Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kas gan tā par līgošanu bez viena alus vai miestiņa!

© depositphotos.com

2.lapa

Lauva - kviešu alus

Zeltains nobriedušu kviešu lauks augustā - cik skaisti, cik daudz maizītes tur būs! Un arī alutiņš, gardais kviesītis jeb baltais alus. Tajā miežu iesala vietā tiek izmantots kviešu iesals, un alus ir gaišāks un ar «vieglāku» garšu. Saules bērni kvieši labi piedien Saules aizbilstamajam - Lauvam. Lauva jau arī pats mirdz vien, viņam patīk būt uzmanības centrā, patīk būt smukam un pārsteidzošam. Viņa dzīvesprieks ir taisni apbrīnojams! Nedaudz teatrāls, bet Lauvam tas pat piestāv, turklāt viņš nav iedomīgs - Lauvam patīk, ja arī apkārtējie ir laimīgi un priecīgi! Tāds omulīgs, demokrātisks monarhs, kurš turklāt ir visai labdabīgs un nav sīkumains. Un alus jau arī ir tāds demokrātisks dzēriens - gan karaļiem, gan vienkāršiem strādniekiem priekšā celts un visur nes līksmi.

Jaunava - dzīvais alus

Jaunava ir diezgan tieša. Dažkārt nebūs ļoti taktiska, pasakot kādu paraupju, sarkastisku piezīmi par kādu no klātesošajiem un nenojaušot, ka var kādu aizskart. Bet tas nav no ļaunuma - tāda nu viņa ir, turklāt tas pat savā ziņā vairo viņas šarmu! Jaunava prot arī kvēli mīlēt, lai gan viņas nepārtrauktā analizēšana var reizēm padarīt traku. Patīk rūpēties par savu un citu veselību, un tieši dzīvais alus jau arī ir tas, kas samērīgās devās veselībai labākais vai, teiksim, vismaz tik traki nekaitē. Tikpat tiešs, ar minimālu [tehnoloģisko] iedarbību - gluži kā Jaunava, kura arī ne visai taisās pakļauties kaut kādām tur ietekmēm no malas - viņai paša sava zināšana un saprašana. Jaunava pati, tā teikt, ir īsta, un viņa īstumu spēj cienīt un novērtēt - alum ir, ziniet, jābūt alum!

Svari - medalus

Medalus parasti garšo pat alus nedzērājiem, tāpat kā Svari parasti patīk apkārtējiem - tas nekas, ka viņi nav pārāk kārtīgi un praktiski, toties allaž līksmi!

Tieši saldais miestiņš kādreiz bija neatņemama Līgo svētku sastāvdaļa, un Svariem patīk svētki un laba kompānija, ai, kā patīk! Tiesa, viņi vienmēr izvērtēs, kāda būs sabiedrība (tai jābūt inteliģentai un interesantai). Jūtīgi pret valdošo noskaņu un var sabozties it kā citiem neizprotamu iemeslu dēļ, ja jutīs apkārt nelabvēlību, saspīlējumu. Bet, ja pasākums un kompānija viņiem tīkami, tad viņi prot saldināt un reibināt kā kārtīgs medalus kauss, kas liek smiet un diet vai arī vienkārši saulē silti murrāt.

Laba medalus sastāvā ir ūdens, medus un augu piedevas, tās var būt gan zināmie apiņi, gan viltīgie vaivariņi vai vēl kas cits - ej nu uzmini! Tā arī katrā Svaru zīmes pārstāvī allaž slēpjas kāds nekad citiem neatminams noslēpums, ko zina tikai Lielais Brūveris.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā