Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko gaidīt no katras zodiakas zīmes, ceļot sniegavīru?

© F64

2.lapa

JAUNAVA

Jaunava ļoti aktīvi organizēs sniegavīra celšanas pasākumu - no tīri teorētiskās puses. Ilgi apspriedīs pa tālruni ar draugiem, kā to rīt darīs, spriežot par to no tāda un šitāda aspekta. Līdztekus internetā izpētīs laika prognozes, sniega blīvumu, temperatūru un tā tālāk. «Sniegavīrs nav nekāda bērnu izklaide,» viņa paskaidros, klāstot dažādas dzīvesgudrības un padomus, kā visu pareizi darīt, piekodinās visiem ierasties precīzi rīt pulksten 12.00. Un, iespējams, neatnāks. Pareizāk, atnāks, bet krietni vēlāk. Iespējams, arī vispār aizmirsīs. Ja kāds Jaunavai zvanīs, viņa teiks: «Nekas, nekas, sāciet darboties, es jau dodos, pēc brītiņa pienākšu!», pati omulīgi darot pavisam ko citu un it nemaz nesteidzoties. Jaunava ieradīsies, kad viss jau būs paveikts, kritiski nopētīs no visām pusēm, pabakstīs ar kāju, izteiks kritiskus aizrādījumus un kādu netaktisku piezīmi pārējo virzienā un klāstīs, ka «es taču teicu, ka tā nav nekāda nieka padarīšana!».

SVARI

Ja Svariem kāds piedāvās kopīgi doties celt sniegavīru, viņš ilgi šaubīsies - it kā jau gribētos, bet slinkums... Un ārā pārāk auksts un mitrs... Un tālu jābrauc... Beigu beigās tomēr izdomās braukt, bet tikai tāpēc, ka neparko nevēlas laist garām pasākumu ar draugiem - pats sniegavīrs viņus interesē visai maz, un dižu čaklību tā veidošanā viņi neizrādīs. Toties uzjautrinās citus ar dažādiem jokiem un noteikti būs paņēmuši līdzi ko garšīgu. Ceļot sniegavīru, allaž paslepšus raudzīsies uz citiem un pie sevis nopūtīsies, ka pašiem tik labi nesanāk. Turklāt viņiem ir ļoti augstas estētiskās prasības, tāpēc grib, lai obligāti «būtu smuki». Viņi visu laiku mokās šaubās - vai es daru labi? Vai pareizi? Varbūt vajadzēja darīt ko citu? Ko es te vispār daru?! Ļoti alkst atzinības un, ja citi neprotas paslavēt, neuzkrītoši uzvedinās ar jautājumiem vai piebildēm. Bet, ja kāds no brīvas gribas un tīras sirds paslavēs, uzplauks kā saulīte un labs garastāvoklis būs nodrošināts uz visu dienu, apspīdot arī visus apkārtējos.

SKORPIONS

Diezgan ilgi šaubīsies, vai skriet ar visiem celt sniegavīru tagad vai varbūt šo pasākumu atlikt uz nākamajām brīvdienām. Galu galā - atliec savu darāmo uz parītu, un tev būs divas brīvas dienas... Tomēr Skorpions ies lipināt sniegavīru... ja viņam nebūs citur kur likties, un, ja reiz to darīs, tad ļoti koncentrēti un kvalitatīvi, turklāt viņam svarīgi ievērot tīrību un drošību. Vai sniegs nav pārāk netīrs? Vai spainis nav pārāk sarūsējis? Vai uz slotas nevar sadurties? Bet pats svarīgākais jautājums, kas viņu tirdī, ir - vai tas ir sniega vīrietis vai sniega sieviete? Dzimuma jautājumi Skorpionam allaž ir ļoti būtiski! Kā jokojoties var piešķirt sniegavīram kādu stīmpanku vai gotu iezīmi, piemēram, vecu monokli vai melnu, smalku mežģīni. Viņiem gan vienmēr apakšā ir kāda doma, nekas nav tāpat vien, tukša joka pēc, kaut pārējie par to pat nenojauš. Skorpionam patīk viņa mazie, tumšie noslēpumi. Un pat nemēģiniet viņu kaut kā stulbi ķircināt vai aizvainot, ja negribat, lai spainis tiktu uzmaukts uz jūsu galvas.

STRĒLNIEKS

Sniegavīru celt no brīva prāta viņš neies - kas, nav redzējis tādus? Simtiem! Tas taču nav interesanti. Tomēr, ja salūzīs zem draugu uzstājības vai izdzertā alkohola grādiem, tad rēķinieties, ka tas būs īsts sprādziens, megaburziņš ar neparedzamām beigām. Strēlnieks cels sniegavīru jautri un enerģiski, ar jokiem, dziesmām un anekdotēm, izklaidējot citus, vai viņi to grib vai nē, kamēr visiem būs līdz kaklam - bet uz šarmanto Strēlnieku taču nemaz nevar dusmoties! Pat ja viņam muti ar burkānu aizbāzīs, Strēlnieks neaprims ņemties un turpinās ākstīties. Kaut kad uz procesa beigām izskanēs frāze: «Bet redziet, kā es māku!» Un tad visi draudzīgi vedīs Strēlnieku uz traumpunktu, pa ceļam līksmi apspriežot notikušo, turklāt pats vaininieks nebūt nebūs zaudējis dūšu, tieši otrādi, būs vēl līksmāks - atkal taču jauns piedzīvojums, no kura vēlāk varēs izveidot Stāstu!

MEŽĀZIS

Vislabprātāk Mežāzis visu dara viens pats - citiem taču nekad līdz galam nevar uzticēties, vai izdarīs visu kā nākas! Ja nu vēlaties arī Mežāzi iesaistīt pasākumā, informējiet laikus - viņš necieš spontānus pasākumus, visam jābūt ieplānotam, izplānotam, saplānotam.

Un viņš, ja ir puisis, cels nevis sniega vīru, bet sniega sievu. Starp citu, it kā pasausais Mežāzis patiesībā ir ļoti seksuāla zīme, un arī sniega sieva iznāks tāda, ka puritāniskiem vecākiem labāk viņu maziem bērniem nerādīt. Toties ļoti skaista!

Ja esat sataisījies celt sniegavīru kopā ar Mežāzi, rēķinieties, ka tas būs smags un nogurdinošs darbs. No sākuma Mežāzis aprikšos potenciālo būvlaukumu, mērījot un meklējot piemērotāko vietu. Tad nāksies celt pēc kaut kādas viņam vien zināmas supersarežģītas shēmas. Tas, ka visi bubinās un klusām lādēsies, Mežāzi neuztrauc - viņš tāpat uzskatīs, ka ir vislielākais cietējs, jo tikai viņam vien par visu jādomā un jāgādā. Esiet pacietīgi un strādājiet - iznākums būs tā vērts!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā