Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ekstrasensa dotības astroloģiskajās kartēs

© Arhīvs

3.lapa

Alisters Kroulijs. «Zvērs 666»

Par to, ka Alisters Kroulijs bija leģenda, nešaubās neviens, taču tālāk domas dalās - vieni sauc Krouliju par XX gadsimta pirmās puses lielāko magu un vienu no dižākajiem domātājiem, bet citi viņu uzskata par narkomānu un izvirtuli. Vieni norāda uz viņa izcilajām zināšanām ezotērikas un astroloģijas jomā, bet citi - uz sātanisma kultivēšanu. Vieni saka, ka viņš flirtējis ar nacistiem, citi - ka strādājis britu izlūkdienesta labā.

Alisters piedzima ļoti dievbijīgā ģimenē, un vecāki viņu sargāja no visa, kas jauno cilvēku varētu «samaitāt], taču rezultāts bija pilnīgi pretējs. Kroulijs pēc dabas bija dumpinieks, un viņā izveidojās spēcīga nepatika un skepse pret Bībeli un visu, kas ar to saistīts. Pēc tēva nāves jau kopš 12 gadu vecuma puika bija nevaldāms, un māte iesauca savu dēlu par «Zvēru 666» jeb pašu nelabo - vēlāk Kroulijs ar lepnumu pieņēma šo pseidonīmu. Zēns tika aizsūtīts uz privātskolu, un tiek uzskatīts, ka tieši internātā Kroulijs guva pirmo seksuālo (un arī homoseksuālo) pieredzi, būtībā ieliekot pamatus vēlākajām mežonīgajām seksuālajām orģijām, kas vienlaikus pildīja arī maģisku rituālu lomu.

Taču Alisters Kroulijs radījis arī ko paliekošu - līdz mūsdienām izdzīvojusi viņa radītā Taro kāršu kava, un tās izmanto arī Latvijas tarologi.

*Astroloģiskajā kartē redzams, ka Alisters Kroulijs ir spēcīga personība, kas spēj iedarboties uz masām. Pirmām kārtām par to liecina spēcīgi aspektēts Plūtons (kaut arī retrogrāds) astroloģiskās kartes 10. mājā. Turklāt kartē ir gan Saules, gan Mēness aptumsumu ietekme, kas norāda uz iekšējo spēku un dažādiem pārbaudījumiem piesātinātu dzīves ceļu.

Ņemot vērā, ka prāta planēta Merkurs atrodas Skorpiona zīmē, bet Mēness Zivīs, nav brīnums, ka Kroulijs dzīves gaitā interesējies un aizrāvies ar dažādām ezotēriskām tēmām. Mēness Zivīs + sekstils ar Plūtonu piešķir labu intuīciju, spēju orientēties cilvēkos un uztvert viņu domas. Turklāt šīs kombinācijas rosina interesi par parapsiholoģiju. Vēlmi iedziļināties un «rakt» dziļi pastiprina Merkurs Skorpionā. Savukārt interešu daudzveidību un mainību sekmē gan Saule Svaru zīmē, gan Urāns kā dzimšanas valdnieks. Tādējādi varam izskaidrot, ka Kroulijs interesējies par dažādām tēmām un aizrāvies ar dažādām idejām.

*

Aleksandrs Šepss. Un viņpasaules saziņa

Krievijas «Ekstrasensu cīņu» realitātes šovos viens no spilgtākajiem un skatītāju visvairāk iemīļotajiem dalībniekiem bija Samārā 1986. gadā dzimušais Aleksandrs Šepss. Viņa trumpis - spēja sazināties ar viņpasauli un saņemt no tās nepieciešamo informāciju. Raidījums ir aizraujošs, intriģējošs, taču jāapzinās, ka tas tomēr ir realitātes šovs. Kaut gan - dalībnieki «no ielas» nav paņemti, viņi tomēr saistīti un darbojas dažādās ezotērikas jomās.

Krievijas interneta resursos par Šepsu atrodamas visdažādākās atsauksmes, sākot no sajūsmināti slavinošām un beidzot ar skarbām. Apmēram tā: «Neko sakarīgu viņš man nepateica. Un tās koši zilās lēcas acīs, apkāries ar visādiem amuletiem. Īsts teātris.»

Pats Aleksandrs stāsta, ka īpašās spējas sajutis jau ļoti jaunos gados un, nākot no skolas, reiz zinājis - mīļotās vecmāmiņas vairs nav. Tā izrādījusies taisnība. Par piemiņu no viņas Aleksandrs saglabājis gredzenu, ko raidījuma filmēšanas laikā nēsājis kā amuletu.

* Aplūkojot Aleksandra Šepsa kosmogrammu, redzams, ka ļoti spēcīgi aspektēts Plūtons. Tas ir viedums, kas krājas ar gadiem, tas ir gaišzinīgums un teorētiski arī spēja uztvert informāciju no garu pasaules. Intuīciju pastiprina Mekurs Skorpionā un Marss Zivīs, arī Saules zīme Strēlnieks spēj skatīties nākotnē. Kopumā kartē ir kombinācijas, kas norāda - intuitīvo spēju līmenis pavisam noteikti ir virs vidējā.

* * *

Turpinājumu lasi nākamajā lapā