Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko gaidīt no katras zodiakas zīmes, ceļot sniegavīru?

© F64

3.lapa

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs labprātāk par tēmu «sniegavīri» pasērfos internetā. Tur viņš uzdursies Vēža traktātam, Dvīņu bildēm, Jaunavas kritiskajiem komentāriem. Tā kā nekas no atrastā viņu pilnībā neapmierinās, viņš izstrādās savu, pilnīgi jaunu un oriģinālu sniegavīru celšanas koncepciju. Ūdensvīram vienmēr ir vīzija, kā uzlabot esošo iekārtu. Turklāt realizē viņš to nepiespiesti, jautrā garā, jo rutīna un nopietnība viņam nav pa prātam. Iespējams, pie viena viņš arī izveidos dažas ērtas aplikācijas (kuras Dvīņi tūdaļ lejuplādēs viedtālrunī un steigs izmantot).

Tad Ūdensvīrs kļūs neprātīgi slavens un bagāts, lasīs lekcijas, dibinās Sniegavīru celšanas klubus, viņa i-emuāram būs simtiem tūkstošu sekotāju. Viņa attēls regulāri zibēs bulvārpresē, viņu ielūgs uz smalkiem burziņiem, firmas būs laimīgas dot testēt savus produktus, piemēram, Īpaši Siltos Cimdus. Un neviens tā arī nekad neuzzinās, ka patiesībā jau Ūdensvīrs pats tā arī nav dzīvē uzcēlis nevienu reālu sniegavīru...

ZIVIS

Zivis ar vīna glāzi rokās sapņaini nolūkosies pa logu, kur jautrie Dvīņi, Lauva un Svari ālējas, priecājas, pikojas un jautri veļ sniega bumbas. Tad nedaudz padomās, kādu sniegavīru pašas gribētu celt. Droši vien sieviešu dzimuma un ļoti skaistu, lielu, ar plandīgu šalli ap kaklu un zilām stikla pogu acīm... Tad viņas neviļus aizdomāsies, kā varētu ritēt tāda sniegacilvēka dzīve, prātā atdzīvosies tēli un notikumi, turklāt Zivīm pašām visnotaļ liksies, ka tas ir reāli un viņas tajā visā aktīvi piedalās. Pasakai droši vien būs ne pārāk laimīgas beigas (sniega cilvēki nepārcelsies uz mūžīgā sasaluma zonu, bet triviāli izkusīs pavasara saulē). Lai Zivis var nobirdināt kādu asaru. Kamēr viņas atgriezīsies realitātē, jautrā kompānija aiz loga būs devusies mājās, Mēness apspīdēs nedaudz greizi uzlikto sniegavīra cepuri, un Zivīm kļūs vēl skumjāk. Viņas neies lejā papriecāties par veikumu, jo - kāda jēga? Kāda vispār jēga no dzīves? Pēc vēl pāris stundām un vīna glāzēm sociālā tīkla profilā parādīsies kāds romantiski smeldzīgs dzejolis. Droši vien par naksnīgām debesīm, sniegu un vientulību.