Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Gada pāri. Kāzas un attiecību peripetijas 2018

© Scanpix

Aizejošā gada slavenākās kāzas, kurām sekoja līdzi ja ne visa pasaule, tad Eiropa noteikti, bija karaliskās laulības. Britu karaļnamā – pat divas. Kur kāzas, tur arī šķiršanās. Šoreiz – ne britu karaļnamā, bet Krievijas šovbiznesa aprindās, un vecā (gadu skaita ziņā) vīra argumentus beigt laulību varētu atzīt par šā gada amizantākajiem. Par sabiedrībā zināmiem cilvēkiem mēles trin visā pasaulē, Latvija nav izņēmums. Bet pasaulē saprecina pat dzīvniekus.

Harijs - Jaunava, Megana - Lauva

Saseksas hercogs princis Harijs un Megana Mārkla

Lielbritānijas princis Harijs (pilnā vārdā Henrijs Čārlzs Alberts Deivids) un amerikāņu aktrise Megana Mārkla (īstajā vārdā Reičela Megana Mārkla) laulājās 2018. gada 19. maijā. Kāpēc trakulīgais princis vislabāk saprotas tieši ar Meganu?

«Praktiskā Astroloģija» jūlija numurā jau rakstīja, ka atbilstoši numeroloģiskajām matricām princim Harijam nav vajadzīga lolojama lellīte, suvenīrs, ko nolikt pilī uz plauktiņa, bet spēcīga, uzņēmīga sieviete, kura nebaidās izteikt viedokli. Un Megana ir sieviešu tiesību aizstāve. Vienlaikus Harijs ir gatavs un spēj šādu sievieti aizsargāt, un Meganai tas bija vajadzīgs attiecību sākumā.

Interesanti, ka līdzīgas attiecības kā Meganai un Harijam ir Harija māsīcai Eiženijai un viņas vīram Džekam Brūksbenkam - viņi ir ne tikai mīļotie un labi draugi, bet var kļūt arī par «labiem» ienaidniekiem.

*

Eiženija - Auns, Džeks - Vērsis

Jorkas princese Eiženija un Džeks Brūksbenks

Jebkuru karalisko kāzu galvenie vaininieki nepieder sev, viņu dzīvei seko līdzi visa valsts un kāzu dienā - pat vēl vairāk vērotāju.

Šogad 12. oktobrī apprecējās britu karaliskās ģimenes pārstāve Jorkas princese Eiženija Viktorija Helēna. Saseksas hercoga prinča Harija un Kembridžas hercoga prinča Viljama māsīca. Viņas izredzētais - uzņēmējs Džeks Brūksbenks. Pāris savas attiecības ir pārbaudījis kopš 2010. gada. Tiek uzsvērts, ka Eiženijai, karalienes Eizabetes bijušās vedeklas, dumpinieciskās Sāras Fērgusones meitai, nepatīk sekot karaliskajam protokolam, bet viņas vīrs Džeks savu vīnu tirdzniecības biznesu sācis no pašas apakšas - kā bārmenis. Augstās skolās nav skolojies, bet karaliskās dzimtas atvasi savaldzinājis ar manierēm, pašapziņu un attieksmi pret darbu.

Atbilstoši numeroloģiskajām matricām pāra attiecībās valda emocionāla un fiziska pievilkšanās. Eiženija ir laba sarunu biedre, gudra, un tas piesaistīja Džeku, kuram sievas intelekts ir stimuls neatpalikt. Viņu starpā ir mīlestība un savstarpēja sapratne, kas robežojas ar spēju sajust vienam otru no attāluma, un tas stiprina attiecības.

Jā, viens ir spītīgs, otrs ietiepīgs. Ja lēmumu pieņemšanu spēs brālīgi sadalīt starp abiem, tad viss kārtībā. Iespējams, sieviete ar princeses Eiženijas raksturu var netīkamam cilvēkam izsist pamatu zem kājām, slepeni izpētot viņa kārtis un izspēlēt tās pret pretinieku, bet vai viņa tā rīkosies attiecībās ar vīru - nu, tas jau ir cilvēka ētikas jautājums. Viens no šā pāra ir enerģisks, bezbailīgs, otrs - racionāli domājošs un strādīgs. Džeks ir tas, kurš balsta sievu un palīdz izkļūt no jebkādas situācijas. Ja viņa to novērtē, tad savienībai būs ilgs mūžs. Un netraucēs pat tas, ka Džeks skopojas ar emociju izrādīšanu.

*

Ilmārs - Vērsis, Agita - Strēlnieks

Ilmārs Rimšēvičs un Agita Ikauniece Veiksmīgs, ietekmīgs, bagāts. Daudzus gadus vadījis Latvijas Banku, šogad Ilmārs Rimšēvičs piedzīvoja pat ne melno strīpu, bet melno automaģistrāli. Viņš tiek apsūdzēts par kukuļa pieprasīšanu, viņu īslaicīgi aizturēja. Atbrīvoja pret drošības naudu. Īpašumi arestēti, aizliegums izbraukt no valsts, ieņemt noteiktus amatus, reputācija cietusi. Nesen Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs paziņojis, ka viņš ir aizdomās turētais vēl vienā kriminālprocesā.

F64

Visas šīs jezgas vidū pavasarī viņš apprecējās ar diriģenti Agitu Ikaunieci. Medijos pavīdēja informācija, ka abu attiecības ilgušas apmēram gadu un laulība noslēgta, lai saglābtu Ilmāram Rimšēvičam piederošo mantu.

Izanalizējot abu attiecības no numeroloģiskā skatupunkta, redzams, ka šādas savienības sākumā partneri var justies komfortabli, bet ar laiku sajūtas mainās - it kā pitons hipnotizē trusīti. Labi, ja tikai hipnotizē, nevis žņaudz. Saprotiet pareizi, pārnestā nozīmē. Ja rodas grūtības atrast kopīgu valodu un katrs runā savā valodā, tad šādā pārī agri vai vēlu lēmumus katrs sāks pieņemt pats.

Agita Ikauniece-Rimšēviča spēj saprasties ar ļoti atšķirīga rakstura cilvēkiem. Varētu sacīt, ka viņa hipnotizē ar šarmu, harismu, aizrautību, spēju iedvesmot, optimismu, ticību sev, plašo redzesloku, idejām. Šajā savienībā sieva ir ideju ģenerators, vīrs - izpildītājs, bet viņu ir jāprot aizraut un iedvesmot. Tas nenozīmē, ka viņš ir nonācis zem tupeles. Viņš zina, kā vislabāk izdarīt, un to spēj paveikt. Jāteic, starp šāda tipa cilvēkiem lietišķas attiecības ir noturīgākas nekā mīlētājiem. Lietišķa savienība var būt ļoti noturīga un ilglaicīga. Bet ģimeni taču var būvēt uz dažādiem pamatiem.

*

Ivans - Jaunava, Natālija - Skorpions

Ivans Krasko un Natālija Ševela Krievijas aktieris Ivans Krasko*, kuram ir 88 gadi, un viņa 60 gadus jaunākā sieva, arī aktrise, Natālija Ševela šogad bijis viens no visvairāk aprunātajiem pāriem ne tikai Krievijā, bet visur, kur vien nonāca informācija par abu aktieru izdarībām. Vēl tikai 2015. gadā apprecējušies, kad 2018. gadā šķiras. Lai gan - te šķiras, te pārdomā, paši netiek skaidrībā, ko darīs. Natālija, lūk, nevēlas dzemdēt Krasko bērnu un pat intīmo tuvību esot liegusi bailēs no grūtniecības, bet vīrs paziņo, ka veicis pārbaudes, kurās apstiprināts, ka viņa sperma esot «darba kārtībā».

Scanpix

Ivanam Krasko šīs ir ceturtās laulības. Sieva Natālija pavēstījusi, ka nepilnus 90 gadus vecajam Ivanam Krasko esot mīļākā, kas jaunāka par viņa ceturto sievu. Nekādas «Hameleonu rotaļas» un «Mīlas viesulis» nekonkurē ar šo aktierpāra seriālu.

Viņu attiecības atgādina teicienu, ka labākais draugs ir labākais ienaidnieks. No kuras puses bija lielāks aprēķins? Jauniņā Natālija bija Ivana Krasko studente. Viņai patika intelektuālais sakars - sarunas ar pasniedzēju, un arī vīrietis uz to «iekrita». Savukārt Natālijai bija patīkami, ka tik cienījams aktieris uz jauno meiteni skatās kā uz līdzvērtīgu, interesantu sarunu biedri. Viņš kaļ plānus, ir interesants, apburošs, izrāda apbrīnu savai sievietei teju katrā tikšanās minūtē. Viņa jūtas kā septītajās debesīs. Ar vienaudžiem viņai bija garlaicīgi.

Bet vīrietis šajā savienībā ir vairāk aprēķinātājs un skaidri zina, ko vēlas no partneres. Pētot numeroloģiskās matricas, nevar teikt, ka viņiem nebūtu saskarsmes punktu - abi ir apburoši, abiem patīk materiāli sakārtota dzīve, un garīgo arī neatstāj novārtā ne viens, ne otrs. Bet, jo ilgāk dzīvo kopā, jo vairāk atklāj viens otrā atšķirīgo, un tas sāk kaitināt. Kaujas lauks gatavs. Strīdas abi par visu, sākot no mājas rūpēm, beidzot ar karjeras veidošanu, un sieviete atklāj, ka vīrieša vārdi maz ko nozīmē - tukšmuldētājs.

Var teikt, ka tad, kad rozā brilles nokrīt, tas, kas agrāk šķita problēmiņa, tagad ir milzu problēma. Attiecību sākumā vīra svārstīšanos pirms lēmuma pieņemšanas Natālija attaisnoja ar viņa plašajām zināšanām, kurās ir jāsameklē nepieciešamā informācija, bet vēlāk viņa saskatīja šaubu māktu, nekonkrētu cilvēku.

___

*Latvijas skatītājiem Ivans Krasko varētu būt pazīstams no filmām «Sasisto lukturu ielas», «Jūras velni», «Meistars un Margarita», kurās tēlojis otrā plāna lomas.

*

TRAKĀ, TRAKĀ, TRAKĀ PASAULE Ir ļaudis, kuri mēdz tik ļoti cilvēciskot savu mīļdzīvnieku, ka ne tikai novēl tam visu savu pēcnāves mantu, bet arī apprecina - visbiežāk suņus. Pirms vairākiem gadiem Ķīnā notika pirmās kolektīvās kāzas 42 suņiem. Un saimnieki teica: ja redzēšu, ka mans suns nav laimīgs, pieprasīšu šķiršanos!

Daudz grūtāk ir pierunāt precēties kaķus ar plīvuru uz galvas un dīvainu kleitu mugurā, jo viņi ir nepaklausīgi. Ies, kur gribēs, nevilks, ko negribēs. Bet suni var ietērpt amizantās galvassegās un drēbēs un priecāties. Var pat sarīkot suņu medusmēnesi. Nav zināms, vai suņi iemīlas piedāvātajā partnerī, tāpēc labā ziņa ir tā, ka sirdis salauztas netiek. Un manta nav jādala. Un par šķiršanos nav jāmaksā.

Par kāzām gan jāmaksā, jo suņu laulību ceremonija un viss ar to saistītais ir bizness. Ēdieni, dzērieni, ziedi, drēbes, ķepu aproces ar «Swarovski» kristāliem un arī dārgākiem akmeņiem.

Suņus bieži apprecina 14. februārī - visu mīlētāju dienā. Nevar apgalvot, ka tas ir piemērotākais datums, jo suņiem ir savs horoskops. Tā kā suņi visbiežāk nedzīvo kopā, viņiem ir brīvdienu jeb tālsatiksmes attiecības, lielas nozīmes kāzu datumam nav - tik un tā šī laulība nav īsta.