Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kā piesaistīt naudu?

© depositphotos.com

Naudīgu cilvēku veiksmes formulas ir atšķirīgas. Viens savu labklājību panāk ar zvērīgu darbu, otrs bagātību saņem mantojumā, vēl kāds prot atrast piemērotu biznesa partneri. Un ir cilvēki, kuri paļaujas uz veiksmi, tajā skaitā pievērš uzmanību īpašām naudaszīmēm savā maciņā.

Izklaides tests piedāvā palūkoties uz saviem naudas iegūšanas, krāšanas un tērēšanas paradumiem ar ne pārāk nopietnu attieksmi. Bet katrā jokā ir sava daļa patiesības.

KĀ APRĒĶINĀT?

Vārda un uzvārda burtu analogus skaitļos summē līdz viencipara skaitlim.

1 - A, G, Ļ, T

2 - Ā, Ģ, M, U

3 - B, H, N, Ū

4 - C, I, Ņ, V

5 - Č, Ī, O, Z

6 - D, J, P, Ž

7 - E, K, R

8 - Ē, Ķ, S

9 - F, L, Š

1 - jo kvalitatīvāk strādā, jo vērtīgāks savās acīs. Paļaujas uz sevi, palīdzību negaida. Darba devēji tādu darbinieku pelnīti atalgo ar naudas balvām, dāsnām prēmijām. Vieninieks prot iegūt savam darbam atbilstīgu atalgojumu. Tā kā viņu vairāk interesē process, nevis rezultāts, naudas netrūkst, bet par miljonāru nekļūst.

2 - vienmēr prot atrast vajadzīgos partnerus, kas palīdz iegūt vai nu siltu vietiņu, vai pietiekamu naudas daudzumu. Viņu labklājība ir atkarīga no sadarbības. Divnieks par miljonāru kļūst tad, kad saņem mantojumu, vai arī tad, kad prot sastrādāties ar biznesa haizivīm, kas kampj, ignorējot morāles normas.

3 - Trijnieks mīl naudu. Bet nauda pie viņa pielīp tad, kad Trijnieks prot apvienot savu izklaides kāri ar naudas pelnīšanu. Cilvēki ir gatavi maksāt Trijniekam par viņa dzīvesveidu un uzskatiem, un tad nauda plūst kā pa reni. Viss atkarīgs no harismas. Ja tās nav, var nākties kulties pa dzīvi, iztiekot no gadījuma darbiem.

4 - darba rūķis Četrinieks visbiežāk ir darbaholiķis, bet pats tāpēc necieš. Viņš nezina, kā ir, kad nauda uzrodas pati no sevis. Viņam nauda ir darba rezultāts. Ne vienmēr smags darbs tiek atalgots ar atbilstošu naudas daudzumu, toties Četrinieks spēj uzost naudas dzīslu tur, kur citi savu degunu nebāž. Šis cilvēks ir godīgs un uzticams, un netīra nauda pie viņa pirkstiem nelīp.

5 - cilvēks, kuram nauda skrien pakaļ, kurš spēj to nopelnīt jebkur - pat izklaides braucienā, komandējumā, komunikācijā ar nesen iepazītiem cilvēkiem. Viņš ir tik elastīgs savā dzīves uztverē, ka prot nepazaudēt naudu tur, kur citi to zaudē ar garantiju. Piecnieks maina darbības sfēras atbilstoši reālajai situācijai un neturas pie iesildīta krēsla. Viņam ir tik daudz talantu, ka badu nav iespējams piedzīvot.

6 - meklē domubiedrus un izdevīgus apstākļus. Vislabākie rezultāti ir ģimenes biznesam. Viņa spēks ir spējā būt līdzautoram, nevis spēlēt pirmo vijoli. Nauda nav Sešnieka pašmērķis, taču finanses šo skaitli mīl un naudas daudzums ir stabils, kaut arī ne vienmēr milzīgs. Paradokss: jo vairāk Sešnieks materiālā ziņā atdod, jo vairāk saņem atpakaļ. Ja Sešnieks spītīgi nevēlas sadarboties, tad dzīvo spiedīgākos materiālajos apstākļos.

7 - visu analizē, tāpēc spēj atrast racionālāko veidu savu spēju īstenošanai. Septītniekam ir prasme nopelnīt uz svešu noslēpumu rēķina, kaut gan dzīves finansiālā puse viņu maz satrauc. Septītnieks ir gatavs strādāt idejas vārdā, dzīvot nabadzībā, toties darīt to, kas viņu patiesi aizrauj un iedvesmo. Ja materiālās rūpes uzņemas kāds cits ģimenē, tad Septītnieks ir laimīgs un mūžam pateicīgs par to, ka viņš savu laiku var veltīt IDEJAI.

8 - Astotnieku interesē konkrēts rezultāts. Katrs darbs ir pelnījis atbilstīgu samaksu - tāds ir viņa moto. Vēlams labi apmaksāts darbs, jo ar pliku entuziasmu Astotnieks nestrādās. Toties viņš ir gatavs un spēj visu mūžu strādāt nepatīkamu darbu, ja vien tas nes labu peļņu. Astotnieks prot ieguldīt naudu izdevīgi, lai nauda strādā viņa vietā. Ja Astotnieks iegūst varu, tad tādēļ, lai vara vairotu viņa labklājību.

9 - Devītnieks meklē tādu darbu, kas ļautu aplaimot visu cilvēci, proti, globālu labumu, bet ir arī ikdienas vajadzības. Tāpēc Devītnieka attiecības ar naudu ir sarežģītas. Ja savā jaunībā Devītnieks gūst pieredzi un pārliecību, ka viņa centieni tiek atalgoti, kaut arī ne uzreiz un ne taustāmā formā, tad Devītnieks brieduma gados var kļūt par bagātu cilvēku. Būtiski ir prast gaidīt un nesteidzināt notikumus.

*

INTERESANTI

Kā piesaistīt naudu?

Droši vien daudzi ir pētījuši naudaszīmes un meklējuši pašiem nozīmīgas sakarības. Varbūt kādam maciņā joprojām glabājas uz ielas atrasts cents vai eiro, citam - naudaszīme ar zīmīgu sērijas numuru. Atkal jau jāatceras Kārļa Skalbes pasakas varonis pirtnieks Ansis, kurš krita kārdināšanā ar zaļo vara vērdiņu. «Mana māte arvien teica: kas labāks par uti, to paņem līdz,» Ansis nodomāja un iebāza vērdiņu kabatā. Jociņus par naudu izgudro cilvēki atbilstoši saviem uzskatiem, pieredzei un rakstura īpašībām. Arī to, ka naudai dzīvē nav nozīmes, nozīme ir tās daudzumam. Ko par to saka naudas numeroloģija, kādas banknotes glabāt maciņā?

Ja naudaszīmē ir:

000 vai vairāk nuļļu - naudaszīmes enerģija ir neitrāla un materiālo stāvokli neietekmē. Naudu nepievelk un neatgrūž.

111vai vairāk vieninieku - veiksmīga finanšu darījumu uzsākšana, bet naudas darījumi nebūs stabili, drīzāk viļņveida.

222 un vairāk divnieku - finansiāli zaudējumi. Nauda pazudīs kā ūdens smiltīs. Ja esat ieguvuši tādu naudaszīmi, izlietojiet to iespējami ātrāk.

333 un vairāk trijnieku - laimīgā naudaszīme, laimīgais vērdiņš! Naudas, laimes, labklājības magnēts.

444 un vairāk četrinieku - ienākumus nodrošina uzcītīgs darbs. Un tie būs stabili. Drošības izjūta.

555 un vairāk piecnieku - stabilitāte ir… nekāda. Piecnieku enerģija naudu var gan piesaistīt, gan atgrūst. Te ir, te nav. Un nekad nezini, kāds ir algoritms.

666 un vairāk sešnieku - mānīga enerģija. Var piesaistīt ļoti daudz naudas, bet var arī pārņemt savā varā, kad gribas pelnīt vēl un vēl, aizmirstot par visu citu, tajā skaitā ģimeni. Bagātība aizmiglo acis. Šo naudaszīmi makā var saglabāt tad, ja gribat pārliecināties, vai spējat izturēt pārbaudījumu ar naudu.

777 un vairāk septītnieku - nauda kaut kā rodas, bet nav saprotams, kā. Šī naudaszīme ir talismans, kas sargā to labklājību, ko esat ieguvis, nevis vairo to no zila gaisa.

888 un vairāk astotnieku - finansiālās labklājības garants. Naudas enerģijas magnēts. Pārbaudiet paši, vai darbojas!

999 un vairāk devītnieku - naudaszīmes enerģija prasīs, lai dalāties savos ienākumos ar citiem. Ja to nedarīsiet, naudas enerģija tiks bloķēta.

Ziedojiet šo naudaszīmi!

P.S. Mans maks nav sarkans, tajā nav ilgspēlējošu īpašu naudas talismanu, izņemot dzintara meistara Harija Jākobsona dāvināto dzintariņu (kā uzdāvināts un ielikts, tā palicis) un britu piecu mārciņu naudaszīmi ar sērijas numuru AA. To neļauj tērēt mana ģimene, sakot, ka varētu būt vērtīgs ieguldījums izsoļu vietnē «eBay». Esmu par slinku to pārbaudīt. Un, esot Lielbritānijā, aizmirstu iztērēt. Man ar naudu nav grāmatvediski skrupulozas attiecības.

Starp citu, dzintara vīrs Harijs Jākobsons stāsta, ka dzintara gabaliņš makā nodrošina naudu, veselību un mazuliet mīlestības. Nepārbaudīsi, neuzzināsi. Vācieši un japāņi atbraucot un runājot vai vienā mēlē - dzintars makā vairojot naudu. Interesanti, kā ticējumi izplatās tik atšķirīgās valstīs, saka dzintara apstrādes meistars Harijs Jākobsons.