Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Pirmais patskanis personvārdā atklāj nozīmīgu informāciju par cilvēku

© depositphotos.com

Numeroloģijā pastāv dažādas interpretācijas par to, ko raksturo skaitļi. Viena no tām attiecas uz pirmo patskani vārdā. Senatnē tika uzskatīts, ka dvēsele ienāk ķermenī tieši caur vārda pirmā patskaņa vibrācijām, veidojot turpmākās dzīves ētisko pamatu.

Jāpaskaidro, ka numeroloģijā dvēseles skaitli nosaka, izmantojot patskaņus - pilnā vārda un uzvārda patskaņu summa nosaka cilvēka dvēseles skaitli, viņa patiesās vēlmes un nolūkus. Tāpēc interpretācija par vārda pirmā patskaņa nozīmi nav pasmelta no nekurienes.

Pirmais (un nereti - vienīgais) patskanis personvārdā atklāj nozīmīgu informāciju, tas ir burts, kurš apraksta cilvēka patieso un šūpulī ielikto attieksmi pret dzīvi, to, kādu filozofiju viņš ir gatavs un spējīgs veidot, lai demonstrētu to citiem; kā cilvēks dzīvo - ar vērienu; palīdz citiem; kautrīgi nolien maliņā; velta līdzekļus labdarībai… Cita lieta, vai viņam sanāk dzīvot tā, kā «likten’s lēmis».

Piemēri:

Andis: pirmais patskanis vārdā ir burts A.

Krists: pirmais patskanis vārdā ir burts I.

Aira: pirmais patskanis vārdā ir burts A.

Patskanis Skaitlis Interpretācija

A 1 Radoša attieksme pret dzīvi. Neatkarīgs, patstāvīgs cilvēks, demonstrē savas personības nozīmību. Viņa garīgie meklējumi vedīs pie tā, lai uzsvērtu personības individualitāti (nejaukt ar egoismu). Pašpietiekams cilvēks. Viņam, protams, var pajautāt, kādēļ nedzīvo tā, kā citi: kad precēsies, kur ir ģimene, bērni utt.? Viņš pratīs pamatot, kādēļ viņa dzīvē tas nav būtiski, tādējādi iedvesmojot citus cilvēkus nebaidīties no neatbilstības sabiedrības izveidotajiem «pareizajiem» standartiem. Viņa kredo: esi pats!

Ā, U 2 Jūtīgs cilvēks. Viņa dzīves kredo ir mīlestība. Nevēlas konfliktēt, vēlas samierināt visas strīdus puses, viņa filozofija dzīvē ir būt miera nesējam. Jo miers baro, bet nemiers posta. Tomēr šādam cilvēkam nav jābūt pasīvam vērotājam, viņa miermīlīgumam ir jāizpaužas rīcībā, nevis vārdos vai vērojumos, skatā no malas.

E 7 Cilvēks, kurš analizē un domā. Protams, kā gan var analizēt, ja nedomā. Vienlaikus - neizlēmīgs, intuitīvs, vērīgs, pētniecisks. Iespējams, lielākie skeptiķi ir tie cilvēki, kuru dzīvē nozīmīga loma ir Septītnieka «raksturam». Bet! Šis cilvēks meklē arī dievišķo, fizika un filozofija ir ceļš, kādu viņš izvēlas, lai rastu dzīves jēgu.

Ē 8 Debesis un zeme, matērija un nemateriālais - tas ir par Astotnieku. Cilvēks, kurš meklē līdzsvaru: ja daudz iegūst, tad daudz ziedo citiem. Viņa dzīves kredo: tikai nauda laimi nenes. Jo vairāk iegūst sev, jo vairāk dod sabiedrībai. Tas ļauj izjust gandarījumu. Līderis. Spēj atrast veidu, kā pelnīt. Finanšu ģēnijs. Autoritāte, un ne tikai finanšu jomā (ja vien spēj atrauties no materiālistiskā pasaules uzskata).

I 4 Viņa dzīves kredo ir darbs un pašdisciplīna. Uzticams, lojāls cilvēks gan darba devējiem, gan saviem darba ņēmējiem, ja ir uzņēmējs. Godīgs un godprātīgs. Arī uzmanīgs - neriskēs ne ar mantu, ne savā atbildībā esošu cilvēku dzīvi, ne reputāciju. Lai cik paradoksāli izklausītos, arī tik piezemēts cilvēks ir radītājs. Viņš rada tādu dzīves filozofiju, kurā, pateicoties viņa darba spējām un attieksmei, var veidot stabilu sistēmu, kurā visi jūtas droši, ir nodrošināti un var nešķiet spēku un laiku problēmu risināšanai.

Ī, O 5 Ieinteresēts, zinātkārs cilvēks, kurš visu jauno uzsūc kā sūklis. Un nekavējas izmēģināt. Viņa kredo: cilvēk, priecājies par dzīves mistēriju! Piecnieks ir cilvēks, kurš citiem demonstrē, ko spēj paveikt brīvs gars, atvērts visam, šķietami bezrūpīga, taču nebūt ne sekla personība. Ja nebūs šādu «buntavnieku», kuri spēj ikdienišķajā rutīnā saskatīt un radīt prieku un svētkus, tad pieaugušā cilvēka dzīve kļūs vienmuļa un negaršīga: mājas-darbs-mājas.

Ū 3 Jūtīgs, radošs, meklē iedvesmu. Viņam piemīt entuziasms dzīvot un radīt. Viņa kredo ir: dzīve ir skaista. Viņu var salīdzināt ar Latvijas simtgades programmu, kurā tauta dzied un dejo, dzied un dejo, veido skaistus rakstus «Daugavas» stadionā, uzvelk saskaņotus tērpus un skandē patriotiskas dziesmas. Trijniekam ir labi dzīvot Latvijā, jo viņš saskan ar valsts būtību. Un piekritīsiet, ka smagam darbam saldi augļi -vajag arī tādus cilvēkus, kuri prot iedvesmot tos, kas atzīst ikdienišķa darba veidotu stabilitāti. Dzīvojam vieglāk un skaistāk! - aicina Trijnieks.