Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kāpēc Kivičs maina mīļotās?

Andris Kivičs ir veiksminieks, viņš nonāk īstajā laikā īstajā vietā. Tādiem cilvēkiem dzīve ir kā zebra – baltās un melnās svītras mijas. Pēc veiksmju sērijas var saņemt dievietes Fortūnas knipi pa degunu. © F64

Lai ko var pārmest Andrim Kivičam, taču ne atklātību un tiešu runu. Ne velti viņa 2011. gadā izdotajai autobiogrāfiskajai grāmatai dots nosaukums «Mana privātā dzīve – tik atklāti, kā vēl nekad». Viņš runā par sevi pats un liek par sevi runāt. Attiecības ar sievietēm ir tikai viena Andra Kiviča dzīves daļa, tomēr tai tiek pievērsta īpaša uzmanība.

Viņš ir radīts skatuvei - gan kā mūziķis, gan kā sportists. Tiktāl Andris Kivičs ir savu potenciālu īstenojis. Vēl viņš ir neprognozējams - var noteikt mērķi un pēkšņi to mainīt. Pārvērtējis savus spēkus, var uzņemties pārāk daudz, tāpēc iesākto ir spiests pamest. Lai vai kā, viņš ir veiksminieks, laimes luteklis. Izņemot tās reizes, kad tā pati Laimes māte pelnīti «sadod pa degunu».

Andris Kivičs ir talantīgs cilvēks. Mūziķis, dzejnieks, dziesmu tekstu autors, televīzijas raidījumu vadītājs, profesionāls basketbolists, pasaules čempions strītbolā. Filmējies pāris pašmāju seriālos. Vietējo šovu dalībnieks. Mazāk atceras faktu, ka viņš jau 18 gadu vecumā uzvarēja LTV diktoru konkursā, bet nenostrādāja nevienu dienu. Tomēr no televīzijas nekur tālu neaiziet, un beidzamos gadus ar Andra Kiviča vārdu tika saistīts «Rīga TV24» sarunu raidījums «Rampas ugunis». Viņam patīk izzināt.

Par savām attiecībām runā atklāti. Daudzuprāt, pat pārāk atklāti. Visi, kas vien vēlējās, ir uzzinājuši, ka viņam ir divas oficiāli reģistrētas laulības, bijušas ilgākas attiecības ar dēla māti un tagad, kā pats saka, ceturtās nopietnākās - ar Lieni Skulmi.

Viņa attiecību sākums ir vētrains, nepamet sajūta, ka šim vīrietim arī vairāk nekā 40 gadu vecumā joprojām ir rozā brilles, bet, vērtējot viņa personību ar numeroloģijas un socionikas metodēm, kļūst skaidrs, ka Andris Kivičs ir ģimenes cilvēks - ideālists. Viņam ir savs ideālais ģimenes modelis. Kas notiek, kad ideāli neatbilst īstenībai? Krahs. Turklāt Andrim Kivičam ir savs morāles kodekss, ko viņš uzskata par ideālu. Tam viņš seko, to viņš ievēro un to proponē. Jo viņš ir pārliecināts, ka viņa morāles kodekss ir pareizs, tāpēc drīkst to vēstīt citiem.

Veidojot ģimeni, viņš pārliecinās, vai partnere atbilst ideālam, bet vēlāk, jau laulībā, cenšas gan partneri, gan abu attiecības novest līdz ideālam. Ne vienmēr otrs cilvēks ir gatavs to izturēt. Tomēr Andra Kiviča tipa cilvēks to nedara, ļaunu nodomu vadīts, šis nu reiz ir cilvēks, kurš arī pats pielāgojas partnera uzskatiem un ieradumiem. Ir empātisks, prot klausīties. Neskopojoties tuviniekiem dod gan naudu, gan patiesu sirds siltumu un mīlestību. Un viņš noteikti negrib kaitēt sev tuvajiem cilvēkiem.

Bet - temperaments! Tas vārās kā vulkāns, tāpēc cilvēks visu laiku kaut ko meklē un šķiet neapmierināts ar sasniegto un iegūto. Mēdz pārspīlēt lietas, ko citi uztver mierīgāk. Rīkojas sirds, nevis prāta vadīts. Viņš attiecībās var būt auksts kā ledus vai verdošs kā piķa katls. Galējību cilvēks, tāpēc ātri iemīlas, aizraujas. Bet, kamēr mīl, ir uzticīgs.

*

ASTROLOĢISKAIS CV

Saule - Dvīņos

Mēness - Skorpionā

Merkurs - Vērsī

Marss - Aunā

Astroloģiskajā kartē (kosmogrammā) dominē Uguns stihija. Lūgums nekaitināt, jo personībai piemīt dinamika un enerģija, kas atsevišķos apstākļos var «aiziet pa gaisu» kā tvaika katliņš. Tajā pašā laikā pēcāk ātrumā sastrādātā būs žēl. Tas tā - virspusēji raugoties. Taču patiesībā Mēnestiņš Skorpionā savas dziļākās emocijas noglabā cieši un atklāti stāstīt, kas uz sirds, visiem neies. Jā, arī - kādu pāridarījumu piedos, bet tomēr neaizmirsīs. Ja reiz kādu mīl, tad vēlas, lai otrs cilvēks ir viņa cilvēks ar sirdi un dvēseli. Marss Aunā attiecībās vēlas kaislības, un tam netīk rutīna. Vajag, lai ir aizrautība. Saulīte Dvīņos aspektēta samērā harmoniski, var būt dažādas intereses un dažādas darbības sfēras, kurās sekmīgi realizēties.

Cilvēku dzīvē ap 41 gada vecumu bieži vien ienāk pārmaiņas, kas astroloģijā tiek skaidrots ar Urāna ciklu. Daudzi tad maina nodarbošanos, veido vai slēdz biznesu, sāk citas attiecības, izvēlas kādu aizraujošu hobiju u.tml. Mierīgi un bez pārmaiņām šis periods nav pagājis gandrīz nevienam.