. Par laimi, ne visiem.

Jo vairāk 2019. gadā sarežģīsim savu dzīvi, jo dzīvot būs sarežģītāk un varam «iebraukt auzās». Šajā gadā veiksies tiem, kuri būs ieinteresēti redzēt, apgūt, uzzināt, izveidot, izmēģināt ko jaunu - inovācijas, netradicionālus risinājumus.

Problēmas ir visiem, bet to risinājums - katra paša ziņā. Ja gribas pārtraukt kāpt uz jau zināmiem grābekļiem, tad ir laiks meklēt citādus risinājumus.

Gads iedvesmos uz radošumu, optimismu, spontānu rīcību un entuziasmu. Trakiem pieder pasaule! Var gaidīt inovācijas, izgudrojumus, kas palīdzēs novērst vai mazināt globālas problēmas, piemēram, ekoloģiskas.

Gads labvēlīgs ambiciozām idejām, tikai uzreiz ir jāķeras arī pie izpildīšanas. Nevajag sapņot un kalt plānus, no sapņiem paēdis nebūsi. Jārīkojas. Var mācīties valodas, ceļot, iepazīties, veidot karjeru. Jaunas idejas attaisnosies, pat ja sākotnēji šķiet riskantas. 2019. gadā dari to, kas sagādā prieku. Pavadi laiku kopā ar draugiem vai tuviem, mīļiem, patīkamiem cilvēkiem.

Ja gribi iepazīties, tad aizmirsti par kompleksiem un to, ka «manā vecumā internetā neiepazīstas». Izdari! Gaidāmi karsti romāni. Vai tie būs ilglaicīgi? Pat ja nē, tad atceries, ka nekas nav mūžīgs. Gan jau pienāks arī bieži pasludinātais pasaules gals.

Trijnieks simbolizē mentālu, emocionālu, finansiālu, garīgu pārpilnību. Var rasties jauns mesija, garīgā autoritāte.

Par trijnieka vecāko aizbildni numeroloģijā tiek uzskatīts Jupiters (atsevišķās sistēmās Merkurs). 2019. gadā planēta labvēlīgi ietekmēs trijnieka pozitīvos aspektus, tajā skaitā pašizglītošanos, pilnveidošanos un principa «dots devējam atdodas» ievērošanu.

2019. gadā enerģiju papildinās sarkana, dzeltena un oranža krāsa.

TRIJNIEKA IETEKMĒ

* 2010. gadā daudzviet plosījās zemestrīces, cunami, musoni, tehniskas katastrofas, vulkānu izvirdumi, notika terorakti un lokāli, cilvēku nāvi izraisoši nelaimes gadījumi uzņēmumos.

*Bezpeļņas organizācija «WikiLeaks» publiskoja vairāk nekā 250 000 ASV diplomātu iekšējās lietošanas ziņojumu. Skandāls!

* 2001. gada sākumā brīvā satura enciklopēdija Vikipēdija tika iedarbināta tiešsaistes režīmā.

* Nīderlandē tika legalizētas viendzimuma laulības. Tā kļuva par pirmo valsti, kur tādas ir atļautas.

* No Baikonuras kosmodroma palaida kosmosa kuģi, nogādājot kosmosā pirmo kosmisko tūristu - amerikāņu miljonāru Denisu Tito, kurš veiksmīgi atgriezās uz Zemes un tik ļoti aizrāvās ar kosmosa iekarošanu, ka vēlas apsteigt NASA ar komerciāliem lidojumiem uz Marsu. Viņš pavēstīja, ka grib iedvesmot citus sekot viņa paraugam un lidot kosmosā. Nudien, trakajiem pieder pasaule!

* Pāvests Jānis Pāvils II ieradās vizītē Sīrijā un kļuva par pirmo pāvestu, kas bijis mošejā.

* 11. septembrī ASV notika teroristu uzbrukums Ņujorkā Pasaules tirdzniecības centram un Pentagonam.

* Raķete, kas «nomaldījās» Ukrainas pretgaisa aizsardzības mācībās, notrieca Krievijas aviokompānijas «Sibirj» pasažieru lidmašīnu, un bojā gāja 78 cilvēki.

* Rīgā tika svinēta pilsētas astoņsimtgade, pasākumus apmeklēja vairāk nekā 1,5 miljoni cilvēku.

* Latvijā viesojās Velsas princis Čārlzs, kuru pie Brīvības pieminekļa ar neļķēm iekaustīja jauna meitene, pēc incidenta dēvēta par neļķu Alīnu. Tādējādi viņa esot protestējusi pret Latvijas iestāšanos NATO un karu Afganistānā. Starp citu, kad britiem pasaka, ka «esmu no valsts, kurā Čārlzam iesita pa seju ar neļķēm», viņi izrāda apbrīnu.

* 1992. gadā Lielbritānijas premjerministrs Džons Meidžors paziņoja, ka Baltijas valstīm tiks atdots zelts, ko 1968. gadā Anglija pārdeva PSRS;

sākas Krievijas karaspēka izvešana no Latvijas.

* Tika pieņemts lēmums par Latvijas rubļa laišanu apgrozībā, kaut arī kā likumīgs maksāšanas līdzeklis joprojām palika arī PSRS rublis.

* Krievijas Federācijas Augstākā padome pieņēma lēmumu, ar kuru Krievijas tā brīža robežai ar Baltijas valstīm tika noteikts robežas statuss.

* 1983. gada 9. maijā Romas pāvests Jānis Pāvils II atcēla Galileo Galileja izraidījumu no baznīcas. Bija jāpaiet gadsimtiem, lai katoliskā baznīca atzītu, ka kļūdījusies, piespiežot Galileo Galileju atteikties no brīvas savas zinātniskās izpētes tēmu izvēles. Zinātnieks pierādīja, ka Zeme apriņķo Sauli, bet baznīca uzskatīja, ka viņš grauj Svēto rakstu mācību.

* Polijas valdība atcēla karastāvokli un amnestēja politiski ieslodzītos.

* Padomju militārais virsnieks Staņislavs Petrovs novērsa pasaules kodolkaru. Padomju izlūksatelīti kļūdaini bija reaģējuši uz rietošās saules gaismas atspīdumu mākoņos, Staņislava Petrova dežūras laikā 26. septembrī agrās brīdināšanas sistēma iedarbojās un brīdināja, ka ASV pret Padomju Savienību ir palaidusi piecas kodolraķetes. Drošības protokols paredzēja, ka dispečeriem bija jāziņo augstākajai vadībai par jebkādām pazīmēm, kas varētu liecināt par ballistisko raķešu uzbrukumu Padomju Savienībai. Par spīti tam, Petrovs klasificēja to kā nesen ieviestās datorsistēmas kļūdu un neaktivēja PSRS atbildes kodolraķešu trieciena plānu.

* 15. decembrī atkārtoti tika notiesāts latviešu tautas brīvības cīnītājs Gunārs Astra.

Avots: Vikipēdija