Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Izrēķini pats! Kā izvēlēties veiksmīgāko dienu

© Google

Numeroloģijas testu veidotāji piedāvā noteikt veiksmīgāko dienu dažādām iecerēm – gan radošiem projektiem, gan biznesa darījumiem, gan iesākto darbu pabeigšanai.

Vispirms jāsaskaita cipari dzimšanas datos, piemēram:

03.10.1980.: 0+3+1+0+1+9+8+0=22=2+2=4

Pēc tam jāizvēlas datums, kurā plānojat kaut ko uzsākt, piemēram:

10.10.2015.: 1+0+1+0+2+0+1+5=10=1+0=1

Visbeidzot jāsaskaita abi summā iegūtie skaitļi, šajā gadījumā: 4+1=5. Visi skaitļi jāsaskaita, līdz iegūst viencipara skaitli.

1 – veiksmīga diena, ja rīkosieties mērķtiecīgi, lai ko arī darītu – vai nu risināsiet senas problēmas, vai sāksiet praktiski darboties, lai sasniegtu tālāku mērķi. Šajā dienā var kārtot lietišķus dokumentus un darījumus. Ja esat nepārliecināts cilvēks, tad riskējiet!

2 – jāplāno darāmais un jāanalizē paveiktais. Aktīva rosība var palikt bez vēlamā rezultāta. Ja jāpieņem sarežģīts lēmums, piebremzējiet, jo var būt grūti izlemt, kā rīkoties, bet no ikdienas rutīnas darbiem gan nevairieties. Kas jādara, tas jādara. Vislabāk gan šajā dienā darīt to, kas rada mieru un iekšēju komfortu. Šī ir kontrastu diena, labs sākums var beigties ar krahu un pretēji. Diena, kuras pavadone ir šaubas.

3 – ļoti aktīva diena, ieteicams to pavadīt ārpus mājas un veltīt laiku visdažādākajām interesēm, tajā skaitā aktīvai atpūtai. Ja saka, ka kāds var darīt piecus darbus vienlaikus, tad tas notiek šajā dienā. Jāpabeidz agrāk iesāktais. Var uzsākt projektus, kuros nepieciešama sadarbība, draudzīgiem kontaktiem labvēlīga diena. Apvienojot spēkus kopīga mērķa vārdā, labumu gūs visi. Var doties darījumu braucienos un ceļojumos. Nevajag kaitēt citiem, jo to pašu saņemsiet atpakaļ.

4 – apnicīgiem rutīnas darbiem labvēlīga diena. Vislabāk, protams, to būtu pavadīt mājās un mierīgi rosīties savā saimniecībā. Piemēram, sakārtot skapi vai noliktavu. Ieteicams pabeigt iesākto un padomāt par iecerēm, taču neko jaunu uzsākt nevajadzētu. Atpūsties nesanāks. Finanšu darījumi var izgāzties, īpaši, ja gribēsiet spekulēt – lēti nopirkt, dārgi pārdot.

5 – enerģiska, aktīva, pārsteigumiem un piedzīvojumiem pārpilna diena. Var sākt jaunus, riskantus projektus, ja ir absolūta pārliecība, ka risks attaisnosies. Lai tā notiktu, iepriekš vajadzēja sagatavot drošu pamatu riskantajiem darījumiem. Šajā dienā agrāk uzsāktas ieceres var atnest ilgi gaidītos panākumus.

6 – dienas moto: harmonija un dvēseles miers. Neko riskantu neuzsāciet, uz mērķi nelauzieties. Gan risks, gan šaubas var pārvilkt svītru veiksmīgi iesāktiem darbiem, kam ilgi esat gatavojies. Veltiet laiku ģimenei, radiniekiem, tuviem cilvēkiem, veiciet saimnieciskus darbiņus, piedalieties semināros, konferencēs. Rīkojieties tā, lai neprovocētu konfliktus.

7 – intelektuālam darbam labvēlīga diena. Var baudīt mākslu, var pievērsties kādai no mākslas jomām. Ieteicams pabeigt iesākto un pavaicāt vērtējumu no malas. Kritika neradīs mieles. Šajā dienā vēlams apdomāt, kā risināmas senas un ieilgušas problēmas. Tiek uzskatīta par laimīgu dienu.

8 – labvēlīga diena nopietniem darbiem. Veiksies, ja šodien sāksiet īstenot ambiciozus mērķus. Ja pieņemsiet svarīgu lēmumu, tad rezultāts nebūs ilgi jāgaida. Labs laiks biznesa darījumiem.

9 – tiek uzskatīts, ka šajā dienā uzsāktais vai nolemtais izdosies. Ieteicams veidot kontaktus. Labvēlīga diena finanšu lietās un komercdarbībā. Radošo profesiju pārstāvjiem – triumfa un slavas diena.