Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kāpēc Harijs izvēlējās Meganu?

© SIPA

Lielbritānijas princis Harijs (pilnā vārdā Henrijs Čārlzs Alberts Deivids) un amerikāņu aktrise Megana Mārkla (īstajā vārdā Reičela Megana Mārkla) laulājās šā gada 19. maijā. Kāpēc nevaldāma trakuļa slavu ieguvušais Harijs izvēlējās par sievu Amerikā dzimušu un augušu, par viņus trīs gadus vecāku un vienreiz jau precējušos sievieti? Turklāt, kā patīk spekulēt medijiem un sabiedrībai, arī tai, kas sevi uzskata par liberālu – Megana ir dzimusi jauktā laulībā. Viņas māte ir afroamerikāniete.

Atbilde varētu slēpties tieši visā iepriekš minētajā - atbilstoši nomeroloģiskajām matricām princim Harijam nav vajadzīga lolojama lellīte, suvenīrs, ko nolikt pilī uz plauktiņa, bet spēcīga, uzņēmīga sieviete, kura nebaidās izteikt viedokli. Starp citu, Megana ir sieviešu tiesību aizstāve. Vienlaikus Harijs ir gatavs un spēj šādu sievieti aizsargāt, un Meganai tas bija vajadzīgs attiecību sākumā - viņas virzienā izskanēja pat rasistiskas piezīmes.

Saseksas hercogu pāris Harijs un Megana viens otram ir ne tikai mīļotie, bet arī labi draugi.

Viņu attiecībās ir iespējama pretēja pozīcija - kļūt par «labiem» ienaidniekiem. Tā varētu notikt, ja Harijs sāks Meganu ierobežot un kritizēt, «nolikt pie vietas». Ja Harijs sapratīs, ka Meganas iegribām nav jāizdabā un nevajag par to viņu kritizēt un «zāģēt», tad rīvēšanos var pārvarēt. Ja Megana būs pārāk uzstājīga attiecībās ar Hariju, viņš var neizturēt. Toties Meganai ir svarīgi, kā Harijs vērtē viņas idejas, rīcību. Megana augstu vērtē Harija analītisko prātu. Patiesībā Harijs, par spīti savam trakulīgā vīrieša tēlam, ir cilvēks, kurš septiņas reizes nomērīs, pirms griezīs. Meganai ir jāsamierinās, ka Harijam ir dieva dots talants iepatikties cilvēkiem. Bet arī viņa prot ieinteresēt. Turklāt Meganas raksturs ļauj pieņemt un sadzīvot ar jebkuru cilvēku, viņa spētu saprasties arī ar diktatoru un despotu. Nesaskaņas var pārvarēt, ja abi apzinās, ka kopdzīves labad nepieciešams pieslīpēties, pielāgoties. Harijs prot redzēt Meganai cauri, tālab viņai nav vērts izlikties.

Lietojot klasisku salīdzinājumu, šajā pārī Megana ir kakls, kas groza galvu. Laulības dzīvē viņiem vajadzētu izlemt, kā sadalīt pienākumus, cik nu pienākumu ir karaliskās ģimenes locekļiem. Vienlīdzība un diplomātija - īpašības, kas abus vieno un ir jāiemācās, lai ģimenes dzīvē neraustītu segu katrs uz savu pusi. Jo ģimene viņiem ir svarīga.

Šāda tipa cilvēki spēj izraisīt un sajust simpātijas pat garāmejot. Meganas un Harija tikšanās nebija nejauša, tomēr pirms tam abi viens par otru zināja vai nu neko (kā Harijs par Meganu), vai ļoti maz (kā Megana par Hariju). Bet simpātijas radās acumirklī.

ASTROLOĢISKAIS KOMENTĀRS

Princis Harijs

Saule - Jaunavā

Mēness - Vērsī

Merkurs - Jaunavā

Marss - Strēlniekā

Piemīt analītisks prāts, un patiesībā dzīvē svarīga lietu kārtība - gan lietišķajā, gan privātajā jomā. Labi jūtas, ja situācijas ir prognozējamas un dzīvē stabilitāte. Tīk arīdzan komforts un estētiskas vērtības. Marss Strēlniekā personībai piešķir dinamiku un arī piesaista ārzemju tēmu.

*

Megana Mārkla

Saule - Lauvā

Mēness - Svaros

Merkurs - Lauvā

Venera - Jaunavā

Sieviete, kas prot sevi nest un stāvēt prožektoru gaismā vai atrasties uzmanības centrā. Gan Lauvas, gan Svaru zīmes ietekme dod šarmu un stila izjūtu. Jā, Mēness atrašanās Svaros dod sajūtu mainīgumu un jūtīgumu pret tuvinieku attieksmi vai izteikumiem, taču, ja tiek pieņemts pārdomāts lēmums, tas paliks nemainīgs. Venerai Jaunavā patīk lietu kārtība, taču jāsargās pārāk kritizēt mīļoto.

*

Aplūkojot sinastriju jeb saderības astrokarti, redzams, ka starp abiem partneriem ir pievilkšanās un iespējama mīlestība, taču jāgādā, lai tā neatslābst - vēlams kaut ko kopā pasākt un ar romantiskiem pasākumiem uzturēt dzirksti. Turklāt nedrīkst ļaut vaļu greizsirdībai.

Ja pāra ikdienā ienāks rutīna, tad var sākties strīdi par sadzīves sīkumiem, kas noved pie destruktīva konflikta. Visas domstarpības risināmas tikai un vienīgi mierīgā sarunu ceļā. Un te princim Harijam jāmācās skaitīt līdz desmit, jo viņa individuālajā horoskopā ir eksplozīvi aspekti, kas norāda uz iespējamiem emocionāliem izvirdumiem dusmu brīžos.

Abiem ir ļoti spēcīga garīgā un psihoemocionālā saikne, kas ļauj izjust otru cilvēku, viņa domas un sajūtas.