Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kad labāk sākt dzīvokļa remontu?

© F64

Pēc numeroloģijas, remontam piemērotāks 6. individuālais gads, kad var pārveidot, rekonstruēt, remontēt. Arī 4. individuālajā gadā var nodarboties ar saimnieciskām lietām, jo četrinieka simboliskā nozīme ir rūpīgs, pamatīgs un cītīgs darbs.

Lai uzzinātu savu individuālo gadu, jāsaskaita dzimšanas datums, mēnesis un interesējošā gada cipari līdz viencipara skaitlim.

Nopietni, pa jokam: Auns remontu nepabeigs nekad. Vērsis iešūposies ilgi un negribēs izdot naudu, tāpēc, ja izlems ko remontēt, tad teju reizi dzīvē. Dvīņi rīkojas spontāni, viņu mājās valdīs eklektika arī pēc remonta. Vēzis visu dara rūpīgi, kamēr attopas līdz ausīm tēriņos. Lauva remontē azartiski, jo viņam vajag karaliskus apartamentus.

Jaunava sāk līmēt tapetes, bet rezultātā izremontē dzīvokli saviem spēkiem. Svariem labāk nesākt remontēt māju, viņi ļoti pedantiski strādā. Skorpions ir tik radošs, ka viņa mājoklis nekad nebūs tāds kā citiem. Strēlnieku ne pārāk interesē šādi roku darbi - lai dara tie, kam labāk sanāk. Mežāzis vispirms visu apsvērs, un nekas, ja būs jāpārmaksā meistariem. Ūdensvīrs sāk remontu negaidīti, arī pats sev, bet nepabeidz to laikus. Zivis rīkojas ar vērienu, un remonts kļūst par gadsimta projektu.