PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko celt galdā viesiem?

© depositphotos.com

10.lapa

Ūdensvīrs

Ūdensvīram maltīte - tā ir iespēja pakomunicēt, apmainīties domām. Viņa stihija - tas ir demokrātisks furšets, kur visi ņem, ko vēlas, un runā, ar ko un kur vēlas. Tomēr Ūdensvīrs gūst vienādu gandarījumu gan no izsmalcinātas maltītes labā restorānā, gan no viras, kas meža vidū tiek vārīta uz ugunskura. Viņa vājība ir aukstās uzkodas, pirkstu uzkodas, kas nosit apetīti un ļauj neatrauties no patīkamas sarunas. Nav vēlams Ūdensvīru pārbarot ar saldumiem. Ūdensvīrs kļūs žirgtāks, pamanot ko neparastu vai iepriekš neredzētu - kādu oriģinālu ēdiena rotājumu, īpaši izvietotus ēdienus dīvainos traukos. Apetīti rosinās garšu kontrasti - rūgts-salds, skābs-sāļš. Tāpēc iederīgi būs pildīti produkti vai, piemēram, kanapē uzkodas, kur apvienota melone ar vītinātu šķiņķi u.tml. Un nelieciet Ūdensvīram gaidīt kaut kādu noteiktu brīdi, kad nu visi kopā sēžas pie galda!

Galda klājums:

Interesants būs kontrastējošu, tīru krāsu toņu salikums, piemēram, apakšējais galdauts oranžs, bet augšējais - zaļš.

Ūdensvīra veselībai ieteicamie produkti un garšvielas:

Cāļa gaļa, jūras veltes, garneles, siers, biezpiens

Sparģeļi, lēcas, kabači, patisoni, baklažāni, redīsi, graudaugi

Melone, bumbieri, vīnogas, plūmes, mellenes, zemenes, jāņogas

Kardamons, lakrica, vaniļa, rozmarīns, ķimenes, piparmētra

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais