Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko var sagaidīt no pasaules politiskās "spices"?

© depositphotos.com

2.lapa

Baltie plankumi Kima biogrāfijā

Kopš seniem laikiem pastāvējuši mīti, ka pasaules varenie, it īpaši diktatori, slēpuši savus patiesos dzimšanas datus, lai viņus astroloģiski vai numeroloģiski nevarētu «atkost». Piemēram, Vācijas kanclera Ādolfa Hitlera astrokarte, kas veidota pēc oficiālajiem dzimšanas datiem, diez kā nesakrīt ar to, ko pasaule vēlāk no viņa pieredzēja. Tādi neģēlīgi noziegumi pret cilvēci tajā horoskopā nav «ierakstīti». Līdzīgi ir ar PSRS diktatora, slepkavas Josifa Staļina astrokarti. Sazvērestības teoriju piekritēji uzskata, ka abu patiesie dzimšanas dati ir citi.

Kas attiecas uz Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu, par viņa dzimšanas patieso laiku arī parādās dažādas versijas. Mēs par pamatu ņemsim pasaules cienījamākajos astroportālos visvairāk izmantoto. Proti, 1984. gada 8. janvāri. Bet pirms tam nedaudz par viņa dzīves gājumu un valsti, par kuras dzīvi pasaule zina diezgan maz. Tā apslēpta aiz «dzelzs priekškara».

Diktators Kims varu pārņēma 2012. gadā pēc tēva nāves. Pēc ANO datiem, Ziemeļkoreja ir viena no nabadzīgākajām valstīm, kur tauta cieš badu, valda amatpersonu patvaļa un cilvēku paverdzināšana. Tajā pašā laikā valsts vadītājs, saskaņā ar «dailymail.co.uk» sniegto informāciju, dzīvojot karaliski - 2013. gadā Čenuna tēriņi sasnieguši 469 miljonus eiro. No kurienes nabadzīgā valstī tāda nauda? Mēļo, ka uzticami ļaudis nelegāli pārvedot ziloņkaulu no Āfrikas un tirgojot to Ķīnā, kā arī tirgojot alkoholu islāma zemēs.

Šobrīd Ziemeļkorejas līderis publiskajā telpā sevi parāda kā valsts vadītāju, kam ļoti rūp ekonomiskais uzplaukums - foto rūpniecības uzņēmumos, foto kopā ar lauksaimniekiem u.tml.

Medijs skaidro, ka tā varētu būt arī Kima vēlme pasniegt sevi kā reformatoru gan savā valstī, gan uz āru. Pārņemot varu 2011. gadā, Kims solīja uzlabot dzīves līmeni un ieviest ekonomiskās reformas, kā arī padarīt Ziemeļkoreju par kodolvalsti. Tagad, kad kodolprogrammu viņš ir atzinis par noslēgtu, vadonis mēģina parādīt, ka dara labu arī ekonomikai.

ASTROLOĢISKAIS CV

Kims Čenuns

Saule - Mežāzī

Mēness - Zivīs

Merkurs - Mežāzī

Marss - Svaros

Saasināta sevis uztvere un sajūta, ka atrodas visa centrā, kas izriet no retrogrādā Merkura astrokartē. Ir arī paaugstināti stresa riski un mainīgas emocijas Var aizsvilties dažkārt par niekiem. Šo īpašību pastiprina tas, ka astroloģiskajā kartē dominē Uguns stihija. «Sazemējumu» dod Saules un Merkura atrašanās Mežāža zodiaka zīmē. Cilvēkam piemīt praktiskā un saimnieciskā domāšana, racionālisms un pat zināms materiālisms. Ja cilvēkam ar šādu astrokarti samazinās ienākumi vai zūd materiālā stabilitāte, var rasties ļoti liels psiholoģiskais diskomforts. Bet uz Kimu Čenunu tas acīmredzami neattiecas. Astrokartē ir maz tā dēvēto spriedzes aspektu, kas norāda: dzīvē maz šķēršļu, daudz kas viegli dodas rokā, nav daudz jācīnās ar grūtībām. Dažkārt gan tas nekas labs nav, jo, ja nav šķēršļu, tad tie nav jāpārvar. Bet katrs tāds solis ved personības attīstības un brieduma virzienā.

Vēl interesants fakts - Čenuna kartē ir kombinācijas, ka viņam grūti izprast sievietes, viņam tās var šķist kā būtnes no citas pasaules.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā