Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Par viņiem runā - Vestards + Elīna un Bernards Šimkus

Vestards Šimkus sācis spēlēt klavieres piecu gadu vecumā Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolā. Ieskaņojis vairākus soloalbumus. Vestards Šimkus ir arī komponists. Elīna Šimkus tiek atzīta par māksliniecei, kas apvieno labu aktierspēli un vokālo tehniku. 2011. gadā kļuvusi par VII starptautiskā Klaudijas Taevas konkursa jaunajiem operdziedātājiem laureāti. Uzstājusies kā viessoliste vairākos opernamos. © F64

Talantīgā ģimene – pianists Vestards Šimkus un operdziedātāja Elīna Šimkus – sociālajos tīklos dalījās ar priecīgu ziņu – 15. janvārī Rīgas Dzemdību namā pasaulē nācis abu dēliņš Bernards.

Elīna un Vestards apprecējās 2012. gada 2. jūlijā Jūrkalnes Romas katoļu baznīcā. Elīna Volkmane un Vestards Šimkus iepazinās četrus gadus pirms laulībām. Abi satikās koncertā. Un abi viens otru ievēroja. Elīna ir stāstījusi, ka viņu interesē dzimtas pētīšana. Par sevi viņa ir teikusi, ka ir Sēlijas meita, dzimusi Neretā. Ar pietāti viņa runā par savām dzimtas saknēm. Vestards ar klavierspēli nodarbojas kopš piecu gadu vecuma. Virtuozs mūziķis. Komponē. Kādā intervijā teicis, ka viņš ir tēva, arī mūziķa, Gunāra Šimkus lielākais mākslas darbs un mātes Ivetas Šimkus pareizas audzināšanas rezultāts. Elīna un Vestards atzīst, ka labi jūtas ārpus lielpilsētu burzmas, un kopdzīves sākumā stāstīja, ka ar lielu prieku iekārto savu ģimenes mājvietu.

Mazais Bernards ģimenē būs īsts enerģijas ģenerators, bet jāteic, ka mamma Elīna ar savu diplomātes raksturu dēlēnu pratīs nomierināt, savukārt tētis Vestards ar savu aizrautīgo dabu un ideju pārpilnību kļūs puikam par iedvesmas avotu un piemēru. Daudziem pasaulē bagātiem un biznesā, politikā, sportā un militārajā jomā ietekmīgiem cilvēkiem ir dots tikpat liels enerģijas un līderisma lādiņš kā Bernardam - ASV eksprezidentam Barakam Obamam, bijušajam Lielbritānijas premjerministram Tonijam Blēram, arī Kubas revolucionārajam partizānam un ārstam Ernesto Če Gevaram.

Bernards ir dzimis līderis, viņš nebaidīsies no konfliktiem un būs cilvēks, par kuru mēdz teikt - mūžīgais students. Bernarda numeroloģiskie dati liecina, ka viņš investēs savā izglītībā, viņam tas ir nepieciešams, un viņš dalīsies ar citiem zināšanās. Tādi cilvēki ir patīkami - pie viņiem dodas pēc zināšanām un pēc padoma. Viņiem gan ir jāiemācās sevi nevērtēt pārāk augstu un arī - ne par zemu. Ja sevi nevērtēs par zemu, tas var kalpot par dzinuli sasniegt vairāk un vairāk.

Bernarda vecākiem ir vērts ielāgot, ka viņu dēla dzīve ir process, attīstība, un jāļauj viņam izmēģināt visu un gudri virzīt tā, lai attīstītu talantu. Talants būs pamanāms - ja to turpinās attīstīt, tad panākumi būs. Bernards nebūs cilvēks, kuram piemērots monotons darbs, un viņš ātri zaudēs enerģiju lielas auditorijas priekšā. Inženieris, zinātnieks, izgudrotājs viņš, visticamāk, nevēlēsies būt. Vecākiem jāpēta, kas bērnam patīk, bet, iespējams, būs grūti noturēties pie kaut kā viena. Ja būs piemērots garastāvoklis un interese, tad viņš tiks galā ar jebkuru darbu, jo interesēs process un būs iespēja uzzināt un iemācīties kaut ko jaunu.

Cilvēks ar Bernarda matricas numeroloģiskajiem datiem savu vaļasprieku visbiežāk izvēlas par profesiju. Ja profesija un hobijs ir atšķirīgi, tad viņš visu dzīvi paliek uzticīgs vaļaspriekam, piemēram, ja dzied, tad meklēs jebkuru iespēju dziedāt un meistarību spodrināt. Ja nespēj sevi īstenot profesijā, tad var gadīties, ka lielu aktivitāti izrāda sabiedriskā, sociālā darbā - var glābt dzīvniekus, palīdzēt veciem, vientuļiem cilvēkiem.

Ideālists, kas var «aplauzties» dzīvē, un tad nepieciešams atbalsts.

Attiecībās ar mammu var būt tā, ka dēls mammu uzklausa, bet izdarīs pa savam. Taču, ja kaut kas neizdosies, tad viņam ir stiprā aizmugure - mamma. Bet viņa pratīs būt arī stingra, kad vajadzēs.

Tētis toties prot aizrautīgi iedvesmot, un dēls var uzskatīt tēti par ideālu, kam līdzināties. Viņš var palīdzēt sasniegt dēla iecerētos mērķus. Tētis pratīs radoši parādīt, kā izmantot talantus.

BERNARDA ŠIMKUS ASTROLOĢISKAIS CV

Saule - Mežāzī

Mēness - Mežāzī

Merkurs - Mežāzī

Marss - Skorpionā

Atsevišķi astrologi pauž uzskatu, ka bērniņam astrokarti var skatīt tikai no trīs vai septiņu gadu vecuma, taču es uzskatu: jo agrāk ģimene uzzina, kas mazajam cilvēkam «zvaigznēs rakstīts, kā viņš «iekārtots» kā personība, kādi ir plusi, kādi mīnusi, jo labāk. Tas ļoti palīdz izprast un pēc iespējas harmoniskāk veidot attiecības ar bērniņu.

Bernardam šūpulī ielikta neatlaidība un augstas darba spējas. Varbūt viss nenotiks ātri, būs jāiegulda nopietns darbs, taču rezultāts būs. Cilvēkam dzīvē ļoti svarīga izglītības tēma, iespējama arī vēlme mācīties ārpus Latvijas un arī profesionālās spējas izmēģināt kādā citā valstī. Ja izvēlēsies mākslas ceļu, spēs noturēt publikas izmanību. Taču spēs izprast praktiskās lietas. Augsts prāta potenciāls un loģika - stiprā puse.

__

Žurnāla «Praktiskā Astroloģija» redakcijas komanda sveic Šimkus ģimeni ar priecīgo notikumu. Un no sirds novēl visiem kopā dzīvot mīlestībā, saticībā un gaisotnē, kur valda savstarpējā sapratne. Lai viss izdodas! J