Piektdiena, 10.maijs

redeem Maija, Paija

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Iemīlēšanās horoskops; kas gaida tevi?

© depositphotos.com

4.lapa

Skorpions

Skorpions uzskata, ka sekss ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, tāpēc attiecības ar sievietēm veido viegli. Skorpionam sekss ir enerģijas un prieka avots, bez kura šīs zīmes pārstāvis nespēj dzīvot. Turklāt Skorpionu piesaista sievietes ar sarežģītu raksturu. Skorpions gūst prieku, šķetinot attiecību mezglus. Šīs zīmes pārstāvji neapzināti izvēlas attiecības, kurām nav nākotnes. Viņi metas riskantos piedzīvojumos un izvēlas bīstamus ceļus, vienlaikus sev un apkārtējiem melojot, ka vēlas stabilitāti un mieru. Viņš - Skorpions - ir no tiem, ko dēvē par nemiera garu - visu laiku kaut kur steidzas un traucas. Viņam baudu sagādā ekstrēmas nodarbes - lēkšana ar izpletni, laivošana pa krāčainu upi vēlā rudenī, ātra braukšana.

Savukārt sieviete Skorpions izskatās kā klusa sapņotāja, maiga feja, bet patiesībā spēj saindēt partnera dzīvi ar nebeidzamām kaislībām un strīdiem. Viņas dzīvē nekas nav vienkārši un pašsaprotami. Viņa visiem spēkiem cenšas būt laimīga, neapzinoties, ka vienīgais šķērslis šajā ceļā ir viņa pati. Tomēr sieviete Skorpions spēj upurēties tuva cilvēka dēļ.

Strēlnieks

Strēlnieki savas mīlas bultas raida uz labu laimi, un tās gandrīz vienmēr sasniedz mērķi - sieviešu sirdis. Strēlnieks mīļoto meklē sportiskos pasākumos, darba ballītēs, svētkos - tur, kur pulcējas cilvēki labā noskaņojumā. Strēlniekam nepatīk sievietes, kuras nomoka eksistenciālas pārdomas. Viņam riebjas grūtības un problēmas. Strēlnieks ir vieglprātīgs dzīves baudītājs un neslēpj to. Strēlnieks nemanot «ieķeras līdz ausīm». Tomēr Strēlnieks slikti orientējas cilvēkos un uzticas pirmajai pretimnācējai. Tāpēc nereti nonāk aukstasinīgu aprēķinātāju ķetnās, kas ar Strēlnieku izrīkojas pēc sava prāta.

Sieviete Strēlnieks uzskata, ka romantiskām attiecībām ir jāsagādā prieks. Viņas izvairās no grūtībām, alkstot izbaudīt visu skaisto, ko dzīve spēj sniegt. Viņām patīk aktīvs dzīvesveids, pārgājieni, došanās ceļā. Vīrietim, kurš viņu uzaicinās rudenīgā ceļojumā pa burvīgajiem Igaunijas ūdenskritumiem, būs lielākas izredzes iekarot viņas sirdi nekā tam, kurš uzdāvinās kādu sadzīves priekšmetu - ledusskapi vai atzveltnes krēslu.

Mežāzis

Mežāzis netic mīlestībai no pirmā acu skatiena un uzskata, ka stabilas attiecības iespējamas tikai starp cilvēkiem, kuriem ir līdzīgi mērķi un pasaules uzskati. Turklāt abiem jābūt līdzīgam mantiskajam stāvoklim. Visbiežāk dzīvesbiedri viņi meklē savējo lokā - augstskolā vai darbavietā. Mežāzis attiecības veido pamazām, bet bieži vien kādā brīdī sajūt, ka tajās pietrūkst mīlas dzirksteļu. Dažiem šīs zīmes pārstāvjiem ir mīļākās vai vismaz daži sānsoļi ārpus laulāto gultas. Mežāzis pārdzīvo, ka lauž tradīcijas, pārkāpj robežas, tomēr turpina mainīt mīļākās un melot sievai.

Sieviete Mežāzis, ja gribētu, varētu būt valdzinoša skaistule, bet nereti ir «pelēka pele», kas gadiem ilgi pa vienu un to pašu ceļu iet uz darbu un nāk mājās, gatavo ēst un lasa vienu un to pašu ziņu portālu. Viņa ir perfekta darbiniece, iespējams, pat uzņēmuma vadītāja. Tomēr viņa ir tā ieslīgusi rutīnā, ka vajadzīgs kāds īpašs notikums, kas izrautu viņu no ikdienas pelēkās miglas. Ja kāds aiz biezajiem briļļu stikliem pamanītu viņas gudrās, dziļās acis un pa ceļam uz mājām uzsāktu vieglu sarunu, varbūt viņam izdotos atbrīvot šīs sievietes apslēpto milzu spēku.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā