Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Tests. Tavs auto – draugs vai niķīgs kaitnieks

© depositphotos.com

Kāds ir, tāds ir – saka vieni. Otri pēta, vai auto numurzīmē varēs saskatīt zīmīgas sakritības. Trešie ir gatavi mainīt neiepatikušos numuru, bet ceturtie to izdara. Piektie pasūtina individuālu numura zīmi, samaksā 3647,50 eiro un jūtas apmierināti. Viņi ir ieguvuši kāroto.

Varianti ir. Un viens no tiem - izrēķināt izklaides testus.

Pozitīvs vai negatīvs?

Auto numura kodam vajadzētu būt harmoniskam attiecībā pret tā īpašnieka vai vadītāja dzimšanas kodu.

Kā rēķināt?

  1. Personas dzimšanas kodu iegūst, saskaitot visus skaitļus dzimšanas datos līdz viencipara skaitlim. Izņēmums ir iegūtie skaitļi 11 un 22.
  2. Auto numura kodu iegūst, saskaitot visus ciparus un tiem atbilstošo burtu skaitlisko vērtību līdz viencipara skaitlim.

Ta­bu­lā no­rā­dīts, kāds skait­lis at­bilst kat­ram al­fa­bē­ta bur­tam.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A Ā B C Č D E Ē F

G Ģ H I Ī J K Ķ L

Ļ M N Ņ O P R S Š

T U Ū V Z Ž

3. Salīdzina abus iegūtos kodus.

Dzimšanas kods Pozitīvs auto numura kods Negatīvs auto numura kods

1

1, 3, 9

6, 8

2

2, 7

8, 9

3

3, 1, 9

5, 6

4

4, 3, 6, 8

1, 2

5

5, 6

2, 9

6

6, 5, 8

1, 9

7

7, 2

6,8

8

8, 5, 6

1, 2

9

9, 1, 3

5, 8

11

1, 3, 9, 2, 7

6, 8, 9

22

2, 7, 4, 3, 6

8, 9, 1

Kāds ir auto raksturs?

Tiek aprēķināts tikai auto numura kods (skat. iepriekšējā testa 2. punktu), bet šajā gadījumā izmanto arī skaitļus 11 un 22.

1. Automašīnai patīk tīrība, kārtība, rūpes un skaistums - bieža tīrīšana, uzkopšana, mazgāšana u.tml. Ja mašīnu pametīs novārtā, tā bieži bojāsies. Šim auto var būt tikai viens saimnieks, visus pārējos pie stūres tā «izēdīs». Sēšanās pie tāda auto stūres var beigties ar «nepārvaramu varu» - autovadītājs tiek provocēts pārsniegt ātrumu un pats izaicina citus satiksmes dalībniekus. Tiklīdz izkāpj no mašīnas, pats brīnās par savu rīcību.

Ieteikums: braucot klausieties relaksējošu mūziku un mēģiniet paredzēt dažus gājienus uz priekšu. Tas novērsīs uzmanību no nepārvaramas tieksmes «gāzi grīdā!».

2. Sportisks un kaprīzs auto, demonstrē savu raksturiņu. Visnepiemērotākajā mirklī var noslāpt, to nevar iedarbināt, sāk raustīties pie luksofora. Bieži lūst. Šī mašīna klausa tikai stingra rakstura cilvēku. Pie auto stūres vadītājs nereti kļūst nervozs, viņam šķiet, ka pārējie autobraucēji neko nezina un nesaprot.

Ieteikums: ja jūsu rīcībā ir untumainais Divnieciņš, iemācieties kontrolēt savu noskaņojumu un nepievērst uzmanību citu satiksmes dalībnieku rīcībai.

3. Jautrs un paklausīgs braucamais. Ja salūst, tad nevis brauciena laikā, bet pēc tam. Spēj nobraukt lielus attālumus bez nepatīkamiem pārsteigumiem tā vadītājam un pasažieriem. Pie šāda auto stūres šoferītim būs labs noskaņojums, galvā rosīsies jaunas, radošas idejas. Ieteikums: ikdienā nepieciešama regulāra apkope, tad Trijnieciņš kalpos ilgi un neprasīs daudz naudas remontiem.

4. Ja jūsu rīcībā ir busiņš, džips vai taksometrs, tad skaitlis 4 ir tam vispiemērotākais. Darba zirgs. Bet šis transports mēdz būt pārlieku komunikabls - tam uzmanību pievērš policisti, dīvaini ceļabiedri un zagļi. Auto var bieži iekulties sastrēgumos. Tam patīk dažādas pārveides, uzlabojumi, gari pārbraucieni un mierīgs šoferēšanas stils.

Ieteikums: apdrošiniet savu auto, iegādājieties ne tikai OCTA, bet arī KASKO polisi!

5. Brīvs kā putns gaisā - tas ir par Piecnieka tipa auto. Tas jutīsies apmierināts, ja braucamo visu laiku uzlabos, uztūnēs, papildinās ar tehniskiem jauninājumiem. Ja nokrāsosiet auto zīmīgā krāsā vai noformēsiet tā salonu ar neparastiem gadžetiem, būsiet trāpījis desmitniekā. Mašīna labprāt ļausies lutināties, tad tā kļūs par labu un paklausīgu ceļabiedru. Pie stūres gribēsies braukt ātri. Mašīna izturēs garus pārbraucienus.

Ieteikums: vadītājam var rasties vēlēšanās novērst uzmanību no ceļa, viņš var kļūt kašķīgs. Lai no tā izvairītos, ieteicams klausīties klusinātu mūziku vai sarunāties ar patīkamu līdzbraucēju.

6. Mierīgs, darbīgs un paklausīgs autiņš. Reti sabojājas, tikpat kā nekad neiekuļas avārijās, ar to negribas pārkāpt ātrumu, un mašīnai patīk rāms, līdzsvarots un strādīgs īpašnieks. Šāds auto ir labs ģimenes un kravas auto. Ar Sešnieku var mācīt braukt un palīdzēt citiem, piemēram, pārvest mantas.

Ieteikums: ja nepieciešama regulāra apkope, tad to spēj paveikt mašīnas saimnieks. Tas ekonomē līdzekļus un apliecina, ka auto tā īpašniekam ir nozīmīgs.

7. Pie šī auto stūres vadītājs var ieslīgt dziļās pārdomās un neatrasties «šeit un tagad». Septītnieku uzskata par statusa automobili, bet tā īpašnieku - par egoistisku, cinisku un citu satiksmes dalībnieku tiesības ignorējošu cilvēku. Septītnieka īpašnieki ir neatkarīgi cilvēki, individuālisti, viņi nevēlas sekot sociuma noteikumiem.

Ieteikums: mašīnai nepatīk, ja to rausta, negaidīti uzņem ātrumu vai strauji bremzē, tai ir piemērots pieredzējis šoferis.

8. Jo naudīgāks šoferis vai autoīpašnieks, jo labāk! Mašīna - Astotnieks ir piemērota ambicioziem un mērķtiecīgiem cilvēkiem. Šis auto var demonstrēt pat šķietami neizpildāmas tehniskas iespējas. Ja skaitlis 8 ticis mazbudžeta mašīnītei, tad tās īpašnieks pie stūres var izjust neapmierinātību ar savu statusu un ienākumiem.

Ieteikums: Astotnieks nav piemērots kravas transportam un autobusiem, proti, smagam darbam.

9. Devītniekam patīk komforts, miers un tīrība. Devītniekam vajag, lai salons ir tīrs, vadītājs - mierīgs un gatavs palīdzēt, ja kādam uz ceļa vajadzīgs atbalsts. Vispiemērotākais auto glābējiem, ugunsdzēsējiem, ātrajai palīdzībai. Skaitlis 9 piemērots elektromobiļiem. Tas neder taksometriem, maršruta taksometriem un smagajām automašīnām.

Ieteikums: stopētājus nevajag atstāt ceļmalā, noplīsušu auto stūrētājus nevajag pamest bez palīdzības. Dots devējam atdodas, un tad arī auto nesagādās rūpestus.

11 Sarežģīts auto - jūtīgs un ar mainīgu noskaņojumu, ja dzelžus pielīdzina cilvēciskām īpašībām. Vienā brīdī ir paklausīgs un gluži vai lido, nākamajā mirklī sabojājas un tracina īpašnieku. Šo braucamo var savaldīt jūtīgs šoferis, bet brutālu vadītāju mašīna pārmācīs, bieži lūstot. Ieteikums: uztveriet auto ar kā dzīvu būtni, runājiet ar to (atvainojiet - viņu). Tas ir piemērots godīgam, taisnīgam cilvēkam, dabas draugam.

22 Īpaša mašīna. Tai piemīt dvēsele un spēja padarīt savu īpašnieku labāku, viedāku, apgaismotāku. Neprasiet, kā. To var paskaidrot tie autovadītāji, kuri mašīnu uzskata par savu draugu, ģimenes locekli un dzīvu būtni. Devītnieks esot auto - Skolotājs. Tas piemērots skolotājiem, zinātniekiem, misionāriem, sabiedriskiem darbiniekiem, mecenātiem - visiem, kuri pasauli dara labāku. Ja Devītnieku necienīs, dzenās pa bezceļiem un piekraus bagāžnieku ar krāmiem, mašīna bieži bojāsies, ar to notiks ceļu satiksmes negadījumi. Vārdu sakot, tā nesīs nelaimi.

Ieteikums: ar šo auto nevajadzētu pārvadāt mantas.

INTERESANTI

Autovadītāji mēdz būt māņticīgi, iespējams, pat pārspēj sportistus. Numura zīmēs viņi ir gatavi saskatīt dažādas zīmīgas sakritības, bet daļu no tām nevēlas pārbaudīt uz savas un mašīnas «ādas». Piemēram, viena nulle ir tas pats, kas fortūnas rats taro kāršu sistēmā. Rats var griezties uz vienu pusi, uz otru - kā sanāk. Tas nozīmē iespēju. Ja ir divas nulles, tad iespējas vietā liktenis piespēlē amerikāņu kalniņus. Adrenalīnu mīlošajiem tāda numurzīme būs kā krievu rulete - vai nu trāpīs lode deniņos, vai arī ne. Tiek uzskatīts, ka negatīva ietekme ir vienā numurzīmē ietilpstošiem skaitļiem 9, 8 un 4. Daži numeroloģijas adepti pat uzskata, ka visdrošāk būtu izvairīties no šiem skaitļiem automašīnas numurzīmē vispār.