Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Iepazīsti sevi. Tibetas karmiskais horoskops

© depositphotos.com

Šis ir tibetiešu skatījums uz to, kādi esam un kas ir mūsu Ahilleja papēdis.

Atkarībā no dzimšanas gada tibetieši iesaka, ar ko veiksmīgāk veidot attiecības, bet ar kuru cilvēku nav vērts pat strīdēties - konflikts radīsies uz līdzenas vietas, kādi ir labvēlīgie skaitļi un gadalaiks, kā arī piedāvā savu versiju par mūsu nodarbēm iepriekšējās dzīvēs. Kāds ir bijis rakstnieks, bet cits - kontrabandists…

Attiecību sadaļā norādīts, ar kuru pārstāvi iespējama draudzība, vislabākās izklaides, bet ar kuru konflikti un sacensība.

Pavarda sargātājs

Dzimšanas gads: 1954., 1966., 1978., 1990., 2002.

Attiecības:

draudzība - Mūks ar pērtiķi;

izklaide - Ezera bruņrupucis;

sāncensība - Nefrīta kolonna;

konflikti - Krāsains gaisa pūķis.

Gadalaiks: ziema.

Labvēlīgie skaitļi: 4, 16, 28.

Profesijas iepriekšējās dzīvēs: augu tirgotājs, augļotājs, kareivis, akušieris, virēja.

Pavarda sargātājs mājās rada mieru un siltumu un spēj apgaismot arī tumšo un nesaprātīgo pasauli. Intuīcija palīdz saskaņot racionālo prātu un sirds balsi. Daudz draugu un paziņu, tomēr cilvēks reizēm jūtas vientuļš. Izvirza augstas prasības (galvenokārt sev), ja nespēj tās izpildīt, tad mokās pašpārmetumos un cīnās ar vainas izjūtu. Mērķi iespējams sasniegt, nevis slēpjoties no sabiedrības dziļā, tumšā alā, bet dzīvojot kopā ar visiem. Jāatver sirds pasaulei un līdzās esošajiem cilvēkiem.

Tīrs avota ūdens

Dzimšanas gads: 1955., 1967., 1979., 1991., 2003.

Attiecības:

draudzība - Nefrīta kolonna;

izklaide - Metāla gongs;

sāncensība - Mūks ar pērtiķi;

konflikti - Ādas aproce.

Gadalaiks: rudens.

Labvēlīgie skaitļi: 5, 17, 29.

Profesijas iepriekšējās dzīvēs: diplomāts, dziedātājs, mēbeļu galdnieks, kučieris, vīndaris, mūks.

Šo cilvēku bieži dēvē par labo ziņu vēstnesi, jo viņš atgādā labas ziņas tiem, kuri pēc tām ir noilgojušies. Dāsns, enerģisks, atklāts cilvēks, par viņu nevar teikt: netaisns, nežēlīgs un merkantils. Emocionāls, tāpēc attiecībās ļoti nozīmīgas ir jūtas un to izpaušana. Tuvus un mīļus cilvēkus nenodod. Uzticoties intuīcijai, var izvēlēties profesiju, kas atbilst spējām un talantiem.

Nefrīta kolonna

Dzimšanas gads: 1956., 1968., 1980., 1992., 2004.

Attiecības:

draudzība - Metāla gongs;

izklaide - Tīrs avota ūdens;

sāncensība - Pavarda sargātājs;

konflikti - Melnais bifelis.

Gadalaiks: pavasaris.

Labvēlīgie skaitļi: 6, 18, 30.

Profesijas iepriekšējās dzīvēs: zirgu dresētājs, vēstnesis, juvelieris, tēlnieks, rakstnieks.

Vairās no pūļa un sabiedrības. Mēdz būt iedomīgs, jo pašam šķiet, ka ir īpašs cilvēks ar sevišķu misiju, savukārt citi šādu attieksmi vērtē kā valdonību. Šim cilvēkam ne tikai piedēvē aristokrāta manieres, bet viņam tādas piemīt. Kopš bērnības ir zinātkārs un aktīvs, ja ko nezina, nesaprot un nevar ātri iegūt informāciju, jūtas sarūgtināts. Nespēj sadzīvot ar vardarbīgu attieksmi. Vienmēr vēlas atrast patiesību, bet līdzcilvēkus tas reizēm nomoka, tāpēc viņi šim cilvēkam ne vienmēr uztic savus pārdzīvojumus. Mīļotā cilvēka labā spējīgs uz visu, pat ziedot sevi. Tas mēdz būt velts upuris. Ieteicams pievērst uzmanību cilvēkiem sev līdzās, būt vērīgam un mazāk konservatīvam.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā