Otrdiena, 21.maijs

redeem Akvelīna, Ernestīne, Ingmārs

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Iemīlēšanās horoskops; kas gaida tevi?

© depositphotos.com

5.lapa

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir dāmu mīlulis. Lai nu kas, bet sieviešu uzmanības viņam nekad nav trūcis. Ūdensvīrs no visām izvēlas pievilcīgāko, bet draudzīgas attiecības saglabā ar visām pārējām. Vīrieši, kas dzimuši šajā horoskopa zīmē, ļauj mīlēt un aprūpēt sevi, saglabājot iekšēju brīvību. Viņi uz savu dzīvi mēdz nolūkoties it kā no malas, aktīvi neiesaistoties notiekošajā. Ūdensvīrs vēlas, lai mīļotā izpilda viņa kaprīzes. Tomēr sieviete viņa sabiedrībā nejūtas apdalīta. Gluži otrādi, Ūdensvīrs sievieti nēsā uz rokām, apber ar rozēm un komplimentiem. No malas varētu šķist, ka viņš ir mazliet traks. Tomēr patiesībā viņš ir tikai iemīlējies. Jūtas sit tik augstu vilni, ka Ūdensvīrs zaudē pamatu zem kājām. Ieprieciniet siltumu un glāstus mīlošo Ūdensvīru ar maigu masāžu vai SPA apmeklējumu! Viņš novērtēs.

Sieviete Ūdensvīrs mīl ar acīm, un viņai ir svarīgi, lai «konfekšu un puķu» periods ieilgtu. Viņa ātri un viegli iemīlas, bet, ja pa īstam, tad uz visu mūžu. Ūdensvīra zīmē dzimušās mēdz būt ekscentriskas un pārsteidzošas. Sievietei Ūdensvīram ir vajadzība eksperimentēt - gan seksā, gan ēdiena gatavošanā. Pret viņas gatavotajām rudens veltēm, it īpaši sēnēm, gan vajadzētu izturēties ar piesardzību.

Zivis

Zivju zīmē dzimušais vīrietis gandrīz vienmēr ir iemīlējies - arī tad, ja izredzētā nenojauš par viņa jūtām. Savas simpātijas viņš izpauž tik savādā veidā, ka dāma var iztēloties sazin ko, tikai ne romantisku interesi. Jaunībā Zivju vīrietis var kļūt par savu emociju gūstekni.

Tomēr, kad sievietes intuīcija pasaka visu priekšā, Zivju izredzētā no sirds iemīl neparasto vīrieti. Romantiskās attiecības ar vīrieti, kurš nācis pasaulē Zivju zīmē, vienmēr ir savādas, noslēpumainas, neskaidras. Zivju vīrieši prot uzburt erotisku gaisotni un ir maigi mīlnieki. Tomēr viņi mēdz sieviešu plecos uzvelt sadzīves nastu. Viņi ir ezotēriķi un sapņotāji.

Sievietes Zivis ir emocionālas un gaisīgas. Viņas mēdz pārdzīvot par likstām, kas atgadījušās otrā pasaules malā un vispār viņas neskar. Zivju meitenei acīs sariešas asaras, izdzirdot par leduslāču vai somāliešu bērnu skaudro likteni. Viņas ir ļoti sievišķīgas un bieži vēlas dzirdēt vārdus: «Es tevi mīlu!» Zivju sievietēm reizumis mēdz būt psiholoģiskas problēmas. Mīļotajam vajadzētu paņemt viņu pie rokas un ļauties «zelta rudenim» pēc pilnas programmas - tā, lai prieka pietiek visai ziemai. Jā, ir vērts skriet pa zeltainajām kļavu lapām, iekrist tajās un ļauties pēdējiem siltajiem saules stariem.