Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izrēķini pats! Kā stiprināt mīlestību

© depositphotos.com

3.lapa

3

Kopdzīvē Trijnieks nav sliktākais partneris. Dzīvespriecīgs, nepadodas dzīves grūtībām, spēj tās pārvarēt bez asarām un žēlošanās. Kurš gan negribētu sev līdzās nevis čīkstuli, bet optimistu, kas grūtā brīdī spēj pateikt: «Tiksim galā!» Trijnieka partneris būs pateicīgs par morālo atbalstu, ja vien pats nav nelabojams īdētājs un pinkšķis.

Trijnieka vieglo attieksmi pret problēmām var novērtēt kā neuzmanību un neieinteresētību grūtību risināšanā. Tāpēc ir jāiejūtas cita cilvēka ādā un jāiedomājas, kā viņš varētu justies, ja Trijnieks teiktu: «Ak vai, tādu nieku dēļ nevajag bojāt garastāvokli sev un man!» Tas cilvēkā var izraisīt pretēju reakciju: es neesmu tev svarīgs/svarīga.

Trijnieka prasme ikdienu pārvērst svētkos, piesātināt ar interesantiem notikumiem, likt dvēselei gavilēt - kopdzīvē tas ir ieguvums. Nereti rutīna nokauj attiecības - viss ir zināms, kļuvis garlaicīgs. Trijnieku var tikai slavēt par prasmi sarīkot svētkus uz līdzenas vietas, tikai viņam jāzina, ka ir cilvēki, kuri «no dabas» ir melanholiski un reizēm labprāt paskumst. Ja Trijnieka partneris skumji un apcerīgi raugās sienā vai mākoņos, jo viņam gribas ļauties skumjām, bet Trijnieks sāks viņu raustīt un aicinās apmeklēt zoodārzu, tad diez vai saņems sirsnīgu paldies.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā